Horoskopsko ujemanje Gisele Bündchen in Toma Bradyja

Horoskopsko ujemanje Gisele Bündchen in Toma Bradyja (foto: Profimedia) Profimedia
6. 1. 2018

Gisele je rojena v znamenju raka, Tom pa v znamenju leva. Čeprav bi na prvi pogled rekli, da to nakazuje na slabo kompatibilnost, ni tako, saj ko se povežeta v ljubezni rak in lev, se zelo razumeta in znata zadovoljiti potrebe drugega. Oba znaka zahtevata predanost in poglobljenost, ljubečo nego - medtem ko ona išče stabilnost in čustveno harmonijo, on hrepeni po pohvali in iskrenem občudovanju.

Oba sta močno zvesta, celo posesivna, ona zaradi potrebe po varnosti, on zaradi svoje samozavesti. Ker so njune želje podobne, lahko izpolnjujeta zelo pomembno praznino v življenju drug drugega. Tako rak kot lev lahko ustvarita odličen duo v medsebojnih odnosih, lahko se tudi podpirata. On lahko njej zagotovi potrebno čustveno varnost in ona lahko izpolni njegove skrite želje. Zaradi čudovitega smisla za humor lev čuti globoko povezavo z rakom, lev pa odpusti raku zaradi pogostih nihanj razpoloženja.

Zanimivo je, da nobeno Sonce ne tvori pomembnih aspektov v natalni karti drugega. To nakazuje na samostojnost obeh, kar vodi v trdno razmerje. Ne zanašata se drug na drugega, ampak se zanašata nase. Giselina Luna je v opoziciji s Tomovim Kironom, medtem ko je Tomova Luna v opoziciji z Giselinim Marsom. S tem prinaša ona nekaj nagnjenosti k besu, ki se izteka v čustveno izmenjavo in lahko spodbudi močnejšo čustveno občutljivost, ki vodi do negativnih občutkov na obeh straneh. Na drugi strani je opozicija resnično močna povezava in lahko prinese precej intenziven magnetizem.

Med njima je nakazana karmična povezava zaradi postavitve Giselinga Plutona in Tomovega Saturna ter medsebojnih kombinacij. V življenju se znata prilagoditi drug drugemu in poskrbeti za zadovoljstvo in srečo. Ovire njuno skupno pot še dodatno utrjujejo. Zaskrbljujoče pa je dejstvo, da Saturn kot simbol predstavlja silo, ki je precej hladna, nenamerna, zahtevna in omejevalna. Par lahko doživi nekaj resnih, ponavljajočih se težav, ki se vrtijo okoli nadzora. To pomeni, da Tom nadzoruje njene napake. Morda bo par ugotovil, da skoraj vse, kar delata skupaj, zahteva več trdega dela in prilagajanja.

Njuna Luna in Venera sta v medsebojni povezavi trikotnika in sekstila, kar jima omogoča skladnost tudi pri pomembnih skupnih odločitvah. Sinastrija nakazuje konjunkcijo med Venero in Marsom, kar pomeni da instinktivno zelo dobro sodelujeta. Giselin Mars je v opoziciji z njegovo luno v ovnu, kar lahko med njima povzroči številne manjše konflikte in prepire brez posebnega razloga. Tom je občutljive narave, zato se ga konflikti in nerazumevanja dotaknejo bolj kot njo, ki zna biti do njega v kočljivih situacijah zelo sočutna. Giselin Mars tvori kvadrat s Tomovo Venero, kar lahko ogrozi močno fizično združljivost para. Ta pomanjkljivost povzroča nesprejemljivo vedenje Gisele, vsaj s Tomovega vidika.