Horoskopsko ujemanje Andreja in Melinde Škufca

17. 2. 2019
Deli
Horoskopsko ujemanje Andreja in Melinde Škufca (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Njuna povezava predstavlja razmerje nasprotij, vendar z intenzivno medsebojno privlačnostjo, se med njima nasprotja z nekoliko več Melindine potrpežljivosti umirijo. Njuna zveza je strastna in polna ognja, ki ga prinaša strelec Andrej, ter realnega pogleda Melinde. Kozoroginja se venomer želi povzpeti na vrh gore, medtem ko strelec Andrej želi leteti čez vrh, vendar znata poiskati skupno pot, saj je njuna komunikacija odlična.

Andrejeva Venera v znamenju kozoroga je v konjunkciji z Melindinim Soncem v kozorogu, kar prinaša naravno toplino in pozornost v odnosu, za katerega sta značilni skrb in naklonjenost. Sijoče sonce in ljubeča Venera se združita in ustvarjata med njima čudovit občutek harmonije. Melinda osvetljuje in krepi Andrejevo ustvarjalnost in skupaj lahko rasteta ter se dopolnjujeta.

Andrejevo Sonce v strelcu je v kvadratu z Melindinim Saturnom v devici, kar ustvarja karmični odnos, ki je lahko na trenutke sicer težaven, vendar trden. Andrej poskuša preseči meje svoje preteklosti, zato mu je Melinda namenjena, da preko nje razreši svoje skrite napetosti. V tem procesu lahko pride do boja z moralo in krivdo, vendar se znata tudi o težjih temah pogovoriti. Veliko je skritih izzivov, ki lahko popestrijo njuno delovanje. V boju proti težavam se skušata podpreti in si priskočiti na pomoč.

Andrejevo Sonce v strelcu je v trikotniku z njenim Marsom v levu, kar prinaša odlične možnosti za poroko. Melinda se zna iskreno in odprto izražati, Andrej pa prinaša v razmerje navdih, spodbudo, upanje in vero. Za ta odnos je značilna intenzivna spolna privlačnost. Doseganje skupnih ciljev je enostavno in prinaša srečo ter dolgoročni napredek.

Andrejev Merkur v škorpijonu je v sekstilu z Melindinim s Soncem v kozorogu, kar nakazuje na močno izraženo noto dobrega razumevanja in vzajemnega interesa. Melinda lahko neobremenjeno deli in izraža svoje zamisli, Andrej pa zna te zamisli pretvoriti v konkretne rezultate. V vseh dejavnostih je prisotno medsebojno sodelovanje. Oba se lahko pohvalita s svojo sposobnostjo razumevanja in poslušanja. Ta vpliv poudarja duševni vidik dojemanja ljubezni.

Njegov Pluton v tehtnici tvori kvadrat z njeno Venero v znamenju kozoroga. Melinda čuti vse, česar Andrej morda ne vidi. Medtem ko jo dojema v njeni naravni vlogi, zaznava notranjo percepcijo, ki vpliva na njegov um. Duhovna rast je njun steber razvoja, s katerim lahko premagata tudi resne težave. Prilagajanje v kočljivih situacijah utrjuje njun odnos, znata se učiti na svojih izkušnjah ter tudi skupaj napredovati.

Andrejev Mars v znamenju ovna je v trikotniku z njenim Merkurjem v strelcu, kar prinaša močno energijo in voljo. Drug drugemu pomagata razviti ideje in zaupanje v svoja prepričanja. Melinda lahko nauči Andreja, da je bolj razumen in da ima nadzor nad svojo strastjo. To je živahen in razigran odnos, ki obema pomaga, da napredujeta, saj imata oba entuziastično energijo in želje, da lahko odlično sodelujeta. Če Melinda dvomi o sebi, je Andrej tukaj, da ji zagotovi ustrezno spodbudo.

Andrejev Saturn v znamenju raka je v konjunkciji z njenim Jupitrom v dvojčkih. Melinda zaznava Andrejevo previdnost in disciplino kot neznosno, medtem ko Andrej smatra, da se ona preveč zateka v svoj domišljijski svet. Vendar je njuna povezana koristna, ker Andrej zagotavlja potrebna materialna sredstva za uresničitev projektov, Melinda pa mu prinaša dodatno upanje in vizijo v življenje. Znati morata poiskati svoje ravnotežje, v tem primeru lahko pričakujeta svoboden odnos, usmerjen v prihodnost.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ