Horoskop Blaža Jarca: Stabilen in urejen

Horoskop Blaža Jarca: Stabilen in urejen (foto: arhiv revije Lea) arhiv revije Lea
Vir: Lea
30. 7. 2017

Merkur v Raku je kriv za njegovo premišljeno in dovršeno komunikacijo.

Občutljiv in sočuten

Sonce ima v Raku in potrebuje veliko prijaznosti in ne prenese ugovorov, zato je tudi kot partner precej muhast. Obožuje mirno in lagodno življenje, v zavetju toplega doma in družine vedno počne nekaj koristnega in se zabava po svoje. Je zelo hitra in privlačna oseba, ki zna nasmejati vsako družbo. Potrebuje pa več odločnosti, doslednosti in soočanja s težavami, saj mu beg pred njimi nikakor ne bo pomagal, kvečjemu se bodo težave še povečale.

Je zelo privlačen, prikupen in prilagodljiv, kar nasprotni spol pri njem občuduje. Nase ni popolnoma osredotočen, ampak poskuša podzavestno služiti drugim ljudem. Ima naraven dar za delovanje na področju dela z ljudmi, saj je zelo sočuten. Je tudi odličen poslušalec in sogovornik, občutljiv je le, ko so na vrsti njegove napake, ki jih ne zna najbolje sprejeti.

Odkritosrčen in nemiren

Njegov Mars je v Ovnu, zato je nemirna oseba, ki se hitro razdraži, je neustaljen, strasten, odkritosrčen, prijazen in pošten. Nekaj težav lahko ima z obvladovanjem svoje močne notranje energije. Čeprav poskuša mirno prenašati vse izzive iz okolja, se njegov temperament pogosto pokaže v burnih in največkrat agresivnih izbruhih jeze. Ima močno voljo, ki ga pogosto neusmiljeno vodi k cilju ne glede na vse ovire, ki jih srečuje na poti.

Težko ga je prevarati, saj je vedno v pripravljenosti. Teži k popolnosti in zaradi tega nenehno odkriva napake pri sebi in drugih, kar je lahko nekoliko moteče za okolico. Takšen je tudi njegov odnos do dela, zato je odličen vodja, ki spregleda tudi droben tisk in se zna postaviti zase ter za soljudi. Ugled je zanj ključnega pomena, zato se ves čas trudi, da ga ne bi pokvaril.

Zahteven do sebe

Luno ima v Devici, zato je močno nagnjen k perfekcionizmu, da je lahko zaradi tega že kar samouničevalen. Od sebe in od drugih preprosto zahteva preveč, zato je življenje z njim včasih nemogoče. Tudi ljubosumnost je njegova lastnost, ki jo v življenju zelo težko skriva. Spremlja ga žeja do učenja življenjskih modrosti, privlačijo ga tudi tehnična in naravoslovna področja.

Pogosto se v ljubezenskih odnosih obnaša egoistično in potrebuje predvsem umiritev in harmonijo. Čeprav je v določenih primerih zelo kritičen, ima tudi smisel za humor, je načeloma odprtega in prijateljskega značaja in uživa v ukvarjanju s športom. Zelo je priljubljen, še zlasti med osebami nasprotnega spola in dobro obvlada umetnost diplomacije. Ker teži k harmoniji, ne mara prepirov ali agresivnega ravnanja. Rad ima umirjeno okolje, kjer se počuti zadovoljno.

Ambiciozen in resen

Jupiter ima v Biku, kar mu v življenju omogoča konkretne premike, saj je zelo stabilen in ambiciozen. Njegovi predlogi so resni in z njimi običajno v življenju uspe, še zlasti takrat, ko ima ob sebi pomoč, saj mu timsko delo ne dela nobenih težav. Njegova moč je povezana tudi s težkimi okoliščinami, ki mu ne delajo velikih težav, saj jih je sposoben trezno in elegantno premostiti. Jupiter v tej poziciji privlači uspeh in srečo takrat, ko deluje disciplinirano, pošteno, dobrodelno, praktično in se posveča malenkostim.

Veliko mu pomeni srečno in urejeno družinsko okolje, ki mu posveča vso svojo pozornost. Igre na srečo ga ne zanimajo, saj je prepričan, da uspeh pride samo s trdim delom in vztrajnostjo, zato se je sposoben tudi brez težav odrekati in se prilagoditi situaciji, ki mu je v določenem trenutku dana.

Priporočamo