Horoskopsko ujemanje Luka Modrića in Vanje Bosnič

Horoskopsko ujemanje Luka Modrića in Vanje Bosnič (foto: Profimedia) Profimedia
22. 7. 2018

Luka in Vanja si zelo pripadata in sta skladna. Vzdržujeta spoštljiv odnos, brez večjih razlik in bojev za oblast. Dobro sodelujeta v korist obeh, zato uspešno dosegata skupne cilje in njune sanje lahko velikokrat postanejo realnost.

Dopolnjujeta se pri skupnih romantičnih trenutkih in izpostavljata dobre poslovne odnose. Oba privlači lepo okolje in predvsem lep in urejen dom. Luka živi po načinu liberalnega duha, sprejema poraz brez pretirane zagrenjenosti. Povečani optimizem ga včasih zavede, da gradi, ne da bi prej utrdil temelje. V odnosu z Vanjo je precej zaščitniški in ljubosumen, čeprav bolj iz negotovosti, kot po hrepenenju in oblasti. Njuna kombinacija je naravna, brez konfliktov.

Njegov Mars v znamenju leva tvori sekstil z njeno Venero v dvojčkih, kar nakazuje na njuno združljivost, ter izražanje njune naravne vloge. Lukova energija dopolnjuje Vanjino potrebo po aktivnosti, njena spodbuda pa krepi izražanje njegovega ega. Spolna privlačnost je sicer zmerna, vendar je odnos napolnjen z občutkom za sodelovanje in harmonijo. To je odličen temelj za dolgotrajno in trdno partnerstvo.

Lukovo Sonce v devici tvori sekstil z njenim Merkurjem v raku zato je med njima prisotno ozračje polno razumevanja in vzajemnega interesa. Luka lahko deli svoje ideje z Vanjo, ona pa jih z veseljem pretvori v besede in dejanja. Prisotna je možnost za medsebojno sodelovanje. Vanja je občudovana tudi zaradi njene velike sposobnosti razumevanja. Ta vpliv poudarja njeno mentalno budnost, ki je dragoceno sredstvo, da lahko Luku pomaga razumeti njegovo življenje.

Njegov Pluton v škorpijonu je v trikotniku z njeno Venero v dvojčkih, kar nakazuje njun razvoj, s sprejemanjem drug drugega. V temnih dneh začne rasti njuna povezanost in vse to se pretvori v skupno reševanje težav. V popolni temi, Luka poskuša zaščititi Vanjo, ki jo neizmerno ljubi. Bolj ko poskuša pomagati in razumeti njen notranji svet, bolj se spreminja njegova osebnost, dokler se sčasoma ne spremeni v angela svetlobe, ki ji z lahkoto sledi. Daje ji toplino in v zameno pričakuje pozornost.

Njegov Neptun v kozorogu je v opoziciji z njeno Venero, kar nakazuje, da Vanja poskuša izraziti svojo mehko sočutno naravo, ter jo prenesti na Luka, ki nikoli ne preneha uničevati svojih prizadevanj za neskončno ljubezen. Bolj ko Luka zasleduje sanje, bolj izgublja sebe, dokler ga Vanja ne prebudi in usmeri na pravo pot. Težke preizkušnje in mnogi dvomi, ki jih lahko premagata z intenzivnimi pogovori in razčlenjevanji.

Lukova Venera v znamenju leva je v sekstilu z Vanjinim Saturnom v tehtnici nakazuje, da Luka svojo moč spozna z zaščito in podpiranjem položaja Vanje. Ščiti in podpira jo na vseh področjih, igra vlogo očeta, v kateri je zelo dober. Vanja lahko v njem vidi svojega očeta, ki jo je spodbujal, da kreativne ideje prevede v praktično obliko. Zaradi skrbi in močne ljubezni ta vpliv prinaša popolno združitev, v kateri oba na nek način prerasteta svoje otroške vzorce, z namenom, da bi razumela uresničitev svojih ciljev in nadgradila osebnostni razvoj.

Lukov Mars v znamenju leva tvori sekstil z Vanjinim Jupitrom v škorpijonu, kar nakazuje na močno zanimanje za šport, skupaj preživet prosti čas in potovanja. Razmerje je kakovostno in umirjeno, vendar je hkrati usmerjeno v dinamično gibanje. Vanja poučuje Luko, da doseže, kar je zunaj njegovega dosega. Pomaga mu, da razvije zavest in mu pokaže, kako naj upravlja s svojim egom. Luka pa vzpodbuja njene mentalne procese, ki ustvarjajo več idej, kar vodi v napredek v odnosu. Odnos premore veliko dejavnosti in gibanja, saj si oba medsebojno pomagata razširiti in braniti svoj občutek individualnosti.

Njegov Satrun v škorpijonu tvori trikotnik z njenim Soncem v raku, kar se nakazuje z možnostjo izboljšanja statusa obeh partnerjev. Vanja z optimizmom deluje v okviru parametrov, ki jih določi Luka. V zakonu lahko pridobita veliko bogastva.

Pripravil: Horoskop.si

Priporočamo