Horoskopsko ujemanje Klemena Janežiča in Nine Ivanšin

23. 6. 2019
Deli
Horoskopsko ujemanje Klemena Janežiča in Nine Ivanšin (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Pridih romantičnosti in strasti med Klemnom, ki je rojen v znamenju device in Nino, ki je rojena v znamenju škorpijona je obojestranski interes. S poti strasti na enostaven način preideta v zaveznika.

Nina se s Klemnom dobro ujame, kar je odlično izhodišče za poslovno sodelovanje. Oba previdna pri izražanju o svojih čustvih z veliko pogovora zmoreta tudi nemogoče. Nina, globoko bitje, ki uživa v zasebnosti in v skrivnostih, pripravljena na izzive, ter Klemen, ki ga spremlja analitičen pristop, se odlično dopolnjujeta. Klemen je aktiven, neposreden in praktičen. Nina v njem zlahka najde zaupanja vredno osebo. Klemen je hitro misleč, ljubi analiziranje in je vreden spoštovanja. Te vrline ustvarjalna in domiselna Nina občuduje. Njun partnerski odnos zahteva pogovor in dogovor, če so cilji jasni, skupaj zmoreta veliko.

Klemenov Mars v devici je v konjunkciji z Nininim Marsom v devici, kar nakazuje, da skušata potovati v isti smeri, tudi če sta si karakterno različna. Medsebojno se podpirata in s tem lažje premagujeta tudi večje težave. Ta vpliv lahko spodbudi pomembne dosežke za oba.

Klemenovo Sonce v znamenju device je v konjunkciji z Nininim Marsom, kar nakazuje na aktivno in razgibano razmerje. Nina lahko črpa moč od Klemna in to energijo uporabi za potrebne korake v življenju. Med njima se lahko včasih občuti rivalstvo, vendar se lahko ta energija preoblikuje s skupnimi močmi in se preusmeri v ukrepanje, dosežke in skupen napredek. Izredno poudarjena spolna privlačnost, ki se ohrani tudi dolgoročno.

Klemenova Venera v škorpijonu je v konjunkciji z Nininim Soncem v škorpijonu, kar prinaša v njun odnos naravno toplino in pozornost, ter skrb in naklonjenost. Svetlo sonce in ljubeča Venera se združita in ustvarjata čudovit občutek harmonije. Nina je sposobna sijati s svojo svetlobo na ustvarjalnost Klemna in skupaj lahko rasteta in vzdržujeta lepo energijo v odnosu.

Klemenovo Sonce v znamenju device tvori sekstil z njenim Merkurjem v škorpijonu. Ta tranzit povečuje noto razumevanja in vzajemnega interesa. Klemen lahko svobodno deli in izraža svoje zamisli, Nina pa jih lahko pretvori v dejanja. Oba močno izstopata po svoji sposobnosti razumevanja in poslušanja, o vseh stvareh se znata umirjeno pogovoriti.

Klemnov Uran v znamenju kozoroga je v sekstilu z Nininim Soncem. S to pozicijo je Nina navdušena nad Klemenovo prilagodljivostjo na spremembe. Zaznava ga kot nekakšen ideal in zato lahko z njim dvigne svojo samozavest, kar je za stabilen odnos še kako pomembno.

Klemnov Merkur v znamenju tehtnice je v konjunkciji z Ninino Venero v tehtnici. S tem tranzitom njegov um dopolnjuje Ninin okus. Ideje in ustvarjalnost lahko zlahka skupaj argumentirata in se pri snovanju novih ciljev iskreno vzpodbujata. Med njima je veliko skupnih točk v smislu idej o ljubezni, romanci, umetnosti in lepoti. Komunikacija poteka gladko in omogoča zelo udoben, trajen in spodbuden odnos.

Njegov Merkur v tehtnici je v trikotniku z Nininim Jupitrom, ki se nahaja v znamenju vodnarja. S tem tranzitom se Klemenova podzavest povezuje z Nininim višjim umom, v smeri višje ravni harmoničnega razumevanja. Tako se drug ob drugem počutita zadovoljno in razširiti svojo zavest. Hkrati pa si zagotavljata sredstva za boljše izražanje, da bi lahko prenesla svoje ideje. Če je odnos praktičen in razumen, ju lahko ta vpliv popelje do duhovne rasti.

Klemenov Jupiter v raku je v kvadratu z njeno Venero, kar za Nino večkrat prinaša občutek negotovosti. Pričakuje, da bo prejela ljubezen, ki je sanjska, realnost pa je lahko drugačna. Močna povezava, ki se prepleta med njima je rešitev za morebitne napetosti in nesporazume, ki pa so med njima zelo redki.

Pripravil: Horoskop.si

 

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec