Horoskopsko ujemanje Gojmirja Lešnjaka in Zvonke Makuč

31. 3. 2019
Deli
Horoskopsko ujemanje Gojmirja Lešnjaka in Zvonke Makuč (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Zmes zemeljskega kozoroga Gojmirja z vodno ribo Zvonko je potencial, ki zagotavlja udobno materialno prihodnost. Voda zemljo potrebuje za zagotovitev strukture, medtem ko zemlja rabi vodo za plodnost in množitev. Ustvarjanje in negovanje odnosa je njuna prednost. Da preprečita zmedo in nerazumevanje, je izjemno pomembna odprta komunikacija. Združene sanje na starinski način se uresničijo ob trdem delu in predanosti.

Gojmirjev Mars v znamenju dvojčkov je v kvadratu z Zvonkinim Marsom v devici, kar nakazuje da lahko občasno v odnosu čutita neskladnost, v kolikor njune želje ne potekajo v enaki smeri. Prepletajo se različne strukture, vendar sta jih s pogovori in medsebojnim razumevanjem sposobna premostiti.

Gojmirjevo Sonce v ribah je v opoziciji z njenim Marsom v devici, kar odnosu prinaša naravno toplino, pozornost skrb in naklonjenost. Sijoče sonce in ljubeča Venera se združita in ustvarjata čudovit občutek harmonije ter trden odnos. Njegovo Sonce je sposobno sijati na njeno področje ustvarjalnosti in skupaj lahko rasteta in uspevata graditi temelje za prihodnost.

Gojmirjev Mars v dvojčkih je v kvadratu z Zvonkino Venero v ribah, kar nakazuje na strasten in intenziven odnos, saj je med njima prisotna povečana spolna privlačnost. Komunikacija na višji ravni je sicer lahko pomanjkljiva, vendar kljub temu znata potovati z roko v roki in poiskati skupno rešitev iz težav. Njuni moralni standardi sovpadajo, kar jima omogoča lažje prilagajanje, tudi v težjih situacijah.

Njegov Mars v dvojčkih je v trikotniku z njenim Soncem v kozorogu, kar je odličen aspekt za poroko. Gojmir dosledno izraža svoje želje, Zvonka pa prinaša v razmerje navdih, spodbudo, upanje in vero. Za ta odnos je značilna intenzivna spolna privlačnost. Doseganje ciljev je enostavno in prinaša srečo v odnos. Drug drugemu sta zelo zvesta in pripadna.

Njegova Venera v znamenju rib je v sekstilu z njenim Soncem. Vpliv je zelo koristen za odnos, saj se drug ob drugem počutita zadovoljna in srečna. Ta odnos prinaša tako materialno kot tudi duhovno bogastvo, saj daje poudarek harmoniji in sodelovanju. Vendar pa morata biti previdna, da ne postaneta preveč domišljava in da ne prenehata s prizadevanjem, da bi zadovoljila drug drugega. Za srečen odnos potrebujeta nenehne izzive, ki ju bogatijo in prebujajo.

Gojmirjev Pluton v znamenju device je v opoziciji z Zvonkino Venero v ribah. Ta vpliv prinaša prevladujočo vlogo enega izmed njiju, drug se lahko počuti ogroženo, ker se boji, da se bo spustil v podrejeno vlogo. Veliko se lahko naučita drug od drugega saj se cenita, ne samo zaradi strastne spolnosti, temveč tudi zaradi duševnega potenciala. Toplina in optimizem pomagata razviti um do še višje točke. Zelo velika strast, ki lahko postane uničujoče narave, in v kočljivih situacijah izzove prekinitve.

Gojmirjeva Venera v ribah je v kvadratu z Zvonkinim Uranom v dvojčkih, kar nakazuje, da sta povezanost in ljubezen zelo intenzivni, ne samo na intelektualni ravni, ampak tudi čustveno. S to pozicijo imata nekaj skupnih interesov, kot so umetnost, film in igra, vendar vajin odnos ni najbolj stabilen, če sta preveč poslovno povezana, ker lahko partnerjev svobodni um povzroči občutek negotovosti. Prisotna močna magnetna privlačnost, čeprav pa je nakazano, da bo razmerje kasneje polno manjših konfliktov. Element usode igra pomembno vlogo v tem odnosu. Ta vpliv podarja takojšnjo privlačnost, vendar pogosto povzroči zelo težavno razmerje.

Njegov Neptun v znamenju škorpijona je v trikotniku z njeno Venero v ribah, kar predstavlja ugodno pozicijo za druženje in deljenje podobnih okusov za umetnost. Njuno življenje je obogateno s polno mero fantazije. Razmerje se ves čas razvija in vključuje tudi močno duhovno povezavo. Morebitne ovire lahko premagata predvsem s potrpežljivostjo in intenzivno medsebojno komunikacijo. Težke preizkušnje in mnogi dvomi, ki pa jih lahko premagata z razčlenjevanji. Zvonka je močno usmerjena v toplino odnosa, Gojmir pa hrepeni po avanturističnih dogodivščinah.

Pripravil: Horoskop.si

Njegov Mars v dvojčkih je v trikotniku z Zvonkinim Merkurjem v vodnarju, kar nakazuje, da spodbujata svoj intelekt in si dajeta energijo. Gojmir podpira njene vizije in ji pomaga pri razvijanju zaupanja v določena prepričanja. Razmerje ju uči, da postaneta nekoliko bolj razumna in da nadzorujeta neustavljivo strast v pravem trenutku. To je živahen in aktiven odnos, ki ju usmerja, da se premikata naprej. Odličen vpliv za skupne dosežke. Če kdo od njiju dvomi, ga drug spodbuja, ali obratno. S skupno močjo lažje premagujeta težave. Uživata v družbi drug drugega, navdihujeta se z zaupanjem in drznim pristopom. Če delujeta složno pričakujta živahno ter razigrano spolnost in razmerje.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: V uniformi chefinje se najprej nisem počutila dobro | Meta Repovž