Horoskopsko ujemanje Jasne Kuljaj in Saša Lalovića

Horoskopsko ujemanje Jasne Kuljaj in Saša Lalovića (foto: Arhiv AdriaMedia) Arhiv AdriaMedia
1. 9. 2019

Dva strelca, Saša in Jasna, skupaj tvorita odlično kombinacijo. Njun pogled na življenje in pogovori so spodbudni, saj zastopata podobne interese. Ko se enemu od njiju utrne misel, da pobegne avanturi naproti in zakoraka k sončnemu zahodu, se mu drugi z veseljem pridruži.

Oba neodvisna in ležerna sta pri skupnih projektih in delu prav tako uspešna kot med rjuhami. Ljubosumje med njima nima prostora. Ker sta ognjeni znamenji in varovanca Jupitra, ki spodbuja ljubezen do učenja in kreativnosti, sta šarmanten in zabaven par, ki uživata v utripu družabnega življenja.

Saševo Sonce v znamenju strelca je v konjunkciji z Jasninim Soncem v strelcu, kar prinaša v njun odnos toplino in privlačnost. Med njima pa se lahko v neugodnih situacijah razvije tudi rivalstvo. Ker sta si tako zelo podobna, drug v drugem vidita stvari, ki so jima všeč, in tudi stvari, ki jima morda niso všeč. Bolj ko se sprejemata, bolj bo odnos tudi v prihodnosti cvetel.

Saševo Sonce v strelcu je v konjunkciji z Jasninim Merkurjem v strelcu, kar krepi njuno mentalno zavest in ustvarja odnos, ki temelji na dobri komunikaciji. V njunem razmerju lahko Jasna svobodno in učinkovito izrazi svoje ideje, ki so iz njegove strani zlahka sprejete in spodbujene zaradi odprtosti in optimizma, ki se prepleta med njima tudi v kasnejših letih.

Njegovo Sonce v strelcu je v sekstilu z njenim Saturnom v tehtnici, kar simbolizira na trezen in razumen odnos. Jasna uporablja svojo modrost, da usmerja Saša, mu dodaja optimizem in pomaga, da uresniči svoje potenciale ter premaga dvome iz preteklosti. Njuna prioriteta so skupni pomembni cilji, ideali in tradicionalne vrednote.

Sašev Mars v tehtnici je v konjunkciji z njenim Plutonom v tehtnici, kar dodaja razmerju intenzivnost in strast. Jansa se lahko z njegov pomočjo se znebi dvomov in frustracij iz preteklosti, medtem ko je Saša napreden in močno zavezan prihodnosti. Karmični vzorci jima omogočajo, da se znebita negativnih prispodob svoje preteklosti in se podata z roko v roki, skladno v prihodnost, ki jima prinaša nova, sveža in vznemirljiva pričakovanja.

Njegov Uran v znamenju strelca je v konjunkciji z Jasninim Soncem v strelcu, kar simbolizira zelo živahen odnos. Saša ustvarja vznemirljive in ekscentrične ideje, zaradi katerih se Jasna še bolj osredotoča na svoje potenciale. V njunem razmerju lahko pričakujeta obilico sprememb, presenečenj in nepričakovanih dogodkov. Prisotnega je veliko vznemirjenja, vendar premoreta dovolj prilagodljivosti, ki je potrebna za dolgoročno srečno zvezo.

Sašev Mars v tehtnici je v konjunkciji z Jasninim Jupitrom v škorpijonu, kar dodaja ekspanzivnost v njun odnos. Imata veliko skupnega, vendar morata določiti bolj jasne cilje. Zanimanje za šport, igre in potovanja so njuna rešitev za kvalitetno preživljanje prostega časa. Znata aktivirati in spodbujati drug drugega in skupaj reševati tudi večje zaplete in težave. V kolikor znata kontrolirati primitivne ali otroške nagone, ki so lahko posledica pretiranega navdušenja, potem obstaja možnost velikega materialnega bogastva ali duhovne rasti. Ker znata ohraniti občutek za ravnovesje, se lahko odnos tudi v poznem obdobju napolni s čustvi in navdušenjem.

Njegov Saturn v strelcu je v sekstilu z Jasnino Venero v vodnarju. Zaradi močne ljubezni lahko ta vpliv povzroči združitev, kjer oba prerasteta svoje vzorce iz otroštva, v smeri, da bi bolj razumela uresničitev in osebni razvoj. Jasna občuduje njegovo moč, obrambo in odločnost. Rezultat tega harmoničnega aspekta je stabilna in trajna ljubezen.

Sašev Merkur v škorpijonu je v konjunkciji z Jasninim Uranom v strelcu. V tem vplivu je Merkurjev intelekt pomešan z edinstveno izvirnostjo in iznajdljivostjo Urana. Med njima je ves čas prisoten skupen interes in močna duševna stimulacija. Saševa sposobnost zaznati in razumeti Jasnine ideje dodaja noto praktičnosti in preudarnosti v odnosu, kar lahko povzroči sijaj in genialnost.

Njegov Neptun v kozorogu je v sekstilu z njenim Jupitrom v škorpijonu, kar nakazuje, da sta duhovno močno prepletena v celoto. Drug drugega obravnava zelo spoštljivo, prijazna in strpna drug do drugega si vedno znata ponuditi oporo. V njuni prisotnosti prijatelji in ostali ljudje čutijo pozitivne vibracije. Sočutje in dobra volja sta bistvena dejavnika njune povezanosti.

Sašev Uran v strelcu je v sekstilu z njenim Saturnom v tehtnici. Jasna ima možnost podpirati tisto, kar je edinstveno zanj, ali vsaj posredno nakazati, kako bi se lahko v življenju še bolje pozicioniral. On po drugi Saši ponuja nov pogled na življenje, ki bo razjasnil težka vprašanja, deloma pa tudi pokazal, na katerih področjih je sama sebi največji sovražnik. Spremlja ju element dvostranskega reševanja problemov, kar jima lahko olajša marsikatero kočljivo situacijo.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri