Horoskopski znaki in zapeljevanje: Preverite, kako boste najbolj pritegnili svojo simpatijo!

Horoskopski znaki in zapeljevanje: Preverite, kako boste najbolj pritegnili svojo simpatijo! (foto: Unsplash/ Khamkéo Vilaysing) Unsplash/ Khamkéo Vilaysing
18. 3. 2021

Vam je določena oseba všeč, a niste prepričani, kako bi jo lahko osvojili? Pozanimajte se, v katerem horoskopskem znaku je rojena.

Morda je nekaj resnice v tem, kaj pravijo astrologi - za vsak znak veljajo določena pravila zapeljevanja. Torej je dobro vedeti, kaj je kateremu znaku najbolj všeč, ko gre za romantične skušnjave, kajne?

Oven

Ko gre za zapeljevanje, ljudje, rojeni v tem znaku, pričakujejo pogum, ki meji skorajda na agresivnost. Ne prosite za dovoljenje za poljub, temveč raje izkoristite priložnost. Bolj ko je vaš nastop neposreden, več možnosti imate. Prav tako so ovnom všeč pohvale - radi slišijo, da so najboljši v nečem. Če ste pravkar spoznali simpatičnega ovna, se spustite v strastno razpravo z njim, saj se jim to zdi izjemno seksi.

Bik

Počasi in stabilno - to je tisto, kar je bikom najbolj všeč. Ljudje, rojeni v tem znamenju, hočejo uživati v vseh fazah zapeljevanja. Všeč so jim darila, prav tako kot subtilni dotiki, zapeljevanje in podobno. So namreč zelo navdušeni nad senzualnim. Če imate dober smisel za humor, tega nikar ne skrivajte. Biku dobra šala hitro dvigne razpoloženje, prav tako kot dober seks.

Dvojčka

Najhitreje jih boste osvojili z intelektom. Če dvojčku priporočite kakšno knjigo, esej, razmislek, ga boste povsem očarali. Če ste specialist za kakšno področje, mu to kar hitro dajte do znanja. Navdušeni so namreč nad strokovnjaki. Prav tako jim bo všeč, če jih boste vzpodbudili, da tudi sami spregovorijo o svojem znanju in strokovnosti, še posebej, če vas bodo zanimale vse podrobnosti. Radi pokažejo svoje znanje.

Rak

Ljudje, ki so rojeni v tem horoskopskem znaku, imajo mehko srce. Če jih hočete zapeljati, pokažite svojo občutljivo plat. Všeč jim je, če jih nekdo razvaja, zato je odlična ideja, da jih povabite k sebi na kosilo ali večejo. Zelo jim je všeč romantično vzdušje, zato se malce potrudite in ga ustvarite.

Lev

Če bi radi zapeljali osebo, rojeno v tem znaku, se povsem osredotočite nanjo. Pohvalite jih - pa najsi gre za njihovo vedenje, znanje, eleganco ... Privoščite jim samo najboljše, leva povabite v dobro restavracijo ali pa ga navdušite z izletom do priljubljene turistične destinacije ali izletniške točke. Če jim na uho šepetate hvalospeve, bo to zanje popolna predigra.

Devica

Čistoča in red sta pomembni, ko zapeljujete osebo, rojeno v tem znaku. Poskrbite za to, da je vaša posteljnina sveža, stanovanje pa čisto in pospravljeno, preden se česar koli lotite. Prav tako poskrbite še zase - device bo očaral vonj po kakšnem dobrem milu, parfumu ... A pretiravati pri tem seveda ne gre.

Tehtnica

Ko gre za zapeljevanje elegantne tehtnice, se osredotočite na romantiko v velikem stilu, ki naj vključuje šampanjec, dobro hrano, večerne obleke in podobno. Ne boste je očarali z vabilom na kozarec piva. Bo pa tehtnica navdušena nad vabilom na kakšen dober koncert. Obožujejo popolnost, uživajo v finesah ljubezni.

Škorpijon

Zapeljevanje skrivnostnega škorpijona ni mačji kašelj, saj je težko predvideti njegove odzive. Naj vas ne ustavi, če naletite na nedefiniran nasmeh - to je način, s pomočjo katerega osvajajo. Povabite ga v kino ali gledališče, prepustite se trenutku. Tako boste imeli možnost, da dosežete napredek.

Strelec

Zapeljali ga boste s pomočjo dobrega humorja - povejte nekaj vicev, pustite mu zabavna sporočila na telefonskem odzivniku, pošljite mu zabaven SMS ... Vse to zagotovo ne bo neopaženo, ravno nasprotno, navdušilo ga bo. Prav tako kot vabilo na kampiranje - ne pozabite na spalno vrečo za dva.

Kozorog

Dostojanstveni kozorog je lahko precej zadržan, ko gre za vprašanje, kako ga zapeljati, a ta seksi znak je resnično vreden vsakega truda. Stabilen pristop bo najbolje deloval na pripadnike tega znaka. A ne pretiravajte in nikakor ne bodite vsiljivi. Globoko v sebi kozorog dobro ve, da so najboljše stvari v življenju vredne čakanja.

Vodnar

Ta znak zna biti trd oreh, ko gre za zapeljevanje, zato je vredno poskusiti z nekonvencionalnim pristopom. Privlači jih neobičajno in nevsakdanje, tako da imejte to v mislih, ko se mu približate. Prav tako pokažite, da ste mu pripravljeni biti prijatelj, tudi če med vama ne bo nič romantičnega. Neverjetno, a to se zdi vodnarjem res privlačno.

Ribi

Če želite zapeljati osebo, rojeno v tem znaku, ga povabite na kakšen nenavaden kraj. Na primer: povabite ga na opazovanje nočnega neba skozi teleskop, ali pa ga odpeljite v živalski vrt. Prvo potezo naredite takoj, ko ugotovite, da ste ga navdušili s tistim, kar ste mu pokazali. Pripadniki tega znaka imajo veliko erogenih con - prijateljska masaža stopal bo navdušila občutljivo ribico.

Priporočamo