Horoskopsko ujemanje Eve Boto in Domna Dornika

12. 4. 2020
Deli
Horoskopsko ujemanje Eve Boto in Domna Dornika (foto: Ana Gregorič)
Ana Gregorič

Pustolovska Eva, ki je strelka, ljubi spremembe, raziskovanja in tveganja. Vselej je pripravljena na naslednji veliki izziv. Škorpijon Domen na drugi strani vztraja v raziskovanju čustvene moči in predanosti.

Če je to za Evo izziv, ga od Domna tudi dobi. Obema spolna privlačnost ni tuja in ravno seks ju združuje in popelje v čarobnost užitkov.

Domnova Venera v Devici je v kvadratu z Evinim Marsom v kozorogu. Vpliv ustvarja močno spolno privlačnost, vendar se morata znati prilagoditi v smeri dolgoročnega odnosa. Oba na prijeten način izkoriščata priložnost, da zadovoljita svojo spolno strast, vendar ju še bolj zanimajo vrednote in spodobnost biti tukaj. Trda energija, ki se lahko včasih pojavi, je tista, ki jima podarja stabilnost in realen pogled.

Domnovo Sonce v škorpijonu je v trikotniku z Evinim Saturnom v ribah, kar ustvarja trezen in razumen odnos. Eva uporablja svojo modrost, da usmerja Domna, hrani njegov optimizem in mu pomaga, da uresniči svoje potenciale. Zanju so zelo pomembni cilji, ideali in sposobnost črpanja tradicije iz preteklosti. Močan poudarek je v povezavi s tem vplivom na rasti obeh partnerjev.

Domnov Merkur v strelcu je v konjunkciji z Evinim Soncem v strelcu, kar krepi duševno zavedanje in ustvarja odnos, ki temelji na dobri komunikaciji. V tem razmerju lahko Domen svobodno in učinkovito izraža svoje ideje. Domen v razmerju odkriva, da so njihove ideje zlahka sprejete in spodbujene zaradi odprtosti in optimizma, ki se širi v Evini bližini.

Domnova Venera v znamenju device je v trikotniku z Evinim Uranom v kozorogu. Ta vidik v odnos prinaša povečano zanimanje, kar ju še dodatno zbližuje. V njunem ljubezenskem odnosu ima veliko vlogo usoda. Nestabilne lastnosti Eve lahko včasih vznemirjajo in zmedejo Domna. Zemeljska energija jima nudi stabilno povezavo in občutek varnosti.

Domnov Uran v kozorogu je v konjunkciji z Evino Venero v znamenju kozoroga, kar nakazuje na takojšnjo privlačnost, ki jo je težko skriti. Eva se podzavestno identificira s svojo notranjo željo in se dobro odziva na svoboden in neodvisen duh Domna. Venera občuduje Uranovo izvirnost in nekonvencionalno vedenje. Drug od drugega se lahko veliko naučita. Ko ljubezen kombinirata s spremembami, ustvarjata močan občutek povezanosti. Skupaj sta dovolj povezana, da lahko oblikujeta močan in trajen odnos.

Domnova Venera v devici je v kvadratu z Evinim Jupitrom v znamenju strelca. Domen se v odnosu srečuje z odprto in ekspanzivno naravo Eve. Venera bo morda poskušala z ljubeznijo pritegniti Jupitra, vendar lahko Jupitrov notranji občutek svobode in želja po odprtosti zavesti povzroči draženje v njegovi posesivni naravi. Če Eva preseka svojo željo po svobodi, lahko z Domnom okusi naklonjenost in navezanost.

Domnov Mars v škorpijonu je v trikotniku z Evinim Saturnom v ribah. V tej poziciji Mars pričakuje usmerjanje od drugega partnerja. Saturn je sidro, vir in občutek kontinuitete. Ko se Mars nauči kombinirati lastne impulze s Saturnovim realnim občutkom modrosti, lahko oba dosežeta velike dosežke. Mars si prizadeva za prihodnost, Saturn pa krepi preteklost. Med njima je prisotna karmična povezava, saj se znata osredotočiti in usmeriti svojo energijo v nekaj višjega. Vpliv vsebuje tudi prijetno noto sodelovanja.

Domnov Jupiter v devici je v kvadratu z Evinim Soncem v strelcu. Vpliv povzroča velike razlike v ideologiji, ki so pomembnejše za razvoj odnosa. Lahko pride do neusklajenosti vrednot zaradi razlik v prepričanjih, časti, dostojanstvu ali izobrazbi. Vse to lahko povzroči potrebo po samostojnosti, kar je osrednja točka njunih prepirov in nesoglasij.

Domnov Saturn v vodnarju je v konjunkciji z njenim Uranom v kozorogu. Saturn in Uran sta zelo različna planeta. Uran je bolj aktiven in bo z veseljem pomagal Saturnu, da se dvigne iz lupine in odstrani ovire. Uran lahko to naredi intuitivno ali brutalno. Včasih se Uran lahko zdi hladen in zadržan. Toda Saturn to razume in se lahko pozitivno odzove na to provokacijo. Tudi ko se ne strinjata, se radikalni Uran in konservativni Saturn preprosto ne moreta upreti drug drugemu.

Domnov Saturn v vodnarju je v sekstilu z njenim Plutonom v strelcu. Saturn vlada materialnemu svetu, Pluton pa podzemlju. Torej Saturn lahko pomaga Plutonu, da najde svoje mesto pod soncem. Pluton lahko pomaga potrditi ali okrepiti Saturnov občutek avtoritete. Hkrati Pluton Saturna osvobodi vsega, česar ne potrebuje in to precej na neusmiljen način. Vpliv poudarja zelo praktičen element odnosa.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk