Horoskopska znamenja, ki znajo v življenju zaslužiti in uspeti! Je med njimi tudi vaše?

31. 8. 2019
Deli
Horoskopska znamenja, ki znajo v življenju zaslužiti in uspeti! Je med njimi tudi vaše? (foto: profimedia)
profimedia

Nekateri ljudje se močno trudijo da bi s trdim delom in marljivostjo uspeli, vendar so vedno brez denarja, določena znamenja pa imajo manjšo prednost.

Denar znajo zaslužiti in svoj delo znajo bolje kot ostali pretvoriti v denar, saj si nezanesljivega življenja brez denarja enostavno ne predstavljajo.

KOZOROG

Kozorog, vztrajen, priden, marljiv, vendar tudi zelo diplomatski, ko je potrebno zaslužiti ali pri določenem projektu iztržiti več. Zna se odlično organizirati, si porazdeliti pomembne in nepomembne obveznosti in se usmeriti h konkretnemu cilju. Delo v dobrodelni smeri ga ne zanima, saj mora vendar zaslužiti in plačati svoje obveznosti v roku.

Ko že vsi ostali sanjajo o počitku, kozorog še vedno zbrano dela, kar mu ni težko, saj se mu v ozadju vrtijo misli, povezane z denarjem, ki ga bo zaslužil. Nikoli ne deluje iz dneva v dan, zato ima vedno nekje pripravljen tudi denar za morebitne slabe čase, ki jih v njegovem življenju na finančnem področju običajno ni. Kozorog se zaveda, da je denar energija in da imajo uspešni ljudje drugačen energetski nivo kot neuspešni ljudje. Kozorogov nivo energije na tem področju je visok.

BIK

Bik že kot majhen otrok sanja o materialnem bogastvu in skozi vse življenje se trudi, da bi bil uspešen, pretočen, predvsem pa, da bi si ustvaril imetje, kar mu v ozadju podarja varnost. Zna postaviti svojo ceno in če mu bo ponujeno premalo denarja, bo posel raje zavrnil, saj je zanj pomembno, da ve, da je dobro plačan in spoštovan. Ko se mu pojavi možnost za zaslužek ali finančno vlaganje zaživi in takoj vklopi možgane ter se organizira v pravi smeri.

Vztrajnost in odlična motiviranost sta njegova odskočna deska pri služenju denarja. Bik si pomaga z osebno bilanco, vedno ve kakšno stanje ima na bančnem računu in v denarnici. Zapisuje si svoje finančne cilje, ki so vedno jasni in specifični. Brezglava tveganja ga nikakor ne prepričajo, saj je bolj zadovoljen, ko se njegov denar kopiči na varnem.

ŠKORPIJON

Škorpijon sam sebi privošči le najboljše, vendar rad za udobje poskrbi sam, zato želi v življenju zaslužiti čim več denarja. Njegova vizija uspešnega poslovanja je vedno tudi finančno obarvana. Slabo plačanemu delu se običajno izogne, saj dobro ve, da mu prinaša nezadovoljstvo. Njegove velike želje, ki seveda stanejo, so njegova motivacija, da več dela in seveda posledično tudi več zasluži.

Tudi takrat, ko mu denarja morda primanjkuje se vedno znajde in on dobesedno privlači denar v svoje naročje, morda zato ker je tako energičen, ali pa zato, ker težko živi v pomanjkanju. Škorpijon dobro pozna Parkinsov zakon, ki govori o tem, da s tem, ko se višajo njegovi osebni dohodki, se avtomatično višajo tudi osebni izdatki. 

Pripravil: Horoskop.si