Horoskopsko ujemanje Aljoše Bagola in Ive Krajnc Bagola

1. 12. 2019
Deli
Iva Krajnc in Aljoša Bagola (foto: Marko Vavpotič/Zaklop.com)
Marko Vavpotič/Zaklop.com

Ognjeni oven Aljoša in škorpijonka Iva z vladajočim Marsom in Plutonom nosita v sebi obilo borbenega duha. Aljoša ima srce na rokavu bojevnika, je idealističen, nepotrpežljiv in strasten. Razmerje je lahko zelo uspešno, če omogočita drug drugemu dovolj svobode. Če so njuna osebna pogajanja uspešna, zmoreta premagati svet in delujeta kot mogočen, nepremagljiv duet.

Aljošev Mars v znamenju ovna je v trikotniku z Ivinim Marsom v znamenju strelca, kar nakazuje, da lahko obdržita svojo edinstveno neodvisnost in kljub temu odlično funkcionirata. Odnos vsebuje noto tekmovalno naravnane energije, vendar jo znata pretvoriti v skupne dosežke in napredek. Izpolnjevanje želja je odlična spodbuda za ukrepanje, drug drugemu pomagata rasti in se razvijati. Skozi zaporedje novih začetkov njun odnos ohranja mladostno svežino, ki spodbuja oba.

Aljoševa Venera v znamenju rib je v trikotniku z Ivino Venero v škorpijonu. To je dober vpliv, saj pomaga ustvariti enostavno in svobodno komunikacijo. Imata združljive občutke in podobne okuse, kar jima koristi tudi v kasnejšem obdobju. Brez težav lahko  razvijeta trden dolgoročen odnos ali se odločita za poroko, ki temelji na njunih skupnih odločitvah.

Aljoševa Venera v znamenju rib je v trikotniku z Ivinim Soncem v znamenju škorpijona. S tem vplivom se počutita zadovoljna in srečna. Ta odnos lahko obema prinese materialno in duhovno bogastvo, saj daje poudarek na sodelovanje. Vendar pa morata biti previdna, da se ne nehata truditi. V negativnem smislu lahko brez argumentov in izzivov razmerje ostane na točki, ki ni najbolj zaželena.

Aljošev Uran v škorpijonu je v konjunkciji z Ivinim Soncem v škorpijonu, kar ustvarja živahen odnos. Aljoša v razmerju ustvarja vznemirljive in ekscentrične ideje, zaradi katerih se Iva lažje osredotoča na svoje prednosti. Veliko sprememb, presenečenj in nepričakovanih dogodkov, vendar ostaja kljub temu zelo skladna. Njun odnos na nek način predstavlja konflikt med tradicionalnim in ekscentričnim značajem. Prisotnega je veliko vznemirjenja, občasno jima primanjkuje stabilnost, ki je potrebna za dolgoročno srečno razmerje.

Aljoševa Venera je v trikotniku z Ivinim Neptunom v strelcu. Venera se nagiba k idealiziranju Neptuna. Neptun poskuša narediti dober vtis na Venero in včasih skrije resnično osebnost. Čutnost, draženje in preizkušanje lahko povzročijo manjše dvome, vendar sta jih s skupnimi močmi sposobna premagati.

Aljošev Mars v ovnu tvori trikotnik z Ivinim Merkurjem v strelcu. Aljoša spodbuja Ivo in jim daje energijo, pomaga ji razviti ideje in zaupanje v svoja prepričanja. Iva ga lahko nauči, da je bolj razumen in da ima nadzor nad svojo strastjo. To je živahen in aktiven odnos, ki vodi naprej in pozdravlja skupne dosežke. Če Iva kdaj dvomi vase, jo zna Aljoša vedno spodbuditi in ji pomagati poiskati boljšo smernico. Iva pa njemu večkrat na analitičen način pomaga najti najustreznejšo rešitev problema.

Aljošev Mars v ovnu tvori trikotnik z Ivinim Jupitrom v levu. Ta vpliv vzbuja skupno zanimanje za šport, prosti čas in potovanja. Odnos je prijeten in kakovosten. Iva lahko njega nauči sprejeti vse, kar je zunaj njegovega dosega in mu pomaga razvijati višjo zavest. Aljoša pa spodbuja njene miselne procese, ki ustvarjajo več idej ter napredek v odnosu.

Aljošev Saturn v devici tvori kvadrat z Ivinim Marsom v strelcu. S tem karmičnim vidikom se privlačita predvsem zaradi medsebojnih lekcij, ki se jih morata naučiti. Iva poskuša navdušiti njega ga odkrije, da so Saturnovi standardi v nasprotju z Marsovim prizadevanjem. Aljoša bo morda poskušal nadzorovati njen ego, za katerega meni, da je včasih preveč nezrel. Če sta sposobna razumeti pomen funkcije drugega, lahko odnos gradita na trdnih temeljih.

Aljoševo Sonce v znamenju ovna tvori opozicijo z njenim Plutonom v tehtnici. Ta vpliv prinaša močno spolno privlačnost. Znati morata slediti drug drugemu in se v kočljivih situacijah prilagoditi.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk