Horoskopsko ujemanje Giannija Rijavca in Patricije Simonič

11. 7. 2020
Deli
Poroka 19-10-2019 (foto: Matjaž Prešeren)
Matjaž Prešeren

Ribica Patricija in Gianni, ki je rojen v znamenju device sta zadosten dokaz, da se kdaj pa kdaj nasprotja tudi privlačijo.

Čutnost in velikodušnost Patricije lahko odreši Giannija pretirano težkega in monotonega dela. Gianni spada v zadržano in analitično znamenje, ribica pa ne zna skrivati svojih čustev, je tudi velikokrat sanjaška in se zagozdi v svojem svetu domišljije. Ker sta obe znamenji spremenljivega značaja, se dopolnjujeta in sta drug drugemu dobra motivacija za komunikacijo.

Giannijevo Sonce v znamenju device tvori opozicijo s Patricijinim Marsom v znamenju rib. Ta vpliv nakazuje na povečan Patricijin ego, kar zna Gianni še kako dobro izkoristiti v pozitivni smeri. Močna in intenzivna spolna privlačnost in zmožnost sprejemanja drugačnosti sta pomembni vodili njunega razmerja. Manjši prepiri se lahko pojavljajo pogosto, vendar se jim znata na koncu nasmejati. Mentalna harmonija je prisotna, če znata sprejeti univerzalna nasprotja.

Giannijev Mars v raku je v trikotniku s Patricijinim Marsom v znamenju rib, kar nakazuje da v razmerju obdržita svojo edinstveno neodvisnost. Odnos sicer vsebuje noto tekmovalne naravnanosti, vendar ga spremlja tudi občutek napredka in skupnih dosežkov. Izpolnjevanje želja je njuna spodbuda za ukrepanje, drug drugemu pomagata rasti in se razvijati. Skozi zaporedje zanimivega dogajanja lahko odnos tudi v njuni starosti ohranja mladostno svežino.

Giannijevo Sonce v znamenju device tvori konjunkcijo z njenim Saturnom v devici.  S tem vplivom Patricija prinaša v odnos zrelost in modrost. Njun odnos je karmičen, saj Gianni dodaja moč, da Patricija lažje uresniči svoje potenciale. To je močna povezava okronana s poroko, ki se z leti še dodatno krepi. Gianni je kot cvetoča rastlina, Patricija je vrtnar, ki skrbi, da roža cveti. Skupaj lahko premagata številne ovire.

Giannijeva Venera v tehtnici je v konjunkciji s Patricijinim Plutonom v tehtnici, kar nakazuje da Gianni čuti globino Patricijinih vzgibov, še posebej tistih, ki jih ni bila navajena odkrito izražati. Strastna spolna privlačnost ju združuje in jima pomaga obnoviti ljubezen. Njuna preteklost je močno povezana z vsakim novim odkritjem v sedanjosti. Odnos ima kakovost, ter tudi dolgoročno ohranja prvotno bistvo. Ko se Venera znajde v težavah, se Pluton zaveda pomembnosti težav, ter prevzame kozmično vlogo.

Giannijeva Venera v znamenju tehtnice je v sekstilu z njenim Neptunom v strelcu. Vpliv nakazuje, da sta drug drugemu zelo privlačna. Spremlja ju podoben okus o glasbi, umetnosti in vsem, kar pomirja čutila. Patricija spoznava svoje lastne ustvarjalne sposobnosti s pomočjo lepote in harmonije. Gianni se ob njej počuti udobno, še posebej ko lahko pokaže sočutje, ljubezen in sentimentalnost. Med njima se razvija ljubeč in harmoničen odnos.

Giannijev Jupiter v znamenju rib je v konjunkciji z njenim Soncem v znamenju rib. Ta koristen vpliv napolnjuje odnos z upanjem in optimizmom. Drug ob drugem čutita občutek svobode in uživata priložnost, da delita vse drug z drugim. Modrost in spoštovanje sta združena z zdravim tekmovalnim duhom, ki njunemu razmerju dodaja vitalnost. Na splošno je to močan vpliv, ki lahko privede do rasti v smislu materialnega in duhovnega bogastva.

Giannijev Jupiter v znamenju rib je v konjunkciji z njenim Marsom v ribah, kar prinaša ekspanzivnost v odnos. Spremlja ju veliko dejavnosti, vendar morata skupaj določiti jasne cilje. Zanimanje za šport, igre in potovanja so njuna poslastica. Drug drugega znata motivirati skozi razumevanje. Če se med njima dolgoročno ohrani občutek za ravnovesje, se lahko njun odnos kasneje zopet dodatno napolni s čustvi in navdušenjem.

Giannijev Pluton v devici je v konjunkciji z njenim Saturnom v devici. Vpliv je v bistvu odlična poslovna povezava. Lahko se medsebojno podpirata v karieri in odlično sodelujeta. Saturn vodi organizacijsko stran, Pluton pa poskrbi za aktivno prizadevanje in potreben vpogled. Skupaj predstavljata impresiven par, ki bo naredil močan vtis na katero koli skupino ali posameznika. Ključnega pomena je, da ohranita dober nadzor nad močno energijsko povezavo.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk