Horoskopsko ujemanje Davida in Ajde Urankar

David in Ajda Rotar Urankar (foto: Foto: Marko Delbello Ocepek) Foto: Marko Delbello Ocepek
20. 6. 2020

Srečanje bikice Ajde z ribo Davidom je lahko usodno v pozitivnem smislu, saj iz astrološkega vidika obstaja velika možnost, da ostaneta par za vedno

Ljubitelja dolgih sprehodov, uživača čutnih in luksuznih dejavnosti zmoreta tudi toliko samodiscipline, da zaradi vsega dobrega ne podležeta negativnim vzgibom. Venera, ki vlada biku, v praksi pomeni, ljubim vse, kar je lepo in čutno, in prav to riba David je. Ni pomembna ribina zunanjost, temveč njene vrednote, kot so: umetnost, glasba in kultura življenja. V harmonični navezi si zagotovita materialni uspeh, ustvarjalnost in srečno življenje.

Ajdina Venera v znamenju dvojčkov je v sekstilu z Davidovim Marsom v ovnu, kar nakazuje da je odnos napolnjen z občutkom sodelovanja in harmonije. To je odličen vpliv za dolgotrajno prijateljstvo ali poroko. Znata prisluhniti drug drugemu. Naklonjena sta si v prijetnih ter tudi v manj prijetnih situacijah. Nikoli ne obtožujeta odločitev, ampak skupaj poiščeta pravo rešitev, ki naredi njun odnos še bolj stabilen.

Davidova Venera v znamenju ovna je v sekstilu z Ajdino Venero v znamenju dvojčkov. Vpliv jima pomaga ustvariti enostavno in svobodno komunikacijo, saj imata podobne okuse. Skupaj lahko razvijeta močan dolgoročen odnos, ki temelji na občutkih spodobnosti in morale. Njuno delovanje je skladno, nikoli ne preskušata skrajnih meja drug drugega. V večjih prelomnicah njuna močna povezanost še bolj pride do izraza.

Ajdin Mars v znamenju vodnarja je v kvadratu z Davidovim Plutonom v znamenju škorpijona. S tem vplivom skušata oba ohraniti svoj jaz nedotaknjen.  Mars se odkrito bori za obrambo lastne neodvisnosti, medtem ko Pluton na podoben način deluje podzavestno. Čeprav se včasih med njima pojavijo manjši konflikti, saj se oba trudita zmagati, jih znata spretno rešiti. Dobra spolnost vpliva na njune samo preobrazbe. Drug ob drugem se učita rasti in razvijati se.

Ajdin Merkur v biku tvori kvadrat z Davidovim Jupitrom v vodnarju. Ta vpliv lahko povzroča težave v komunikaciji, ki jih ni enostavno premagati. Višji um Jupitra in nižji um Merkurja se ne dopolnjujeta najboljše, čeprav imata oba moč. Kljub temu, da včasih eden od njiju odreagira prehitro, znata vse kar je potrebno rešiti na umirjen način.

Ajdin Mars v vodnarju tvori konjunkcijo z Davidovim Jupitrom. Ta vpliv prinaša ekspanzivnost v odnos. Spremlja ju veliko skupnih dejavnosti, vendar si morata določiti jasne cilje. Zanimanje za šport, igre in potovanja, vse to je njuno skupno veselje, ki ju močno povezuje. Drug drugega močno aktivirata, kjer Mars deluje preko nagona, Jupiter pa skozi razumevanje. Če premagata kakršne koli primitivne impulze, ki so lahko posledica pretiranega navdušenja, potem se jima nakazuje možnost materialnega bogastva in duhovne rasti. Vedno skušata biti v ravnovesju.

Ajdin Jupiter v biku tvori sekstil z njegovim Merkurjem v ribah. Ta vpliv nakazuje na odprt odnos. Ajda se skozi razmerje trudi, da ustvari več ravni harmoničnega razumevanja. David jo zna popeljati k novim načinom razmišljanja. Ker sta oba praktična in razumna, ta vpliv vodi do rasti obeh. Prva tako znata skupaj premagati razne vzorce in preteklosti, ki bi lahko bili škodljivi za njun odnos.

Ajdino Sonce v biku je v trikotniku z Davidovim Neptunom v kozorogu. Njun ljubezen se s tem vplivom zliva v mehko estetsko kombinacijo, udobno in pomirjujočo za oba. Spremlja ju obilo topline, umetniške ustvarjalnosti in celo tiho razumevanje ki ga poznata samo onadva. Sonce je zaljubljeno v prijetne sanje, Neptuna pa sebe dojema kot del teh sanj. Njuna simpatična povezanost je bistvo harmonije njunega odnosa.

Ajdin Pluton v škorpijonu je v trikotniku z Davidovim Soncem v ribah. Vpliv, ki prinaša nihanja iz ene skrajnosti v drugo. Med svetlobo in temo, da se razvija občutek združene moči, kar jima pomaga, da izkusita najboljše. Vpliv vključuje veliko preobrazb. Resnica in svetloba Sonca prinašata pozitivno energijo, ki jo Pluton uporabi v koristni smeri, za nova odkritja. David potrebuje podporo in občutek, da ga nekdo usmerja, v čemer je Ajda prava mojstrica.

Ajdin Saturn v kozorogu je v konjunkciji z Davidovim Neptunom v kozorogu. Ta vpliv je po eni strani velika duhovna in ustvarjalna realizacija, na drugi strani pa zahteva od njiju prilagajanje. Ajda pristopa k stvarem s pragmatičnega, materialističnega in logičnega vidika, David pa navdihuje za nekaj idealističnega, duhovnega in mističnega. Ajda je arhitekt njunega razmerja, ki ima vizijo, David pa predstavlja graditelja, ki ima vire, potrebne za realizacijo projekta. Če so njune ideje in sposobnosti povezane, bo odnos poln harmonije, razumevanja in sodelovanja.

Pripravil: Horoskop.si