Horoskopski znaki, ki najpogosteje prevarajo partnerja in to zelo vešče skrijejo! Je med njimi tudi vaš znak?

Horoskopski znaki, ki najpogosteje prevarajo partnerja in to zelo vešče skrijejo! Je med njimi tudi vaš znak? (foto: Profimedia) Profimedia
12. 6. 2021

Ah, ta večna tema. Varanje. Nihče ni varen pred tem, da ne bi padel v skušnjavo. Druga stvar pa je, če jo realizira. Na koncu koncev vsak ostane s svojimi vrednotami, načeli, etiko in moralo.

Če je verjeti astrologom, naj bi na nagnjenost k varanju vplival tudi znak, v katerem smo rojeni. Tako na primer pravijo, da bodo škorpijoni varali, če se bodo počutili neizpolnjene ali nesrečne, ribe pa naj bi si preko varanja izpolnile velike fantazije.

V vsakem primeru pa si velja zapomniti: nihče med nami ni imun na nič, moraliziranje pa je pri takih stvareh povsem odveč. Vsak par sam zase rešuje zadeve, mnenje okolice pa je v takih primerih zadnje, ki bi bilo relevantno. A pojdimo nazaj k temi: kateri znaki so torej po mnenju astrologov tisti, ki naj bi bili najbolj nagnjeni k varanju?

Oven

Ovnov vladar je Mars, planet akcije in seksualnosti. Ovni naj bi tako varali brez prevelikega razmisleka. "NJihove želje so pogosto v sporu z njihovimi intelektualnimi ocenami. Oven se hitro zasiti svojih romantičnih partnerjev. Začne iskati nekoga drugega, ki bo vzbudil njegov interes," pravi astrologinja Amy Tripp.

Ko govorimo o varanju in prikrivanju, bodo ovni to zagotovo poskusili, a zelo težko prikrili. "Nagnjeni so k temu, da so preveč hitri in nestrpni, kar lahko pripelje do velikih napak," pravi Amy.  Oven tako nikoli ne bo sam od sebe priznal, da je prevaral partnerja. Treba ga je soočiti z dokazi: takrat bo spoznal, da ni vrnitve nazaj.

Dvojčka

Gre za horoskopski znak, ki najpogosteje vara svoje partnerje. Simbolizira jih dvojčkova dualnost, tako po značajski plati kot po življenjski. "So družabni ljudje, ki uživajo v druženjih in službenih klepetih. To jih zelo izpolnjuje," pojasnjuje Amy Tripp.

Pravi, da imajo potrebo po tem, da morajo imeti vsaj dva kosa: stvari, ljudi, doživetij. Tako zadovoljijo svoji dve plati, čustveno in mentalno. Ker so pogosto obkroženi z različnimi ljudmi, si zelo ohlapno razlagajo definicijo zveze in partnerstva.

Čeprav tega ne počnejo namenoma, se dvojčkom prevara preprosto zgodi. V takem primeru bodo naredili vse, da bi prikrili dokaze svojih aktivnosti in se izognili odpiranju teme s partnerjem. Če se jih dobi na delu, bodo partnerju skušali laskati in mu povedati vse, kar si slednji želi. Resnica pa je, da bodo dejanje ponovili, trdi Amy.

Tehtnica

Kljub temu, da so izjemno družabne, so tehtnice ljubimci in mirovniki. Njihov simbol je seveda tehtnica in merila, ravnovesje jim je zelo pomembno. Čeprav ljudje, ki so rojeni v tem znaku, niso nagnjeni k varanju, bodo to naredili, da bi se počutili bolje ali pa zato, da zapolnijo praznino, ker so v slabi zvezi. Tehtnice bodo tudi skušale obuditi zvezo s starimi ljubeznimi.

Za razliko od škorpijonov in dvojčkov niso tako vajene varanja, tako da bodo njihovemu spogledovanju pogosto prisostvovali prijatelji ali znanci, ki bodo v večini primerov njihovo afero tudi razkrili. Ko jih partner povpraša po varanju, bodo vse zanikale, a ko začutijo, da nimajo izgovorov ali pa da ima partner premočne dokaze, bodo vse priznale.

"Tudi v primeru prevare bodo tehtnice iskrene in na koncu razkrile, kaj so naredile. Če se vaša tehtnica počuti zaželeno, bo imela oči samo za vas, vi pa boste imeli zvestega partnerja," pravi astrologinja.

Škorpijon

Ti veljajo za enega najbolj zvestih znakov, a če prevarajo partnerja, bodo naredili čisto vse, da bi to prikrili. V njihovi naravi je, da imajo svoje skrivnosti. Varanje partnerja ima pri njih veliko globji pomen kot spogledovanje. Če ne obstaja razlog, da bi opravičil prevaro, se bo pri škorpijonu to zgodilo, ko je globoko nesrečen ali ne čuti povezave s svojim partnerjem.

Sicer pa škorpijona vodi želja po posedovanju - najsi gre za odnos z novo osebo ali za materialno reč. Naredil bo vse, da pride do tega, kar vključuje laganje in manipuliranje, če je potrebno. Škorpijonov planet je Pluton, vladar vsega misterioznega in skritega. Ko gre za varanje, so zelo vešči pri prikrivanju aktivnosti. Eden od glavnih razlogov pa je ta, da nočejo slišati obsojanja družbe zaradi njihovih dejanj.

Dobra plat je ta, da je škorpijonom izjemno pomembna zvestoba v zvezi. Če jih partner dobi med varanjem, obstaja velika možnost, da tega več ne bodo ponovili. So pa zelo usmerjeni na seksualno plat zveze - to je njihovo merilo za uspešnost odnosa.

Ribi

Tako kot tehtnice in dvojčki so tudi ribe podvojeni znak. Če pogledate sliko, ki simbolizira ribe, boste videli dve ribi, ki plavata v nasprotni smeri.

"V življenju jih privlačijo nasprotja, v zvezi pa vedno nasprotno od tistega, kar imajo. Vedno se jim zdi, da je drugim boljše in da je način funkcioniranja drugih ljudi v zvezah boljši od njihovega. Zato imajo nenehno občutek, da je drugim ljudem boljše," pravi astrologinja.

Čeprav bodo ribe uživale v prevari, ker bodo izbrale osebo, ki je povsem drugačna od njihovega partnerja, jih bo motilo dejstvo, da varajo. Če niso zadovoljne s svojo zvezo, bodo začele živeti v iluziji, del katere je tudi sama afera. Ker niso konfliktne, bodo prevaro skrivale na vse možne načine, da se le ne bi soočile s svojim partnerjem.

Dobra novica pa je ta, da ribe niso nagnjene k varanju. Dokler čutijo empatijo in partnerjevo ljubezen, bodo ostale zveste.

 

Priporočamo