Horoskopsko ujemanje Cristiana Ronalda in Georgine Rodriguez

20. 10. 2019
Deli
Horoskopsko ujemanje Cristiana Ronalda in Georgine Rodriguez (foto: Profimedia)
Profimedia

Cristianovo Sonce v znamenju vodnarja tvori konjunkcijo z Georgininim Merkurjem v vodnarju. Ta kombinacija povečuje njuno mentalno zavest in simbolizira odnos, ki temelji na zelo dobri ter pretočni komunikaciji. V tem razmerju lahko Georgina svobodno in učinkovito izrazi svoje ideje in Cristiano ji pomaga, da jih v vsakodnevnem tudi udejanji. Majhne spremembe in pogumni koraki povzročajo znatno rast pri obeh. Ko se tudi v slabših obdobjih premikata drug proti drugemu, se zavedata svoje povezanosti.

Cristianov Mars v znamenju ovna tvori trikotnik z njenim Plutonom v strelcu. Ta vpliv povečuje spolni ton v njunem odnosu. On vidi globoko povezavo v njej, ter ji pomaga potisniti skrite lastnosti podzavesti na površje. Ona je doživela številne spremembe, za seboj pušča preteklost in se s pomočjo Cristiana lažje premakne naprej v prihodnost. Kot rezultat tega vpliva lahko njuno razmerje zaznamuje dinamična rast.

Cristianov Uran v znamenju strelca je v konjunkciji z Georginino Venero v znamenju strelca. Ta vpliv povzroča takojšnjo privlačnost, ki je morda premočna, da bi bila resnična. Venera občuduje Uranovo izvirnost in nekonvencionalno vedenje. Oba se v odnosu lahko naučita nekaj več o sebi in o svojem dojemanju ljubezni. Ko se ljubezen kombinira s spremembami, ustvarja močan občutek harmoničnega delovanja.

Cristianov Jupiter v znamenju kozoroga tvori konjunkcijo z njenim Soncem v vodnarju. Ta koristen vpliv napolnjuje odnos z upanjem in optimizmom. Oba zaznavata občutek svobode in uživata v tem, da preživita čim več časa drug z drugim. Modrost in spoštovanje sta združena z zdravim tekmovalnim duhom, ki njunemu razmerju dodaja vitalnost. Na splošno je to močan vpliv, ki ju lahko popelje do rasti v smislu materialnega bogastva.

Cristianov Saturn v znamenju škorpijona tvori kvadrat z njenim Marsom v levu. Ta kombinacija poudarja povečano privlačnost zaradi medsebojnih lekcij, ki se jih morata oba naučiti. Cristiano bo morda poskušal nadzorovati in osredotočiti njen ego, za katerega ona meni, da je včasih preveč nezrel. To je odlična kombinacija skupnih dosežkov.

Cristianov Pluton v škorpijonu tvori kvadrat z njenim Soncem v vodnarju. Privlačnost je s to pozicijo zelo močna. Oba se večkrat bojita, da bi bila preveč odprta drug z drugim, pomeni da sta oba včasih pretirano ranljiva. Medtem ko drugi iščejo distanco, njun odnos simbolizira varnost.

Cristianov Jupiter v kozorogu je v sekstilu z njenim Plutonom v strelcu. Ta pozicija ju usmerja, da s tem, ko se znebita tistega, kar ne potrebujeta, lahko pridobita tisto, kar potrebujeta. Če se bo komu od njiju karkoli zgodilo, se bo druga oseba maksimalno aktivirala, da priskoči na pomoč in reši situacijo.

Cristianov Saturn v znamenju škorpijona tvori konjunkcijo z njenim Plutonom. Ta vpliv jima omogoča dobro poslovno povezanost in možnost skupnega delovanja. Cristiano rad vodi in se sooča z organizacijsko stranjo, Georgina pa poskrbi za aktivno prizadevanje in potreben vpogled. Skupaj sta impresiven par, ki bo kjerkoli se pojavi naredil močan vtis. Ključnega pomena je, da ohranita dober nadzor nad to intenzivno energijsko povezavo.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk