Horoskopsko ujemanje Eve Irgl in Davorja Božiča

Horoskopsko ujemanje Eve Irgl in Davorja Božiča (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
10. 10. 2020

Odnos zračne tehtnice Davorja in ognjene strelke Eve je odlična kombinacija, ki obljublja razigrano prihodnost

Tehtnica je osrednja točka elegance, vlada ji Venera, planet ljubezni in radosti, živi za ljubezen in stil. Pustolovska strelka, Jupitrova varovanka, ljubiteljica tveganj, je drzna s pozitivnim pogledom na življenje, optimistična, popotniškega duha, zagovornica dogajanja.

Razumevajoč Davor doprinese veliko kreativnih idej, oblečenih v slasten in stilski izziv. S svojo umetniško, elegantno, ležerno naravnanostjo očara Evo, njega pa navdušuje njena pustolovska strast. Zaradi svojega simpatičnega stališča je veliki prijatelj in čarobni ljubimec. Težave med njima se pojavijo redko, če pa že, jih morata pozabiti in si odpustiti.

Davorjevo Sonce v tehtnici je sekstilu z Evinim Marsom v znamenju strelca, kar jima prinaša odlično energijo in možnosti za poroko. Eva venomer dosledno izraža svojo željo po skupnem delovanju, Davor pa ji s svojo simpatičnostjo daje navdih, spodbudo, upanje in vero. Med njima se prepleta močna spolna privlačnost. Doseči skupne cilje je zanju enostavno, vsak premišljen skupen korak ju vodi v srečo.

Davorjev Mars v tehtnici tvori trikotnik z Evino Venero v kozorogu. S tem vplivom je Davor bolj energičen in ravno ta lastnost jima pomaga vzpostaviti in ohraniti trajno in dolgotrajno zvezo. Njuna privlačnost je neustavljiva, odnos pa je napolnjen z občutkom sodelovanja in harmonije. Med njima se prepleta tudi pravo in resnično iskreno prijateljstvo.

Davorjev Pluton v tehtnici je v trikotniku z Evino Venero v kozorogu, kar nakazuje, da toplina Venere dopolnjuje Plutonovo moč. Venera lahko na dnu vodnjaka vidi luč, ki jo prižiga Pluton. Pluton povabi Venero, da spremeni svojo osebnost v smeri sproščenega delovanja in tako se lažje povzpne iz notranjega pekla k preprostosti življenja. Majhne spremembe povzročajo rast in boljši razvoj osebnosti. Ko se usmerjata drug proti drugemu, se oba zavedata svoje privlačnosti, notranje moči in strasti. Vpliv prinaša navdušenje, ki ga potrebujeta v svojem življenju.

Davorjeva Venera v devici je v trikotniku z Evinim Merkurjem v kozorogu, kar na energetski ravni v razmerje vnaša harmonijo. Oba imata priložnost za izmenjavo izkušenj zaradi medsebojnega razumevanja. Zelo spoštujeta način, kako drugi izraža svoje misli in ideje. Komunikacija je v tem odnosu topla in tekoča, tudi ko se pojavijo napetosti ali konflikti, jih rešujeta umirjeno in zrelo.

Davorjev Saturn v dvojčkih tvori opozicijo z Evinim Soncem v strelcu. Vpliv ustvarja situacijo, za katero sta značilni zadržanost in odgovornost. Ta odnos lahko traja dolgoročno, če Eva nima preveč močne potrebe po popolnem izražanju lastne individualnosti. V primeru da jo ima, se lahko pojavijo nestrinjanja, ki jih lahko premagata samo z iskrenim pristopom.

Davorjevo Sonce v tehtnici je v sekstilu z Evinim Neptunom v strelcu. S tem vplivom sta moč ljubezni in svetlobe pomešani v prijetno estetsko kombinacijo, udobno in pomirjujočo za oba. Odnos ima obilo topline, umetniške ustvarjalnosti in celo tiho razumevanje, ki nastopi, ko se samo spogledata in točno vesta kaj mislita.

Davorjev Uran v tehtnici tvori sekstil z Evinim Saturnom v levu. Saturn lahko podpira tisto, kar je značilno za Uran, ali vsaj posredno pokaže, kako bi se določene stvari lahko izboljšale. Uran pa lahko Saturnu ponudi nov pogled na življenje, ki bo razčistil težka vprašanja in deloma pokazal tudi, na katerih področjih življenja je Saturn sam sebi največji sovražnik. Vpliv vsebuje koristen element dvostranskega reševanja problemov. To je odnos zdravega in odkritega prijateljstva ali sodelovanja.

Pripravil: Horoskop.si