Horoskopsko ujemanje Luke Dončića in Anamarije Goltes

2. 8. 2021
Deli
Horoskopsko ujemanje Luke Dončića in Anamarije Goltes (foto: instagram.com/anamariagoltes)
instagram.com/anamariagoltes

Združenje Luka, ki je rojen v znamenju rib, in Anamarije, ki je bikica, je lahko usodno v pozitivnem smislu, saj je prisotna velika možnost, da ostaneta par na daljši rok.

Ljubitelja dolgih sprehodov, uživača čutnih in luksuznih dejavnosti zmoreta tudi toliko samodiscipline, da zaradi vsega dobrega ne podležeta nobenim zlobnim jezikom. V harmonični navezi si lahko zagotovita materialni uspeh, ustvarjalnost in srečno življenje. Kljub skupnim ciljem, lahko med njima pride do čustvene stiske, ker Anamarija težje obvlada nadzor spremenljivega Luke. Njuno razmerje potencialno prinaša finančno zaledje, mnogo srečnih skupnih let in skupno misel: uživaj, ljubi, živi in pusti živeti.

Lukov Merkur v znamenju rib je v konjunkciji z Anamarijino Venero v ribah, kar nakazuje na spontanost. V tem pogledu Lukovo razmišljanje dopolnjuje lik Ane. Zaljubljena je v njegov um in iznajdljivost. On pa zna prebuditi njena čustva. Enostavnost, ki jo ustvarja ta vpliv, spodbuja svobodno in preprosto komunikacijo in njuno čustveno izražanje.

Lukov Mars v znamenju škorpijona tvori opozicijo z Anamarijinim Marsom v znamenju bika, kar nakazuje na zelo težak vpliv. Njun ego igra boj ter celo vojno, ko poskušata doseči svoje osebne cilje. Anamarija včasih ne sprejema svoje ženske vloge in je preveč prepričljiva ter egoistična. Vsako njuno dejanje ima globok pomen. Posledica tega je, da je njuno razmerje sicer bolj trdno, vendar se morata naučiti prilagajati drug drugemu. Med njima je prisotna močna spolna privlačnost, vendar je pogosto preveč intenzivna, da bi jo razumela. Anamarija je preveč vmešana v moški ego in večkrat lahko čuti, da se mora preveč žrtvovati, da bi vzdrževala njun odnos.

Lukov Mars v škorpijonu je v opoziciji z Anamarijinim Soncem v biku. Rivalstvo, pretočna energija in bitka za ego, so značilnosti tega vidika, ki jima lahko skozi razmerje povzroči nekaj dramatičnih zapletov. Njuno spolno življenje je polno nežnosti in je včasih izraz nezavedne želje, da premagata izzive. Ta vpliv s svojo močno vplivno energijo lahko otežuje dolgoročno razmerje.

Njegovo Sonce v znamenju rib je v sekstilu z njenim Soncem v biku, kar nakazuje, da jima duh sodelovanja in harmonije omogoča, da doživita občutek izpopolnjenosti in optimizma. Skupaj lahko dosežeta materialno in duhovno bogastvo, srečo in napredek, saj način življenja vsakega izmed njiju prinaša dodatne priložnosti za oba. Znata slediti svetlobni poti in osvetliti cesto pred seboj.

Lukova Venera v ovnu tvori trikotnik z njenim Plutonom v strelcu, kar nakazuje, da Lukova toplota dopolnjuje Anamarijino moč. Luka jo lahko motivira, da spremeni svojo osebnost na boljše in da se iz notranjih dvomov vzpenja po preprostosti poti samo izpopolnjevanja. Majhne spremembe povzročajo znatno rast obeh. Ko se pomikata drug proti drugemu, se Luka zaveda moči svoje ljubezni, in Anamarija jo zna na pravi način sprejeti.

Njegov Uran v vodnarju tvori kvadrat z Anamarijinim Soncem v biku, kar v razmerje prinaša manjše razočaranje. Anamarija večkrat vidi nasprotje v Luku in ima občutek, da je ne ceni dovolj. Možne so številne spremembe, ki pogosto pridejo nepredvidljivo in brez konkretnega razloga. Privlačnost, ki je prisotna na začetku odnosa, pogosto privede do pričakovanja prekomernega veselja in navdušenja.

Njegov Saturn v znamenju ovna tvori konjunkcijo z njenim Saturnom, ki je prav tako v ovnu, kar nakazuje, da so njuna mnenja o dolžnostih, politiki, materialni stabilnosti in življenju na splošno zelo podobna. Tudi če je njun pogled na določeno zadevo različen, ga bosta z argumenti znala uskladiti.

Njegovo Sonce v ribah tvori kvadrat z njenim Plutonom v strelcu. Privlačnost je tako močna, da jo Ana občuti v globini in se lahko umakne v svoj svet. Oba se bojita, da sta preveč odprta drug do drugega, saj sta preveč ranljiva.

Njegov Mars v škorpijonu je v kvadratu z njenim Uranom v vodnarju, kar ustvarja zelo vznemirjen in nekoliko nestabilen odnos. Čeprav je z njune strani veliko navdušenja in intenzivne privlačnosti, obstaja tudi nestabilna nota, ki povzročajo nenadne in nepredvidljive situacije.

Njegov Saturn v ovnu tvori kvadrat z njenim Neptunom v vodnarju. Saturn meni, da so Neptunove slabosti in posebnosti škodljive in slabo vplivajo na stabilnost odnosa. Po drugi strani pa Neptun meni, da so Saturnovi prirojeni strahovi frustrirajoči in predstavljajo omejitve. Torej je rezultat tega vpliva lahko občutek krivde.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik