Horoskopsko ujemanje Nadiye Bychkove in Matije Škarabota

1. 3. 2020
Deli
Horoskopsko ujemanje Nadiye Bychkove in Matije Škarabota (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Intelektualni vodnar Matija, varovanec temperamentnega Saturna in Urana, polnega idealov, živi v svetu idej in vidi neskončne možnosti s pogledom daleč v prihodnost.

Na drugi strani devica Nadiya pod okriljem Merkurja, ki vse analizira in ji izražanje ne povzroča težav, slavi kot perfekcionist, ima ugled za predrznost, močno potrebo po osebnih dosežkih in finančni varnosti. V sam odnos vstopa počasi, ker hrepeni po trajnosti.

Matija Škarabot

Matijev Mars v znamenju strelca tvori kvadrat z Nadiynim Marsom v devici, kar nakazuje na nasprotje različnih egov, ki se med seboj spopadata. Matija mora biti vztrajen, da lahko sledi izzivom, ki jih predstavlja Nadiya. V razmerju se borita za individualnost v spodbudnem in manj spodbudnem smislu. Strast med njima sicer izžareva, vendar je splošen občutek razdražljivosti lahko posledica dejstva, da se težje uskladita.

Matijevo Sonce v vodnarju tvori trikotnik z njeno Venero v znamenju tehtnice, kar predstavlja simpatičen vpliv, ki nakazuje veliko topline in prijaznosti v njunem odnosu. Ko sta skupaj se počutita zadovoljna in srečna. Odnos lahko obema prinese materialno in duhovno bogastvo, saj je poudarek na harmoniji in skupnem sodelovanju. Vendar pa morata biti previdna, saj lahko odnos brez argumentov in izzivov stagnira.

Matijev Merkur v znamenju vodarja je v opoziciji z njenim Soncem v znamenju device, kar nakazuje da je Matija ponosna in razumevajoča oseba, medtem ko ima Nadiya otroško in razigrano energijo, ter venomer navdihuje s svojimi zanimivim predlogi. Nadiya se lahko če nima njegove pozornosti počuti ogroženo in nepomembno, medtem ko se lahko Matija zaradi razlik v njunih idejah in pogledih včasih preveč oddalji. Vpliv je odlična iztočnica za dolgotrajno razmerje, ki obema prinaša korist.

Matijev Pluton v znamenju škorpijona tvori sekstil z Nadiyinim Marsom v devici, kar povečuje pomembnost spolnosti v njunem odnosu. Nadiya čuti globoko povezavo z Matijem in mu lahko pomaga popeljati skrite lastnosti podzavesti na površje. Matija v tem odnosu preteklost pušča za seboj in se s pomočjo nje pomika naprej v bolj svetlo prihodnost. Njuno razmerje zaznamuje dinamična rast.

Matijev Uran v strelcu je v trikotniku z njenim Soncem v devici. Nadiya je v tem pogledu očarana nad večplastno izkušnjo, ki se razkrije ko se združita. Vpliv zagotavlja vznemirjenje, ki ga ona še kako potrebuje v svojem življenju. Ona lahko postane vir navdiha za njega. Njun odnos je zanimiv in napreden, skupaj se lahko spremenita in rasteta drug ob drugem.

Matijev Neptun v znamenju kozoroga tvori kvadrat z njeno Venero. Ta tranzit v odnos dodaja intenzivne in globoke občutke. Venera se nagiba k idealiziranju Neptuna. Neptun poskuša narediti dober vtis na Venero in s tem večkrat skrije resnično osebnost. Čutnost, draženje in preizkušanje meja skrivajo v sebi pravo ljubezen, ki jo iščeta oba. Dvomi včasih preprečujejo, da bi Nadiya popolnoma zaupala Matiji.

Matijev Jupiter v znamenju ovna je v trikotniku z njenim Soncem v devici, kar prinaša predvidevanje in modrost v njun odnos. Vpliv nakazuje tudi zanimanje za potovanja in širitve. Matija lahko vodi Nadiyo, razrešuje resnico in zagotavlja vodstvo, ki ustvarja medsebojno spoštovanje in zaupanje. Njuni interesi delujejo pozitivno kot dejavniki, ki ustvarijo širok in prijeten odnos, poln ljubezni ter medsebojnega spoštovanja.

Matijev Saturn v strelcu je v opoziciji z njenim Jupitrom v znamenju raka. Lastnosti teh dveh planetov so v naravnem nasprotju, ker Jupiter predstavlja širitev in Saturn umik. Njune temeljne vrednote so lahko neskladne. Medtem ko je Jupiter liberalen, avanturističen in duhovno usmerjen, je Saturn konservativen, previden in materialističen. Matija se lahko od nje nauči, kako biti bolj praktičen in kako pokazati več samokontrole. Nadiya pa lahko njemu pokaže, da je v življenju več kot le tisto, kar lahko vidimo in česar se lahko dotaknemo.

Pripravil: Horoskop.si

 

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk