Horoskopski pari, med katerimi ljubezen preprosto ni usojena: Preverite, kateri so!

3. 7. 2021
Deli
Horoskopski pari, med katerimi ljubezen preprosto ni usojena: Preverite, kateri so! (foto: Unsplash/ Khamkéo Vilaysing)
Unsplash/ Khamkéo Vilaysing

Astrologi pravijo, da obstajajo horoskopski pari, med katerimi ljubezen preprosto ni usojena.

Kar pa seveda ne pomeni, da nikoli niso našli svojega usodnega partnerja ali pa izkusili čari ljubezni, temveč jim je preprosto težje v razmerju glede na tiste horoskopske pare, ki jih zvezde podpirajo.

Na svojo usodo lahko vplivamo, samo vedeti moramo, kako se lotiti pravih korakov. Poglejmo, kateri horoskopski pari veljajo za tiste, ki jim skupna ljubezenska pot ni usojena.

Oven in kozorog

Oven je rojeni vodja, ne glede na spol ali starost. Preprosto mora biti dominanten. Po drugi plati pa so kozorogi marljivi, pravi deloholiki, so tisti, ki spoštujejo in sledijo pravilom, ki so jih določili drugi. Prav zato ljubezenska zveza teh dveh znakov ni najboljša kombinacija. V zvezi se bo oven počutil zanemarjenega s strani deloholičnega kozoroga, medtem ko bo slednjega motila spontanost, ki ovne pogosto vodi v življenju. Po poslovni plati pa bi ta dva znaka lahko veliko dosegla skupaj, saj je njuno timsko delo dobesedno nepremagljivo. A zvezde jima po ljubezenski plati preprosto niso naklonjene.

Bik in strelec

Ta znaka imata na splošno zelo različne poglede na svet. Ta različnost pride do izraza v komunikaciji in medsebojnem razumevanju. Radi rečemo, da se nasprotja res privlačijo, a v tem primeru žal ni tako. Bik je čustvena duša, ki je zelo pozoren na izrečene besede, saj ne želi nikogar prizadeti, medtem ko je strelec brez dlake na jeziku in preprosto ne pomisli na to, kako se počuti druga oseba. Strelec se ne bo spremenil, on je preprosto takšen, kakršen je. Postavlja se samo vprašanje, koliko razočaranja mora pretrpeti bik, preden se odloči končati tako zvezo.

Dvojčka in škorpijon

To je verjetno najslabša povezava znakov v celem horoskopu. Dvojček je po naravi sproščen in prilagodljiv, družaben in komunikativen, veliko mu pomeni intelekt. Škorpijon pa je njegovo nasprotje - skrivnosten, usmerjen na svoje življenjske cilje, odločen. Prav tukaj pa se pojavijo nesoglasja. Resnega škorpijona bo razjezil dvojčkov sproščen odnos do življenja. Škorpijon je zahteven in neusmiljen, med prepirom se bo dvojček zgolj nasmejal, kar pa bo v škorpijonu vzbudilo jezo. Skupno jima je to, da sta oba zmagovalca, ki po naravi nista nagnjena k temu, da bi odstopila od svojih ciljev.

Rak in vodnar

Ta ljubezenska zveza po horoskopski plati zagotovo spada med tiste, ki ni "obsojena" na uspeh. Raki so plašni in občutljivi, do življenja dostopajo čustveno. Vodnarji so po naravi odprti, željni novih poznanstev in tega, da je vsepovsod prisoten, medtem ko se rak rad umakne v svoj svet in čas preživlja doma. To pa vodnarja spravlja ob pamet. Vodni znaki tudi sicer ne slovijo po veliki čustvenosti. Vodnar ima nekonvencionalen odnos do življenja in pogosto zna biti neusmiljen, kar pa bo prizadelo čustvenega raka.

Lev in ribi

Ribe veljajo za velike sanjače, so čustvene, strastne, hkrati pa nekolikanj temačne in skrivnostne. Ponosnega leva bo to prizadelo, ko se oba znajdeta v takem razpoloženju. Lev je ognjeno znamenje, diviji po naravi, zato pa je za ribice slab partner. Levi so pompozni, stvari radi delajo na svoj način, riba pa ne bo pokazala prevelikega interesa za to. Riba prav tako nikoli ne bo izgubila občutka individualnosti. Levu pa se rado zgodi, da zanemari potrebe in stališča ribe. Poleg tega sta oba slaba pri nadzorovanju financ, kar je še en razlog, zaradi katerega je njuna zveza obsojena na propad.

Devica in tehtnica

Ta horoskopska znaka si v krogu sledita drug za drugim, v ljubezni pa se nikakor ne ujemata. Devica vedno ve vse in mora imeti prav. Tehtnica pa nenehno tehta vsako zadevo. Poleg tega sta oba znaka izrazito verbalna, tako da morata vse tudi povedati. Devica ne mara zabav, zračna tehtnica pa je na trenutke še preveč razigrana. Nobeden od teh znakov ni poudarjeno emotiven. Njuna zveza pogosto zapade v rutino, saj ni vzpodbude, da bi si delila čustva. Živahne razprave ju izčrpajo, tako da za čustva ne ostane dovolj energije. Ja, filozofirati je res lepo, a to ni dovolj za ljubezen.