Horoskopska znamenja, ki se ne vračajo k bivšim partnerjem

26. 11. 2019
Deli
Horoskopska znamenja, ki se ne vračajo k bivšim partnerjem (foto: Profimedia)
Profimedia

Razmerja se v današnjem času prekinjajo bolj kot ne digitalno, zato je tudi pot popolne prekinitve težja.

Močna čustva so ključna komponenta procesa, ki sledi končanemu razmerju in marsikdo se želi vračati nazaj. Katera znamenja pa bivšim partnerjem ne dovolijo, da bi se vrnili?

Škorpijon

Ljudje rojeni v znamenju škorpijona so zelo dramatični, ljubosumni in včasih celo napadalni. Če jih enkrat poškodujete, bodo storili vse, da bi vam vrnili še v večji meri in nato bodo izginili iz vašega življenja in vam ne bodo dovolili, da se jim še kdaj približate. So prevladujoči v vseh pogledih v njihovem življenju, zelo samozavestni in želijo, da jih drugi obravnavajo, kot da so zelo posebni in edinstveni. Ko se to ne zgodi, vas bodo direktno obvestili, da z njimi ne morete tako ravnati. Po prekinitvi se bodo obnašali, kot da se jim je porušilo vse, vendar so v notranjosti močni, in če jih boste poskusili ponovno dobiti, vas bodo z veseljem ignorirali. Škorpijon se zelo dobro zaveda, da biti močno zaljubljen še ne pomeni, da sta si usojena za vse življenje. Po prekinitvi škorpijon stremi k temu, da lahko v prihodnosti začne nov, zdrav odnos, ki ne bo okužen z nenehno primerjavo s tem, kar je nekoč bilo.

Strelec

Prekinitve strelci razumejo kot nov začetek. Nikoli se ne spominjajo na preteklost in preprosto nadaljujejo svoje življenje, seveda še z večjim entuziazmom. Ko z njimi prekinete, ne pričakujte od njih nenadnega usklajevanja in obnovitve razmerja, saj ste za njih le še preteklost, kateri se bodo hudomušno nasmejali. Ko se razmerje konča, nasprotna stran ne pogreša samo strelca, ampak tudi intimnost, ki jo je bila vajena. Strelec je v tem primeru slaba tolažba, tako da odločitev, da boste po prekinitvi poslali sporočilo, niti ni dobra ideja, saj boste verjetno ostali brez odgovora. Strelec skuša vse negativno postopoma spremeniti v pozitivno in se zaveda da ima razpadlo razmerje izredno uničujoč vpliv na njegovo samozavest. Dobro se zaveda, da mora začeti znova, seveda z drugo osebo. Strelec nikoli ne idealizirata razmerja, ki se je ravnokar končalo. V bolečini zlomljenega odnosa zna sicer hitro spregledati napake zdaj bivše ljubljene osebe, vendar vse to še ni dovolj, da bi vračal v razmerja, ki so zaključena.

Tehtnica

Čeprav so tehtnice nežne, sočutne in ljubeznive, se po prekinitvi, za katero potrebujejo resnično veliko časa, ne želijo vračati v razmerje. Jasno jim je, da če ni šlo, tudi sedaj ne bo šlo, saj so analizirale in razmislile o vseh možnostih za lepo razmerje in ko enkrat nad nekom obupajo, se ne želijo vračati. Kljub temu, da bodo po razpadu daljšega razmerja verjetno dlje časa sami, bivšemu ali bivši ne bodo dovolili da zamaje njihovo zadovoljstvo. Kljub temu, da imajo radi globoke, nežne pogovore jih bivši partner z osladnimi sporočili nikakor ne bo prepričal. Tehnica se zelo dobro zaveda, da je potrebno bivše odstraniti tudi iz družabnih omrežij, saj s tem, ko jih vidi zopet razmišlja o preteklih čustvih. Vsak odnos je zanjo lekcija. Izkušnja, ki jo je naučila nečesa novega o njej, da je potem lahko še boljša oseba. Ko je razmerja konec, ima namreč edinstveno priložnost, da preneha biti oseba, kakršna je bila.

Pripravil: Horoskop.si