Horoskopsko ujemanje Lada Bizovičarja in Anele Šabanagić

Horoskopsko ujemanje Lada Bizovičarja in Anele Šabanagić (foto: Goran Antley) Goran Antley
20. 1. 2019

Ladovo Sonce v znamenju device je v konjunkciji z Anelino Venero v devici. Kombinacija jima prinaša zadovoljstvo in srečno, vendar morata biti previdna, da ohranjata lepe geste, ter da se vzpodbujata, saj se lahko v nasprotnem primeru pojavi dolgčas.

Ta odnos prinaša tako materialno kot duhovno bogastvo, ker sta osredotočena na sodelovanje in se znata tudi prilagoditi. Lado je v vlogi zaščitnika in zagovornika, odgovorna oseba, ki skrbi za vse, medtem ko je Anela skladna in posvečena celotni družini. Njegov sijaj in njena ljubezen, ki jo simbolizira Venera, se združita in ustvarjata med njima prelep občutek harmonije.

Ladovo Sonce v znamenju device je v konjunkciji z njenim Marsom v devici, kar nakazuje, da prevladujejo moške energije, moški ego je okrepljen z ženskim duhom sodelovanja. Spremlja ju močna energija, in večkrat se morata identificirati z njo. Ponos, dosežek in sposobnost obvladovanja težkih situacij dajejo razmerju odlične priložnosti. Lado poudarja Anelino moč, ponos in ovire, ki jih sama morda ne bi premagala. Med njima je močno povečana spolna privlačnost, ves čas sta skupaj aktivna, prisoten je ogenj v strehi, ki pa se hitro tudi pogasi, z nasmeškom na obrazu.

Njegovo Sonce v znamenju device tvori trikotnik z Anelinim Uranom v znamenju kozoroga. S to pozicijo Lado v njeno življenje prinaša nove razsežnosti, navdušen je tudi nad večplastnimi izkušnjami, ki jih znata medsebojno razkrivati in si zaupati. Ta vpliv zagotavlja vznemirjenje, ki ga močno potrebujeta v svojem življenju, zato lahko postaneta vir navdiha drug za drugega. Odnos je zanimiv in napreden, saj se lahko oba spreminjata in rasteta skupaj. Sonce je obogateno z energijo Urana, ki vodi v nova odkritja in spremembe, vendar je nekoliko neodvisen.

Laadov Uran v znamenju škorpijona tvori kvadrat z njenim Soncem v znamenju leva. Kombinacija razvija zavedanje, da morata spremeniti svoj način razmišljanja o ljubezni, romanci in odnosih. Hitro se začne, prebudi željo po svobodi in se lahko napolni z nenadnimi nepričakovanimi dogodki. Ko je Anela v nasprotju z Ladom, njene energije navdušujejo z večjo individualnostjo in pustolovščino. Sčasoma bosta ugotovila, kaj pomeni biti nekaj in spoznala, da lahko prilagajata svoje meje in vloge, če sta oba pripravljena raziskati nekonvencionalne pristope k odnosom. Pozorna morata biti, da solze ne zamenjajo ljubezni.

Njegov Neptun v znamenju strelca je v kvadratu z Anelino Venero, kar je ugodna pozicija za druženje in deljenje podobnih okusov za umetnost. Njuno življenje je obravnavo s polno mero fantazije. Razmerje se ves čas razvija in vključuje tudi njuno rast in duhovno povezavo. Vedno bolj se s časom približujeta realnosti, vedno manj se jima bo razmerje zdelo čudovito. Te ovire lahko premagata predvsem s potrpežljivostjo in intenzivno medsebojno komunikacijo.

Ladov Merkur v znamenju tehtnice tvori trikotnik z njenim Saturnom v vodnarju, kar nakazuje, da uporabljata svojo inteligenco, ter nezavedno izpodbijata meje in modrost nakopičene preteklosti. Lado simbolizira ljubezen in globino, vendar večkrat ovira svobodno izražanje. Ko si bosta prisluhnila, bosta skupaj postala bolj učinkovita. Če se ne upoštevata, bosta obremenjena s težino svojih idej. Pozicija prinaša tudi nekaj zapletenih situacij, saj je eden izmed njiju včasih preveč spontan in sproščen, kar drug težko razume.

Njegova Venera v tehtnici je v trikotniku z Anelinim Saturnom, kar nakazuje, da zna Lado dobro poskrbeti za zaščito in podpiranje njenega položaja. Zaradi skrbi in močne ljubezni lahko ta vpliv povzroči poroko, v kateri vsak partner preraste svoje otroške vzorce, da bi razumel uresničitev in osebnostni razvoj. Karma, ki jo zaznamuje ta vpliv, vključuje pomoč pri reševanju problemov iz preteklosti. Močan občutek povezave ustvarja družinsko vzdušje. Ta odnos je lahko ugoden in zna trajati, če Venera zares išče Saturna, oziroma želi trdno in stabilno razmerje.

Ladov Mars v tehtnici tvori trikotnik z njenim Saturnom. Ta pozicija daje močno odločnost in dobre rezultate pri uresničevanju ciljev. Na želje, seksualnost in ustvarjalnost Lado vpliva pozitivno, Anelina disciplina in trdna delovna etika pa uravnovešata temelje razmerja. Seksualno to lahko pomeni izjemno vzdržljivost in spolno privlačnost ter aktivnost pozneje v življenju. Omogoča tudi razumno raziskovanje in izražanje tabu strani spolnosti, ki vključujejo užitek in bolečino ter dominacijo. Skupno življenje se s to pozicijo odvija brez težav in zapletov, ljubezen se razvije v prijateljstvo.

Njegov Jupiter v dvojčkih je v kvadratu z Anelinim Merkurjem v znamenju device, kar nakazuje, da se Ladov um poveže z njenim višjim umom, da bi ustvaril boljšo raven harmoničnega razumevanja. Razmerje velikodušno negujeta z idejami, ki jih lahko zlahka prebereta, s tem zadovoljita širitev svoje zavesti. Istočasno si zagotavljata sredstva za samo izražanje. Ta vpliv vodi do duhovne rasti obeh. Skratka, idealen par, ki ima velik potencial za uspeh, srečo in skupno družinsko življenje.

Njegov Saturn v levu je v konjunkciji z njenim Soncem. Pozicija ustvarja trezen in razumen odnos. Cilji, ideali in sposobnosti razumeti drug drugega, so ključnega pomena. Osredotočena sta na prisotno podzavestno razumevanje. Začneta običajno s prijateljsko noto, ki se sčasoma uglasi v smeri ljubezni. To je par, za katerega lahko trdimo, da je stabilen.

Pripravil: Horoskop.si