Horoskopsko ujemanje Cameron Diaz in Benjija Maddena

12. 1. 2020
Deli
Horoskopsko ujemanje Cameron Diaz in Benjija Maddena (foto: Profimedia)
Profimedia

Devica Cameron in ribi Benji sta zadosten dokaz, da se kdaj pa kdaj nasprotja tudi privlačijo. Čutnost in velikodušnost Benjija lahko odreši Cameron pretirano težkega in monotonega dela, medtem ko zanesljive umske sposobnosti Cameron dajejo sicer preveč zaupljivi ribici več odločnosti in previdnosti.

Devica je zadržano in analitično znamenje, Benji pa ne zna skrivati svojih čustev. V njunem odnosu obstaja magnet, ki ga ni mogoče zanikati, ali pa močna sila, ki ju odbija. To je lahko zelo zahtevna kombinacija, saj predstavlja dve nasprotji, ki se sicer lahko ujemata, če vzpostavita veliko prilagodljivosti in kompromisov. ­

Benjijevo Sonce v znamenju rib tvori trikotnik s Cameronino Venero v raku. Ta vpliv je koristen za odnos, ker se skupaj počutita zadovoljna in srečna.

Odnos, ki je skladen lahko obema prinese materialno in duhovno bogastvo, saj podarja poudarek harmoniji in sodelovanju. Vendar pa morata biti previdna, da se ne znajdeta v situaciji, ko sta drug za drugega samoumevna. Brez argumentov, izmenjave mnenj in izzivov se lahko razmerje na določeni točki ustavi.

Benjijevo Sonce v znamenju rib tvori kvadrat z njenim Saturnom v dvojčkih, kar ustvarja karmični odnos, ki je lahko v določenih obdobjih težaven. Benji poskuša preseči meje svoje preteklosti, zato je podzavestno občasno obremenjen s sabo.

Če nista kompatibilna, lahko pride do bojev z moralo in krivdo. On lahko zaznava Cameron kot avtoritativno figuro, ki uteleša omejitve in tradicije. Benji daje razmerju upanje in optimizem, vendar se mora Cameron večkrat spoprijeti tudi z njegovo zemeljsko resničnostjo. Skritih izzivov je lahko veliko, vendar sta dovolj složna, da jih premagata. V boju si prizadevata podpirati drug drugega.

Benjijev Mars v znamenju rib je v opoziciji z njenim Marsom v znamenju device. To je vpliv, ki močno poudarja ego obeh posameznikov. Ko poskušata doseči svoje osebne cilje večkrat pozabita na prilagajanje.

Med njima se prepleta močna spolna privlačnost, vendar lahko nastopijo tudi intenzivna obdobja, ko nimata prave moči, da bi se razumela ali obvladala.

Benjijev Mars v znamenju rib je v opoziciji z njenim Soncem v znamenju device. Rivalstvo in bitka ega, ki sta povezana s tem vplivom sta ključ, na katerega morata biti vselej pozorna.

Njunemu spolnemu življenju primanjkuje nežnosti, spolni odnos pa je lahko bolj izraz podzavestne želje po premagovanju izziva kot izraza ljubezni. Ta vpliv lahko otežuje zakonsko zvezo ali dolgoročno razmerje. Prepiri se lahko pojavljajo pogosto, vendar se znata na koncu tudi pomiriti.

Benjijev Pluton v tehtnici je v kvadratu z njeno Venero v raku. Venera čuti vse, česar Pluton ne more videti. Cameron mora vlagati v razmerje več energije, saj intenzivnost Plutona običajno izgubi ravnovesje.

Bolj ko Cameron poskuša pomagati Benjiju, da se spremeni, bolj izgublja sebe. V njunem razmerju se lahko pojavi duhovna rast, vendar je prisotne tudi nekaj zmede zato morata trdo delati za dolgoročen uspeh in srečo.

Benjijev Saturn v devici tvori konjunkcijo z njenim Soncem v devici, kar nakazuje da energijo Sončeve osebe dopolnjuje zrelost in modrost Saturnove osebe. Benji lahko projicira družbene tradicije na življenjski slog Cameron. Kot rezultat, odnos simbolizira nekaj več kot dva človeka, ki sta medsebojno prepletena.

Ta odnos je karmičen, saj Benji daje moč Cameron, da uresniči svoje potenciale. To je močna povezava ki vodi k poroki. Vpliv omogoča obema, da skupaj premagata številne ovire.

Benjijev Saturn v devici tvori konjunkcijo z njenim Marsom v devici. On prinaša v razmerje otroške impulze, obarvane z vrednostjo in realizmom. Cameron zaznava njega kot pomemben dejavnik v zvezi, vendar spoštuje tudi njegovo modrost in občutek za korektnost.

Njene živahne želje spodbudijo njega, da ustvari trden temelj za skupno delovanje. Benji jo vodi do modrosti in dostojanstva, ki si ga ona zasluži. Saturn usmerja energijo Marsa na podlagi Saturnove lastne izkušnje. Tako si oba prizadevata zgraditi skupno prihodnost na podlagi Saturnove tradicije.

Benjijev Merkur v znamenju ovna tvori trikotnik z njenim Neptunom v strelcu, kar nakazuje, da je mentalna sposobnost Merkurja povezana z intuicijo in navdihom Neptuna, katerega sanje dopolnjujejo konkretno resničnost obeh.

Cameron lahko njega navdihuje in podpira zaradi prepričanj in vizije. On pa lahko njo nauči dojemati estetske naravne lepote in duhovno dvigne njene intelektualne sposobnosti. Združljiva harmonija tega vpliva vključuje odlično razumevanje glasbe in umetnosti.

Benjijev Jupiter v raku je v trikotniku z njenim Neptunom, kar nakazuje da sta duhovno združljiva. Drug drugega obravnavata spoštljivo, zelo sta prijazna in strpna drug do drugega.

V njuni prisotnosti prijatelji in ostali kolegi uživajo v harmoničnih vibracijah in morda celo poiščejo njuno pomoč in sočutje v težkih trenutkih. Sočutje in dobra volja sta bistvena dela tega vpliva.

Benjijev Pluton v tehtnici je v trikotniku z njenim Saturnom. Saturn vlada materialnemu svetu, Pluton pa podzemlju. Torej Saturn lahko pomaga Plutonu, da najde svoje mesto pod soncem in podari stabilnost.

Benji lahko pomaga potrditi ali okrepiti njen občutek avtoritete. Hkrati pa ga Cameron s svojo energijo osvobodi vsega, česar ne potrebuje.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ