Horoskopsko ujemanje Miše Margan Kocbek in Gorazda Kocbeka

Horoskopsko ujemanje Miše Margan Kocbek in Gorazda Kocbeka (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
16. 3. 2019

Klepetava Miša, ki je rojena v znamenju dvojčkov in nadvse živahni strelec Gorazd sta zelo združljiva kombinacija. Znata uživati drug z drugim, ker sta izjemno domiselna, zabavna, pustolovska, v sebi nosita nemir.

Gorazd vselej zagovarja fizično neodvisnost, medtem ko Miša potrebuje duševno svobodo, vendar so njune vibracije na isti valovni dolžini. Oba zelo uživata v pustolovščinah in v zabavah, svojo gorečo strast znata začiniti. Ta kombinacija je strastna, zanimiva, privlačna, vendar zahteva veliko vloženega truda za uspešno dolgoročno vezo.

Gorazdova Venera v znamenju škorpijona je v opoziciji z Mišinim Marsom v biku, kar nakazuje na notranje borbe v zvezi s sprejemanjem lastnosti partnerja. Spolna privlačnost je močno poudarjena, toda Gorazd je pogosto notranje vznemirjen zaradi preveč strastne energije. Znati morata poiskati kompromise, če želita dolgoročno delovati skladno.

Gorazdova Venera v znamenju škorpijona je v opoziciji z Mišino Venero v biku, kar nakazuje na različne okuse in želje. Kljub temu znata najti harmonijo in zadovoljstvo. Oba imata močno poudarjen občutek pravičnosti, ki jima skozi življenje pomaga da rasteta. Obstoj njunega razmerja nakazuje, da se znata spoštovati in se skupaj prebiti do samega vrha.

Gorazdov Uran v znamenju škorpijona tvori opozicijo z Mišino Venero, kar nakazuje, da je občutek svobode, ki ga Gorazd išče skozi partnerico, v nasprotju z njegovo resnično naravo. Prisotna je močna privlačnost, vendar je razmerje polno manjših nadležnih sporov, ki se hitro poležejo. Bolj ko Miša občuduje duha in izvirnost svojega partnerja, bolj ga s tem spodbuja, da se upre negativnim vzgibom. Podpira ga in mu pomaga, da je dovolj močan, da se bojuje.

Gorazdova Venera je v kvadratu z Mišinim Jupitrom v znamenju leva, kar nakazuje, da se večkrat sooča z Mišino odprto in široko naravo. Vedno znova jo očara s svojo ljubeznijo, toda njen notranji občutek svobode in želja po odprtosti lahko povzročita razdraženost. Posledično lahko Miša pobegne v svoj svet ali se počuti razočarano. Ta vpliv prinaša osebno dilemo, ki nekoliko otežuje njuno razmerje.

Gorazdov Saturn v znamenju leva je v sekstilu z Mišinim Soncem v znamenju dvojčkov, kar nakazuje trezen in razumen odnos. Gorazd diplomatsko uporablja svojo modrost, da vodi Mišo, hrani njen optimizem in ji pomaga, da uresniči svoje potenciale v pravi smeri. V njunem razmerju so zelo pomembni cilji, ideali in zmožnost črtanja vzorcev iz preteklosti. Prisoten je poudarek na rasti obeh in njuna poroka prinaša najlepšo pravljico.

Gorazdovo Sonce v strelcu je v sekstilu z Mišinim Plutonom v znamenju tehtnice. S tem vplivom se energiji svetlobe in teme pomešata, v smeri, da razvijeta občutek združene moči, ki pomaga obema, da odneseta najboljše. Ta pozicija vključuje veliko transformacij. Podzavestna energija Miše potrebuje razvoj in napredek, preden lahko zasije.

Gorazdov Uran v znamenju škorpijona tvori opozicijo z njenim Marsom v znamenju bika. Miša se bori sama s seboj in poskuša razumeti, zakaj Gorazd v določenih situacijah ne deluje tako, kot ona pričakuje. Njegov občutek odtujenosti jo spravlja v slabo voljo. Če sta drug za drugega preveč nedosegljiva, se jima nakazujejo obdobja tišine in odtujitve, ki pa jih znata z ljubeznijo spretno premostiti.

Gorazdov Jupiter v znamenju ovna je v trikotniku z njenim Neptunom v znamenju strelca, kar nakazuje, da sta duhovno združljiva. Naklonjena sta si v vseh pogledih, prijazna in strpna drug do drugega in kar je najpomembnejše, prepleta se močno poudarjeno medsebojno spoštovanje. Sočutje in dobra volja sta bistvena člena tega vpliva. Če se znajdeta v kočljivi situaciji, sta sposobna skupaj poiskati ugodno rešitev in se odločno usmeriti naprej, seveda optimistično naravnana.

Pripravil: Horoskop.si

Priporočamo