Horoskopski znaki, ki preprosto ne znajo z denarjem. Preverite, če ste med njimi tudi vi!

24. 7. 2019
Deli
Horoskopski znaki, ki preprosto ne znajo z denarjem. Preverite, če ste med njimi tudi vi! (foto: Profimedia)
Profimedia

Zdi se, da nekaterim ljudem denar dobesedno "pada" iz žepa. No, morda je to tudi povezano z znakom, v katerem so rojeni. Lahko je res, lahko ni, a vsekakor je dobro preveriti.

Po mnenju astrologov naj bi bil namreč horoskopski znak, v katerem ste rojeni, soodgovoren za to, kako razpolagate s svojim denarjem. Kateri so torej tisti znaki, ki jim denar najhitreje spolzi skozi prste? Tile veljajo za najbolj potratne:

Tehtnica

Šarmantne tehtnice nadvse uživajo v nakupovanju, tako da svoj denar najpogosteje zapravijo za stvari, ki jih dejansko ne potrebujejo. Če si nečesa želijo, bodo brez razmisleka za to zapravile več, kot bi smele. Zaradi te potratne navade se pred plačilnim dnem pogosto znajdejo na robu bankrota. Priporočljivo bi bilo, da si na začetku meseca nekaj denarja preventivno dajo na stran. Konec meseca si bodo še kako hvaležne!

Strelec

Živahni strelci se radi družijo z ljudmi, zato so jim pri srcu pohajanja po lokalih. V družbi veljajo za osebe, ki bodo prve dale za rundo. Denar pogosteje zapravljajo za druge, ne zase. To pa najpogosteje naredijo brez razmisleka o svojem proračunu, zato jim pogosto zmanjka denarja in nestrpno čakajo na naslednjo plačo. Morda bi morali malce zategniti zavoro in deliti stroške, ko gre za družabna srečanja. Tega resnično nihče ne zameri.

Lev

Tako kot tehtnice tudi levi denar radi zapravljajo predvsem in izključno zase. Radi si častijo stvari, ki si jih ne morejo privoščiti - razkošne lepotne tretmaje, toplice, oblikovalske obleke, obožujejo pa tudi potovanja. Levom ni kaj veliko mar za osebni proračun, saj hočejo kar se da uživati v življenju. No, do težave pride, ko jih doletijo računi, ki jih ne morejo plačati. Šele takrat se začne njihovo rjovenje ...

Dvojčka

Gre za horoskopski znak, ki velja za zelo spontanega. Dvojčki ne razmišljajo na dolgi rok, zato veljajo za neodgovoren znak, ko gre za denar. Zmožni so tudi tega, da v enem dnevu zapravijo celomesečni zaslužek, tako zelo neprevidni so. Dvojčke finančne težave doletijo prej in hitreje kot ostale horoskopske znake, zato le previdno z osebnimi financami. Naj vas ne zanese.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu