Horoskopsko ujemanje Mira Cerarja in Mojce Stropnik

Horoskopsko ujemanje Mira Cerarja in Mojce Stropnik (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
25. 5. 2019

Miro, rojen v znamenju device občuduje Mojčino moč in neodvisnost. Mojca, ki je rojena v znamenju ovna, se lahko vselej zanese na njegovo korektno in odgovorno opravljeno delo, zna jo tudi ustaviti pri tveganjih in nepremišljenih odločitvah.

Mirova Venera v znamenju device je v trikotniku z Mojčinim Soncem v znamenju ovna, kar jima podarja globoko povezavo in občutek sreče in zadovoljstva. Njun odnos jima lahko prinese tako materialno kot tudi duhovno bogastvo, saj daje poudarek harmoniji in sodelovanju. Vendar pa morata biti pazljiva, da ne postaneta samoumevna drug za drugega. Za dobro delovanje potrebujeta neprestane argumente in občutek, da skupaj sledita željam.

Mirovo Sonce v znamenju device je v trikotniku z njenim Soncem v znamenju ovna, kar nakazuje, da lahko v duhu sodelovanja in harmonije skupaj dosežeta najvišjo stopnjo optimizma. Prepletajo se materialno in duhovno bogastvo, sreča in številne prijetne priložnosti, ki jih znata ujeti. Če je eden izmed njiju potrt, ga zna drug na odličen način razveseliti.

Mirovo Sonce v znamenju device tvori trikotnik z Mojčinim Merkurjem v znamenju bika, kar daje njunemu odnosu razumevanje in interes po globokem odnosu in povezanosti. V vseh njunih dejavnostih lahko odlično sodelujeta, le popolnoma si morata zaupati. Ta vpliv Miru pomaga, da lažje razume svoje blokade in jih z Mojčino pomočjo veliko lažje rešuje.

Mirov Pluton v znamenju device je v opoziciji z Mojčino Venero v znamenju rib, kar nakazuje na malce obremenilen vpliv, saj je lahko pretirana strast zanju uničujoče narave. Paziti morata, da se ne izgubita v procesih raznih preobrazb ter želja po drugačni prihodnosti. Če sta uglašena, lahko napetosti tega vpliva premagata z odlično komunikacijo in prilagajanjem.

Mirovo Sonce v devici je v kvadratu z Mojčinim Uranom v znamenju strelca, kar nakazuje, da Mirova vloga večkrat prevlada nad Mojčino, kar pa ji celo ustreza, saj globoko v sebi hrepeni po nekom, ki bi jo vodil in usmerjal. Pojavijo se lahko težave pri sklepanju kompromisov in težnja po spremembah. Vendar je njun odnos lahko zelo koristen za njuno osebno rast.

Mirova Venera v znamenju device je v kvadratu z Mojčinim Uranom v strelcu, kar prinaša neustavljivo privlačnost, vendar lahko povzroči zmedo, ko se ustalita. Miro poskuša obvladovati njeno ognjeno energijo, medtem ko se Mojca bori za svojo duševno svobodo. Negotovost obeh lahko poveča občasno nestalno naravo razmerja.

Mirov Neptun v znamenju škorpijona je v trikotniku z Mojčino Venero v ribah, kar nakazuje, da Miro lahko pomaga njej, da doseže svoj zastavljen in želen potencial. Ona zaznava energije njegove podzavesti, ki jo privlači, on pa zna neverjetno prisluhniti njenim skritim željam in jo vedno znova presenečati. Ta odnos je prežet z romantičnim tonom, veliko nežnosti in spoštovanja.

Mirov Merkur v znamenju device je v konjunkciji z njenim Marsom v tehtnici, kar jima daje moč, da se medsebojno vzpodbujata in navdihujeta, tudi takrat, ko se enemu izmed njiju  pojavijo težave. Ta vpliv nakazuje živahen, aktiven in spodbuden odnos.

Mirov Mars v tehtnici je v konjunkciji z Mojčinim Saturnom, ki se prav tako nahaja v znamenju tehtnice. S tem vplivom Mojca prebuja Mirovo razigrano plat in ga usmerja v to, da je v življenju potrebno uživati in se sprostiti. Njene živahne želje ga spodbujajo in mu prinašajo več dogajanja. On jo skozi razmerje pripelje do modrosti in dostojanstva po katerem hrepeni. V odnosu si prizadevata zgraditi prihodnost na podlagi skupnih želja in ambicij.

Mirov Jupiter v znamenju ovna tvori konjunkcijo z Mojčinim Soncem v znamenju ovna, kar dopolnjuje njun odnos z upanjem in optimizmom. Oba spremlja občutek svobode in skupaj uživata v dobrem in slabem ter v tem, da vse kar se jima dogaja, delita drug z drugim. Modrost in spoštovanje jima dodajata vitalnost. To je vpliv, ki ju vodi do rasti v smislu materialnega in duhovnega bogastva.

Pripravil: Horoskop.si