Horoskopske značilnosti Urše Drofenik: Odprta in temperamentna!

Horoskopske značilnosti Urše Drofenik: Odprta in temperamentna! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
23. 3. 2017

Venera v ozvezdju Rib ji dodaja milino in nežnost.

Temperamentna in odštekana

Njeno Sonce je v Ovnu, zato je odprta, temperamentna in vedno prepričana o svojem prav. Zna se boriti za dobre rezultate in uspeh ter ne odneha ob začetnih težavah. Pogum, ki ga premore, jo rešuje tudi v kočljivih okoliščinah. Vsak vdih je psihična možnost za njen novi začetek. Je znamenje gibljive energije, primanjkuje pa ji lastnosti, kot so potrpežljivost, neutrudna vztrajnost in nepopustljiva odločnost. Izziva, da se drugi vnamejo in se ji pridružijo pri projektu. Njeni sodelavci se potem kmalu začudijo, kako to, da se še vedno ukvarjajo s tem projektom, medtem ko ona začenja že naslednjega, novega in drznega.

Potrebuje delo, ki ji bo prineslo vsak dan nove izzive, nove možnosti, da lahko začne z novo zagnanostjo od začetka. Prevelika želja, da bi začela kaj novega, jo lahko pripelje do tega, da ne začne ničesar. To je nepotrebno zapravljanje energije in ljudje sčasoma opazijo ta prozorni, površinski sloj samozaupanja, zato ne zaupajo več v njene velike načrte. Beseda potrpežljivost jo duši, vendar se res mora naučiti samokontrole. Malo energije, ki je pazljivo usmerjena, lahko doseže čudeže.

Očarljiva in malce nepredvidljiva

Njen Mars je v ozvezdju Raka, zato v njenem življenju sledijo obdobja nihanja, kjer se sooča sama s sabo ter s svojimi strahovi, vendar se vedno pobere in z dvignjeno glavo nadaljuje v svojem slogu. Zna biti deloholik, ki je pretirano kritičen do drugih ljudi. Tisto, česar se loti, običajno tudi dokonča.

Tudi pri vsakodnevnih opravilih se potrudi, da vse naredi, kot mora biti, saj površnosti ne prenese. Ne morete, da je ne bi opazili, ko vstopi v sobo. Je očarljiva, topla in da, tudi teatralna. Seveda tudi ambiciozna, borbena in eksplozivna. Treba ji je pihati na dušo. Rada vidi, da je v središču pozornosti in da se vse vrti okoli nje. Napak ne prizna, nasvetov pa ne posluša. Ni dlakocepska in ozkosrčna, teh dveh lastnosti pa tudi pri svojih partnerjih ne prenese. Je zelo zvesta, ampak ljubosumna. Zanjo je ljubezenska igra tekma s partnerjem, v kateri mora zmagati, in partner ji mora priznati vso čast in slavo.

Stabilna čustva

Luno ima v Biku. Njeni vtisi so močni, zato hitro menja počutje in je za druge včasih muhaste in nerazumljive narave. Ne glede na to so drugi ljudje okoli nje preprosto srečni, da jo imajo, in čeprav veliko zahteva od vseh, jim daje tudi neskončno razumevanja in kakovost svojih odnosov resnično ceni. Pogosto je zmedena ali ne ve natančno, kakšna so njena prava čustva in občutki. Nenehno je v gibanju in uživa v športnih dejavnostih. Uživa tudi v vsakem delovanju, ki ji razširi razumevanje in njene meje.

Na svojih potovanjih želi začutiti tuje dežele, tuje kulture, tuje ljudi in njihove navade. Veliko bolj jo privlači vse, kar lahko občuti, kot tisto, kar lahko dojame z razumom. Rada sodeluje z drugimi in ima sposobnosti za pomiritev nesoglasij. Je odličen diplomat, saj vedno in v vsakih okoliščinah poskuša delovati v prid dogovora, ki ustreza vsem vpletenim. Zaradi svojega umetniškega daru je lahko uspešna tudi na področju umetniškega ustvarjanja. Navadno ji veliko pomeni, kaj drugi mislijo o njej.

Rada ima naravo

Njen Jupiter je v ozvezdju Bika. V čustvenih odnosih je precej nestabilna, privlačijo jo stabilni in romantični moški. Če obvlada težnjo po nadzoru nad partnerjem in posesivnostjo, ima lahko zelo zadovoljivo ljubezensko življenje. Podobno velja tudi za odnose z otroki. Potrebuje veliko telesne aktivnosti, predvsem pa stika z naravo, recimo dela na vrtu ali sprehodov. Pogosto se osredotoči na razmišljanje o filozofiji in verskih vprašanjih. Odprta je za vse nove zamisli, predloge in cilje.

Prisega na resnico, pravico in visoke ideale. Spremlja jo naraven dar za pretiravanje. Nič je ne osrečuje bolj kot to, da je dala priložnost nekomu, ki mu je ni nihče drug, nato pa je priča njegovemu vzponu in uspehu. Ko si dovoli iskreno in brez zadržkov izražati nežnost in toplino, od česar jo drugi nenehno odvračajo, bo nenadoma spoznala, da s tem več pridobi kot izgubi. Na področju zdravja so ogroženi njeno grlo in dihalne poti.

Astro info!

Urša Drofenik, 1. april 1976.