Horoskopsko ujemanje Milana in Jerce Cvikl

Redna obiskovalca kina sta Milan M. Cvikl in urednica revije Samaritan Jerca Legan. (foto: Jasmina Hasković) Jasmina Hasković
6. 7. 2019

Srečanje bika Milana z Jerco, ki je ribica je lahko usodno v pozitivnem smislu, saj obstaja velika možnost, da ostaneta par za vedno.

Ljubitelja dolgih sprehodov, uživača čutnih in luksuznih dejavnosti zmoreta tudi toliko samodiscipline. Ni pomembna ribina zunanjost, temveč njene vrednote, kot so: umetnost, glasba in kultura življenja, njune skupne možnosti so plodne na širših področjih. V harmonični navezi si zagotovita materialni uspeh, ustvarjalnost in srečno življenje. Zmes obojega so skupne sanje v resničnost, potrjene z ustvarjeno družino in s toplim domom. Njun moto je uživaj, ljubi, živi in pusti živeti.

Milanovo Sonce v biku je v kvadratu z Jerčinim Soncem v ribah, kar nakazuje, da se lahko zaradi različnih pogledov pogosto prepirata. Njuno vsakdanje življenje je polno manjših ovir, ki jih znata na hudomušen način premostiti. Z uravnoteženim optimizmom, ki vodi do novih spoznanj in povečanja samozavesti, se znata zavihteti v polje sreče in dobrega ujemanja.

Milanovo Sonce v biku tvori konjunkcijo z Jerčinim Jupitrom v biku, kar dopolnjuje njun odnos z upanjem in optimizmom. V razmerju ju spremlja občutek svobode in uživata priložnost, da vse delita drug z drugim. Modrost in spoštovanje se združita z zdravim duhom konkurence, kar dodaja vitalnost njunemu odnosu. Na splošno je to močan vpliv, ki lahko vodi do rasti v smislu materialnega in duhovnega bogastva.

Njegova Venera tvori kvadrat z njenim Plutonom v znamenju tehtnice. Njena mehka ljubeča narava lahko včasih naleti na grobe podzavestne impulze Milana. Ta vidik povečuje spolno privlačnost. Z njegovo pomočjo lahko postane Jerca bolj energična in manj frustrirana.

Njuna Merkurja sva v kvadratu, kar nekoliko otežuje odnos, ker oba partnerja razmišljata v svoji smeri. Skupek edinstvenih idej lahko, če se ne prilagajata drug drugemu postane vzrok konfliktov. Težko je vzpostaviti harmonijo, vendar se kljub temu znata soočati s kompleksi in razlikami.

Milanov Uran v znamenju leva je v trikotniku z njeno Venero. Jerca je navdušena nad njegovo izvirnostjo, iznajdljivostjo in drugimi posebnostmi. Zaznava ga kot nekoga, ki ji lahko pomaga prekiniti pretekle vzorce, ki ji niso več zanimivi. Imata veliko skupnih interesov. Milan v razmerju rad ohranja svojo edinstveno in neodvisno osebnost, kar Jerce ne moti.

Milanov Mars v raku je v sekstilu z Jerčinim Jupitrom v biku, kar ustvarja zanimanje za šport, prosti čas in skupna potovanja. Odnos je zelo kakovosten, vendar tudi zelo dinamičen. Jerca Milanu pomaga razviti zavest in omili njegov visok ego. V zameno pa on spodbuja njene duševne procese, ki ustvarjajo več idej in napredek v odnosu. Medsebojno si pomagata razširiti obzorja in braniti svoj občutek za individualnost.

Milanov Jupiter v škorpijonu tvori kvadrat z njenim Soncem v ribah. Ta vpliv povzroča pomembne razlike v ideologiji, ki so pomembnejše za razvoj odnosa in ne za začetek razmerja. Zaradi razlik v prepričanju, časti, dostojanstvu, veroizpovedi ali izobraževanju lahko pride kasneje do neusklajenosti.

Milanov Neptun v škorpijonu je v trikotniku z njenim Soncem, kar nakazuje, da Jerco njegov čar osvoji, njegove nedosegljive lastnosti jo ujamejo in izzovejo njeno Sonce, da zasije v pravi smeri. Milan zaznava, da se nekatere njegove sanje uresničujejo zaradi stabilnega in osredotočenega Jeričinega realizma. Ta vpliv prinaša noto romantike in nežnosti v razmerje.

Milanov Uran v levu je v opoziciji z njenim Merkurjem v vodnarju. Jerca občuduje njegovo edinstveno inteligenco. Skupaj se poglabljata v nove razsežnosti, ki bogatijo njuno razmerje. Ta vpliv prinaša povečano prisotnost spolne energije, iz katerega se lahko oblikuje med njima močna povezava.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri