Horoskopska znamenja od NAJMANJ do NAJBOLJ porednih in živahnih v postelji: Preverite, na katerem mestu je vaše!

20. 3. 2022
Deli
Horoskopska znamenja od NAJMANJ do NAJBOLJ porednih in živahnih v postelji: Preverite, na katerem mestu je vaše! (foto: Profimedia)
Profimedia

Astrološko znamenje, v katerem je nekdo rojen, veliko pove o njegovi osebnosti, o tem, kakšen prijatelj je, kako ljubi … 

In kot kaže, astrološko znamenje razkriva tudi, kakšna je oseba v postelji.

Seveda si vsi želimo intimnosti - s partnerjem ali pa za to poskrbimo kar sami - ne glede na to, v katerem znamenju smo rojeni. No, nekatera znamenja naj bi imela močnejšo seksualno energijo, medtem ko so druga povsem zadovoljna s spolnim odnosom parkrat na mesec. Če odštejemo vse druge faktorje, ki bi lahko v danem trenutku vplivali na libido: služba, družina, zdravje.

Torej, kako pogosto razmišljate o seksu in kako poredni ste?

Astrologinja in ustanoviteljica KnowTheZodiac je 12 astroloških znamenj razvrstili OD NAJBOLJ aktivnih in porednih DO NAJMANJ spolno aktivnih …

ŠKORPIJON

Škorpijon je seks bitje – vodijo ga reproduktivni organi. To seveda ne pomeni, da bo skočil v posteljo s komerkoli, pravi astrologinja. Škorpijon je tudi selektiven in ima visoke standarde – ujeti se boste morali z njegovo seksualno in čustveno energijo.

OVEN

Ovnu vlada Mars, planet akcije, zato oven pogosto razmišlja o seksu. Njegov libido je precej visok in velja zelo strastno znamenje. Seks je zanj nekaj tako naravnega kot dihanje. Seks z ovnom bo tako vroče in nepozabno doživetje, zaradi katerega si bosteželel še več, pravi astrologinja.

BIK

Bik ljubi strast pa tudi crkljanje. Vlada mu Venera, planet ljubezni, zato je biku pomembna čutnost in romantika. Njegov spolni nagon gre skozi ekstremna obdobja – ali bo strastno vso noč ali pa si bo želel le nežnega ljubkovanja.

RIBI

Sanjavo astrološko znamenje, ki ima sicer rad romantična seksualna doživetja. Če se ob vas počuti varno, boste z njim doživljali najboljše orgazmične izkušnje, pravi astrologinja. Lahko vas povsem preseneti, saj navzven deluje mirno in nedolžno, v spalnici pa lahko postane prava zver.

LEV

Kralj v naravi, kralj v postelji. A ga ne smete pozabiti tudi častiti kot kralja. Če je s partnerjem, ki ve, kako ga očarati in zapeljati, če mu zna ta tudi malce pihniti na dušo, bo šel njegov libido skozi streho, pravi astrologinja. Lev zna spodbuditi tudi libido partnerja.

RAK

Seks je zanj nekaj naravnega, medtem ko za zaupanje potrebujejo nekaj več časa. Toda, če imate to srečo, da vam rak v popolnosti zaupa, boste v postelji presenečeni. Bolj je povezan s partnerjem, bolj nor bo seks, ki pa bo osredotočen tudi na partnerjevo zadovoljstvo.

KOZOROG

Znamenje, ki mu vlada Saturn, velja za resnega in predanega delu, a garati zna tudi v spalnici. Tam se pokaže njihova trdoživost in vztrajnost – zdrži lahko dlje od večine astroloških znamenj, pravi astrologinja.

STRELEC

Spogledljivo znamenje pogosto nakazuje na seks, ker je zabavno. Libido strelca je visok, a ker se lahko začne zelo hitro dolgočasiti, ne traja vedno dolgo, pravi astrologinja. Če želite to izboljšati, poskrbite, da bo v spalnici vedno zanimivo in preizkusita nove igračke in trike.

DVOJČKA

Dvojčku vlada Merku, planet komunikacije, in veliko komunikacije bo tudi pri seksu – partnerju bo dal vedeti, ali se je resnično ogrel ali potrebuje le čas zase. Zato lahko včasih deluje tudi hladno, a ko je pri volji, no, takrat je to znamenje neustavljivo.

DEVICA

Devica je zelo seksualno bitje, a pogosteje razmišlja o 'to-do' seznamu. To devici otežuje, da bi bila popolnoma prisotna, pravi astrologinja. Včasih intimnost postavi tudi na stranski tir, kar lahko sproži frustracije. No, ko pa devica da intimnosti prednost, se pojavi divja stran.

TEHTNICA

Tehtnica je pogosto brezupen romantik. Odlična je v postelji, o tem ne dvomite, a ji je pomembno ravnovesje bolj kot ekstremna čustva. Zato je tudi njen libido bolj uravnotežen kot pri drugih znamenjih, razlaga astrologinja. Nikoli ne bo povsem pošel, a tudi ne bo šel skozi streho.

VODNAR

Vodnar pogosto povsem odtava s svojimi mislimi in ne daje prednosti seksu. Zato je na dnu seznama, ko je preveč zaposlen. Ljubi se najprej z mislimi in čeprav je njegov libido visok, to ni vedno prva stvar, na katero v razmerju osredotoča. No, nekaj pa je, kar ga bo ogrelo – intelektualna debata.

Vir: Metropolitan.si