Horoskopsko ujemanje Nika Trilerja in Katarine Kosem

1. 10. 2019
Deli
Horoskopsko ujemanje Nika Trilerja in Katarine Kosem (foto: Aleš Rod)
Aleš Rod

Dvojni vodni element daje njunemu razmerju globoko čustveno moč in objektiv, ki omogoča povečavo vsakega elementa kompleksnih individualnosti. V razmerju ima pomembno vlogo njun planet, aktivni Mars.

Njuna ljubezen zahteva reševanje notranjega miru in samodiscipline. Partnerski odnos na daljši rok deluje na višji ravni. Razmerje je odličen recept za popolno prenovo njunih osebnosti. Če to zmoreta in imata potrpljenje, se kot sopotnika odlično dopolnjujeta.

Nikova Venera v znamenju device je v kvadratu s Katarinino Venero v strelcu, kar nakazuje na nekaj neskladnosti med njima. Vendar se znata prilagoditi in hitro razrešiti morebitne napetosti.

Nikovo Sonce v znamenju škorpijona je v kvadratu s Katarininim Saturnom v znamenju vodnarja, kar med njima ustvarja karmični odnos, vendar v določenih obdobjih malce težaven. Nik poskuša preseči meje svoje preteklosti, zato lahko v tem odnosu odvrže stare vzorce. V tem procesu lahko pride do bojev z moralo in morebitno krivdo, saj Katarino večkrat zaznava kot avtoritativno figuro. Nik daje razmerju upanje in optimizem, Katarina pa se mora spoprijeti predvsem z močno zemeljsko resničnostjo. Skritih izzivov je veliko, vendar si oba prizadevata ohranjati skladnost.

Nikova Venera v devici tvori sekstil s Katarininim Plutonom v škorpijonu, kar nakazuje, da toplina Venere dopolnjuje moč Plutona. Venera je sposobna videti luč na dnu vodnjaka, ki ga simbolizira Pluton. Pluton pa z veseljem povabi Venero, da spremeni svojo osebnost na bolje in se povzpne iz notranjega kaosa. Majhne spremembe povzročajo znatno rast pri obeh. Ko se premikata drug proti drugemu, se Katarina še kako zaveda moči ljubezni, Nik pa preko njene energije osebnostno raste.

Nikov Uran v vodnarju tvori kvadrat z njenim Soncem v škorpijonu, kar nakazuje na številne spremembe smeri odnosa, ki pogosto prihajajo nepredvidljivo in brez očitnega razloga. Privlačnost, ki je prisotna na začetku zveze, se lahko kasneje nekoliko zmanjša, vendar nikoli ne zamegli iskrene ljubezni in njune pripadnosti.

Nikov Merkur v znamenju strelca je v trikotniku s Katarininim Marsom v raku, kar pomeni, da Katarina spodbuja Nikov um, da je bolj aktiven in mu daje energijo. Nik pa njej pomaga razviti ideje in zaupanje v prepričanja, ter ji pokaže, da je lahko tudi bolj razumna, kljub svoji povečani strasti. To je živahen in aktiven odnos, ki obema omogoča, da se pomerita naprej, saj odlično sodelujeta. Če Nik kdaj dvomi vase, je Katarina tukaj zanj, da ga spodbudi in mu na analitičen način pomaga poiskati najustreznejšo rešitev problema.

Nikov Mars v kozorogu je v kvadratu z njenim Jupitrom v tehtnici, kar predstavlja nekoliko naporen vpliv. Nagoni in impulzi Nika večkrat nasprotujejo njenim idejam ali filozofiji. Možna je močna razlika v prepričanjih, kar otežuje ohranitev odnosa, vendar lahko to preprečita ter ohranita stabilno in trajno partnerstvo.

Nikov Jupiter v ovnu tvori trikotnik z njeno Venero v strelcu, kar predstavlja čudovit vpliv, ki povečuje moč njune ljubezni in povezanost. S pomočjo skupnega delovanja in sodelovanja lahko oba okusita blaginjo in srečo. Ta vpliv v njuno razmerje prinaša veselje, občutek optimizma in pogum.

Nikov Pluton v strelcu tvori konjunkcijo s Katarininim Merkurjem v strelcu. V tem pogledu se njen zavestni um spopada s trdo, nezavedno energijo Nika. Odnos je zgrajen na dojemanju življenja in globine. Nik njej nudi zanimanje za učenje in podpira njene preobrazbe.

Nikov Mars v kozorogu je v konjunkciji z njenim Neptunom v kozorogu, kar nakazuje na harmoničen vpliv, ki poudarja njuno živahnost. Kot rezultat skupnega delovanja, je Nik ustvarjalec njenih sanj, ki venomer poskuša aktivirati njeno domišljijo. Skozi razmerje skupaj rasteta in se usmerjata k bolj realnim pričakovanjem.

Nikov Saturn v biku je v trikotniku z njenim Uranom v kozorogu. Saturn ima možnost podpirati tisto, kar je edinstveno za Uran. Katarina Niku ponuja nov pogled na življenje, ki bo razjasnil njegova vprašanja, deloma pa tudi pokazal, na katerih področjih je potrebno vložiti več truda v smeri doseganja uspeha. Prisotna je močna privlačnost, ki se z leti samo še stopnjuje v pozitivni smeri.

Pripravil: Horoskop.si