Horoskopsko ujemanje Ajde Sitar in Jana Žumerja

Ajda Sitar<br />
Z Janom v savno<br />
Srečno oddana in zaljubljena Ajda Sitar je zaročenca Jana, s katerim sta skupaj že vrsto let, dobro naučila, kako jo mora presenetiti na praznik zaljubljencev. “Spomnim se, kako me je eno leto na valentinovo dobro 'nahecal', saj je najprej rekel, da ga ne bo na obisk, nato pa se je prikazal na mojih vratih,” razkrije Ajda, ki svojega izbranca rada preseneti s kakšno malenkostjo. “V poplavi izdelkov, ki se ponujajo za valentinovo, bi težko označila, katero je neumno ali neuporabno. Ko sem bila mlajša, so se darila in presenečenja, ki sem jih prejela, res razlikovala od današnjih. S tem pa seveda ni nič narobe. Doma imam ogromno plišastih medvedkov in podobnega iz mlajših let. Najlepša pa je zame pozornost, s katero te najdražja oseba preseneti. Lahko je tudi kakšna stvar, ki jo nato skupaj uporabita. Kakšen bon za savno recimo.” (foto: GORAN ANTLEY) GORAN ANTLEY
14. 12. 2019

Ajda in Jan, zračni znamenji druži duhovna vez in vrhunska intelektualna komunikacija. Imata obilo življenjske energije, kar jima omogoča, da zmoreta skupno življenje.

Obema je dano, da lahko drug ob drugem maksimalno uživata, prav tako imata bogat besedni zaklad za neskončno zanimive pogovore. Sta polna novih idej in se dopolnjujeta. Njuna odprta naklonjenost, niz socialnih veščin in stikov z javnostjo ju bogati in v tem duetu je vselej prostor za ljubeč odnos, tukaj in zdaj, kot tudi v trajni zvezi, polni ljubezni in pripadnosti.

Janovo Sonce v dvojčkih je v kvadratu z Ajdino Venero v ribah. Ta vpliv povečuje njuno spolno privlačnost in oba sta skozi razmerje usmerjena k temu, da bi drug v drugem poiskala nekaj, kar bi ju še bolj dopolnilo. Razmerje se morda ne razvija vedno po njunih pričakovanjih, vendar ju to le še dodatno vznemirja, seveda v pozitivni smeri. Ko je Ajda ranljiva in ji morda primanjkuje samospoznanja, ki je potrebno za izražanje jo zna Jan vedno rešiti na simpatičen način. Za premagovanje težav potrebujeta predvsem zrelost.

Janov Mars v znamenju tehtnice je v trikotniku z Ajdinim Marsom v dvojčkih. S tem aspektom lahko obdržita edinstveno neodvisnost in si kljub temu pripadata. Odnos vsebuje tekmovalno naravnanost, kar ju vodi v občutek napredka in dosežkov. Izpolnjevanje želja je njuna spodbuda, drug drugemu pomagata rasti. Skozi zaporedje dogajanja lahko odnos ohranja mladostno svežino, ki ju spodbuja tudi v najbolj kočljivih situacijah.

Janovo Sonce v dvojčkih je v trikotniku z njenim Soncem v vodnarju. S tem vplivom duh sodelovanja in harmonije omogoča, da lahko doživita občutek, da sta resnično kompatibilna. Povezuje ju materialno in duhovno bogastvo, sreča, ter podoben življenjski slog. Oba s svojo svetlobo osvetljujeta cesto tudi v prihodnosti.

Janova Venera v biku je v sekstilu z njeno Venero v ribah. To je odličen vpliv za odnos, saj pomaga ustvariti enostavno in svobodno komunikacijo. Imata podobne občutke in okus. Poroka, ki se s tem vplivom zagotovo zgodi, temelji na njunih skupnih željah in odločitvi.

Janov Merkur v znamenju dvojčkov je v trikotniku z Ajdinim Merkurjem v vodnarju. Janov um je popolnoma združljiv z idejami in razmišljanji Ajde. Med seboj se dopolnjujeta kot podobno misleči otroci, ki hodijo drug ob drugem in delijo svoje ideje. To je odličen vpliv za medsebojno razumevanje, saj se znata v kočljivih trenutkih zadržati.

Janov Merkur v znamenju dvojčkov je v sekstilu z Ajdinim Jupitrom v levu. S tem vplivom sta vedno povezana. Jupiter lahko velikodušno neguje Merkur z idejami, ki jih lahko Merkur zlahka absorbira, tako da občuti širitev zavesti. Ker sta oba praktična in razumna, lahko ta vpliv vodi do njune duhovne rasti. To je živahen in aktiven odnos, ki obema pomaga, da se pomikata naprej, saj imata pozitivno energijo in težnje, da lahko delata skupaj. Če Jan dvomi vase, je Ajda tam, da ga spodbudi.

Janov Jupiter v škorpijonu je v kvadratu z Ajdinim Merkurjem v vodnarju. Ta vpliv povzroča težave pri komunikaciji, ki jih ni enostavno premagati. Jan lahko igra vlogo preroka, modreca in odgovarja na vprašanja, ki jih postavlja Ajda. Višji um Jana in nižji um Ajde se ne dopolnjujeta, čeprav imata oba notranjo moč.

Janov Saturn v tehtnici je v trikotniku z Ajdinim Soncem v vodnarju, kar ustvarja trezen in razumen odnos. Jan uporablja svojo modrost, da usmerja Ajdo, hrani njen optimizem in ji pomaga, da lažje uresniči svoj potencial. Zanju so pomembni cilji, ideali in sposobnost črpanja tradicij preteklosti. Močan poudarek je na rasti obeh partnerjev. Njun odnos ima lahko dotik čarobnosti, če se podpirata in spoštujeta.

Pripravil: Horoskop.si