Horoskopska znamenja, ki ne znajo priznati resnice ali zmote!

Horoskopska znamenja, ki ne znajo priznati resnice ali zmote! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 8. 2019

Dejstvo je, da kvalitetni lažnivci niso rojeni, ampak se v to postopoma in vztrajno razvijejo, tako, da jim laži večkrat uspevajo in nato sčasoma postanejo njihova navada.

Razlogi, da se posamezniki zlažejo so običajno želja po ugajanju, prizadevanje, da bi bližnjim prihranili razočaranje, ker bi jih resnica utegnila prizadeti ali koristoljubje. Katera znamenja pa se najlažje in največkrat zlažejo, oziroma nekoliko prikrojijo pravo resnico?

Dvojčka

Dvojčki, znani po dveh obrazih z lahkoto priredijo zgodbo ali pa ji preprosto dodajo nekaj svojega, nekaj kar doda piko na i. Nato se sploh preveč ne obremenjujejo, če bo druga stran spregledala resnico ali ne. Dvojčkom ni pomembno, kaj si nekdo misli o njih, zato se tudi s tem, ali so povedali popolno resnico ali ne ne bodo preveč obremenjevali. Prepričani v svoj prav bodo kakšni zgodbi z veseljem dodali še nekaj svojega. Znani so tudi po tem, da radi obrekujejo in na tem področju bodo zagotovo zgodbo o tretji osebi še malce napihnili. Laž znajo prenesti tudi naprej, saj večkrat naivno zaupajo na prvo besedo, ne da bi se vprašali, kakšna je prava resnica. Dvojček je prepričan, da je biti povsem iskren zelo težko in večkrat celo škodljivo.

Strelec

Strelec, hudomušno nasmejan, se zna na hitro zlagati v svojo korist, oziroma po njegovem mnenju on le malce prilagodi ali popestri vse skupaj. Za strelca je življenje zelo enostavno polno novih priložnosti in takrat, ko je v svojem svobodnem teku, je sposoben kakšno stvar prilagoditi, da bi hitreje uresničil svoje želje. Strelec se rad pokaže v najboljši luči, zato se lahko večkrat zlaže, da se na določeno zadevo, projekt ali izpit sploh ni pripravljal, v resnici pa je žrtvoval nekaj ur svojega časa. Strelec je prepričan, da lahko z majhno lažjo koga zavaruje, zmanjša ali nevtralizira napetost ter ohranja dobre odnose, saj je prepričan, da večina ljudi ne prenese prave resnice. Dober mojster je tudi v pretiravanju. Če jih je bilo na zabavi deset, bo strelec naslednji dan izjavil da jih je bilo vsaj dvakrat toliko.

Devica

Devica je tako zelo natančna in premišljena, vendar je v kočljivi situaciji sposobna kakšno stvar tudi prirediti in zato kdaj pa kdaj uporabi kakšno manjšo laž. Devica se včasih zlaže zato, ker je prepričana, da je laž lahko zelo spodbujajoča za nadaljnji razvoj. Zato, da naredi korak naprej k svojim skrbno začrtanim ciljem. Prepričana je, da vsaka laž ni nujno laž. Na poslovnem in finančnem področju devica velikokrat uporablja pozitivno laž, kot recimo to, da se je na nastop pripravljala manj časa, kot se je v resnici, z namenom, da izpade v očeh drugih bolj sposobna. Devica se zna zlagati tudi, ko jo nekdo vpraša če dobro izgleda, če mu nekaj pristoji. Ona odreagira navdušeno, v resnici pa v notranjosti zavija z očmi.

Škorpijon

Škorpijon tako zelo vročekrvno in strastno zagovarja svoja prepričanja, da ga večkrat zanese, da si kakšno stvar zraven izmisli, oziroma situacijo malce napihne. Škorpijon zelo dobro ve, da vse laži vendarle niso dobronamerne, vendar kljub temu v določenih situacijah najverjetneje ne podaja najbolj resničnih podatkov. Njegove razširjene zenice namigujejo, da vam podaja sproti izmišljeno zgodbo ali pa se njegovi možgani poskušajo spomniti v naprej zastavljen ali celo izmišljen scenarij. Škorpijon se velikokrat zlaže zaradi emocionalnih vzgibov, ker je nervozen, prestrašen ali preveč pod stresom. Njegov prisiljen nasmeh ali polovični nasmeh nakazuje, da se skriva pred resnico.

Pripravil: Horoskop.si