Horoskopsko ujemanje Petra Mankoča in Triin Aljand

20. 7. 2019
Deli
Horoskopsko ujemanje Petra Mankoča in Triin Aljand (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Peter in Triin, oba pripadnika vode, varovanca Lune, zelo čustvena in občutljiva, v odnosu iščeta varnost in zvestobo. Med samo se dopolnjujeta, ker zelo dobro razumeta dobre in slabe lastnosti, ki jih združujeta in rešujeta v pravi smeri.

Petrovo Sonce v znamenju raka je v konjunkciji z njenim Marsom v raku, kar nakazuje na aktivno in progresivno razmerje. Triin lahko črpa njegovo moč in to energijo uporabi za pomembne in potrebne korake v življenju. Med njima se lahko sicer pojavi rivalstvo, vendar se lahko ta energija preoblikuje s skupnimi interesi za šport ali druge dejavnosti. Ukrepanje, dosežki in napredek so pomembni za oba in skupaj sta sposobna doseči še boljše rezultate.

Njegovo Sonce v znamenju raka je v konjunkciji s Triinim Soncem v znamenju raka. Vpliv dodaja razmerju toploto in medsebojno privlačnost. Ker sta si v osebnih karakteristikah tako podobna, vidita drug v drugem stvari, ki jih imata rada, in tudi stvari, ki jih morda ne želita in se jim tako lažje izogneta. Bolj ko se bosta tudi v prihodnje ljubila in sprejela, bolj bo ta odnos cvetel tudi v dolgoročni smeri.

Petrov Pluton v znamenju tehtnice je v kvadratu z njenim Marsom v raku, kar simbolizira enega izmed najtežjih vplivov. Sožitje lahko pride v konflikt, saj oba skušata ostati v stiku s svojim jazom. Mars se odkrito bori za lastno neodvisnost, medtem ko Pluton podzavestno počne podobno. Lahko se pojavi nekaj konfliktov, saj oba poskušata zmagati. Odlična spolna povezanost lahko uredi notranje napetosti. Ona ga spodbuja, da pozabi na kruto preteklost, Peter pa njej pripravlja podlago za lepšo prihodnost.

Njegov Uran v znamenju škorpijona je v trikotniku s Triinim Soncem. V tem pogledu je ona navdušena nad njegovimi večplastnimi izkušnjami, ki se razkrijejo zaradi stika med Soncem in Uranom. Peter ji zagotavlja vznemirjenje, ki ga ona v svojem življenju potrebuje. Sonce postane vir navdiha Uranu, zato je njun odnos zelo zanimiv in napreden. Oba se ves čas spreminjata in rasteta drug ob drugem.

Njegov Merkur v znamenju leva je v sekstilu z njeno Venero v dvojčkih, kar prinaša harmonijo v odnos. Oba imata korist v smeri izmenjave izkušenj zaradi medsebojnega odličnega razumevanja. Venomer uživata v medsebojnem stiku in si nudita veliko spoštovanja v smeri načina, kako izražata svoje misli in ideje. Komunikacija je v njunem razmerju topla in svobodna.

Petrova Venera v znamenju leva tvori kvadrat z njenim Saturnom v škorpijonu. Karmična interakcija njunih izkušenj lahko povzroči rast obeh. Peter ob njej intenzivno doživlja prijetna čustva, saj ga zna odlično pomiriti in hkrati usmeriti. Peter želi, da bi Triin sprejela več odgovornosti, ne da bi se osredotočala le na iskanje lepote in estetike, kar lahko ustvarja podzavestno frustracijo. S tem vplivom se srečujeta s težkimi karmičnimi lekcijami. Razdraženost, frustracija, blokada čustev, občutek odvisnosti so lahko prevladujoči dejavniki v odnosu, vendar lahko vse te negativne energije premostita, če se cenita in vzpodbujata.

Njegov Jupiter v raku je v konjunkciji z njenim Soncem v raku, kar dopolnjuje njun odnos z upanjem in optimizmom. Oba čutita občutek svobode in uživata v priložnosti, da vse delita drug z drugim. Modrost in spoštovanje se združita z zdravim duhom, kar podarja njunemu odnosu dodatno vitalnost. Na splošno je to močan vpliv, ki ju lahko vodi do rasti v smislu materialnega in duhovnega bogastva.

Njegov Jupiter v raku je v konjunkciji z njenim Marsom v raku, kar pomeni, da skupaj delujeta v številnih dejavnostih, vendar morata jasno opredeliti skupne cilje. Če sta dovolj modra, da premagata vse moteče impulze, ki so lahko posledica pretiranega navdušenja, potem obstaja možnost velikega materialnega bogastva ali duhovne rasti.

Petrov Neptun v strelcu je v sekstilu z njenim Jupitrom v Uranu, kar nakazuje, da sta duhovno močno združljiva. Spoštujeta želje, sta prijazna in strpna drug do drugega in si znata odlično prisluhniti. V njuni prisotnosti se prijatelji in sodelavci počutijo odlično.

Pripravil: Horoskop.si