Horoskopsko ujemanje Dese Muck in Igorja Blažina

12. 5. 2019
Deli
Horoskopsko ujemanje Dese Muck in Igorja Blažina (foto: Ahiv AM)
Ahiv AM

Rak Igor in devica Desa si zelo pripadata in sta skladna. Imata spoštljiv odnos, brez večjih razlik in bojev za oblast

Dobro sodelujeta v korist obeh, zato uspešno dosegata skupne cilje in njune sanje lahko velikokrat postanejo realnost. Dopolnjujeta se pri skupnih romantičnih trenutkih in izpostavljata dobre poslovne odnose. Oba privlači lepo okolje in predvsem lep in urejen dom. Njuna kombinacija je naravna, brez konfliktov.

Igorjev Mars v znamenju leva je v konjunkciji z Desinim Marsom v devici, kar nakazuje, da sta v bistvu usmerjena k enakemu cilju, vendar imata izbrano vsak svojo pot. V kolikor se znata dopolnjevati in se podpirati lahko skupaj dosežeta nemogoče. Med njima se tkejo zanimive vibracije, ki nudijo odlično povezavo v intimnih odnosih.

Igorjevo Sonce v znamenju raka je v sekstilu z njenim Marsom v devici, kar predstavlja odličen vpliv za srečen zakon. Desa dosledno izraža svoje želje Igorju, ki njunemu razmerju prinaša navdih, spodbudo, upanje in vero. Med njima je prisotna intenzivna spolna privlačnost. Doseganje skupnih ciljev je enostavno in prinaša srečo v njun odnos.

Njegovo Sonce v raku je v kvadratu z Desinim Merkurjem v znamenju device. S tem vplivom se lahko med njima občasno pojavi napetost, ki jo je težko nadzorovati, kar lahko povzroči pomanjkanje čustvenega zadovoljstva. Če si ne znata slediti, se lahko odnos konča z razočaranjem. Po drugi strani pa ta vpliv ustvarja veliko energije in zanimivih idej, ki ju vodi v napredek.

Igorjev Merkur v raku je v sekstilu z njenim Soncem v devici, kar dodaja njunemu razmerju noto razumevanja in vzajemnega interesa. Desa lahko deli in izraža svoje zamisli neobremenjeno, Igor pa je tisti, ki poskrbi za konkretizacijo. V vseh pogledih je prisotno med njima medsebojno sodelovanje. Skupaj lahko spoznata nove razsežnosti življenja, brez da bi pri tem spreminjala drug drugega.

Njegov Pluton v devici je v konjunkciji z Desino Venero v devici. S tem vplivom ona čuti globino svojih reakcij, ki jih pred tem razmerjem ni bila navajena odkrito izražati. Njuna strastna spolna privlačnost ju združuje in jima pomaga pri poglobitvi razmerja. Negativna preteklost se odvrže z njunimi novimi odkritji v sedanjosti. Odnos je kakovosten in tudi dolgoročno ohranja prvotno bistvo. Z majhnimi pozornostmi lahko mistično oživita svojo ljubezen.

Igorjev Mars v znamenju leva je v konjunkciji z Desinim Plutonom v levu, kar dodaja intenzivnost in strast njunemu odnosu. Skupaj delujeta kot regeneracijska sila, ki se je sposobna upreti vsem težavam. Karmični vzorci jima omogočajo, da se znebita svoje preteklosti in s skupnimi močmi napredujeta v prihodnost. Vodijo ju nova, sveža in vznemirljiva pričakovanja.

Njegova Venera v znamenju bika je v kvadratu z njenim Jupitrom v znamenju leva, kar nakazuje, da se Igor v razmerju sooča z odprto in široko naravo Dese. Prepričati jo želi s svojo ljubeznijo, toda njen notranji občutek svobode in želja po odprtosti lahko povzročita razdraženost. Ta vpliv lahko ustvarja osebno dilemo, ki otežuje njuno razmerje, vendar sta dovolj trdna, da težave premagata.

Njegov Saturn v kozorogu je v trikotniku z njenim Merkurjem v devici. S tem vplivom Igor Desi pomaga, da oblikuje svoj pogled na življenje, da ima bolj zrele ideje. Posledično se velikokrat znajdeta v odnosu učenec učitelj in ti dve vlogi se konstantno izmenjujeta. V njunem odnosu pogosto doživljata duhovno evolucijo. Desa se skozi razmerje uči, da je za gradnjo dobrega in trdnega odnosa potreben čas, in Igor ji pomaga, da je ta pot lažja.

Igorjevo Sonce v znamenju raka je v trikotniku z Desinim Neptunom v znamenju tehtnice, zato se moč ljubezni in svetlobe meša v mehko kombinacijo, udobno in pomirjujočo za oba. Njun odnos vsebuje veliko toplote, umetniške ustvarjalnosti in tiho razumevanje. Igor je zaljubljen v svoje sanje in Deso zaznava kot del teh sanj. Svetloba, ki prihaja s strani Igorja, osvetljuje njeno domišljijo in krepi ego. Odnos zaznamuje odlično sodelovanje, ki je bistvo harmonije. Ona dodaja zanimivo barvo in teksturo vsemu, kar počne, in Igorju pomaga izboljšati vtis. Med njima se prepletajo razigrane vibracije, zato jima v odnosu nikoli ni dolgčas.

Njegov Jupiter v vodnarju je v opoziciji z Desinim Uranom v levu. Jupiter in Uran imata skupne značilnosti, kot so vera, intuicija in napredni načini razmišljanja, kar ju vodi v dolgoročno stabilno razmerje.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu