Horoskopsko ujemanje Primoža Rogliča in Lore Klinc

6. 10. 2019
Deli
Horoskopsko ujemanje Primoža Rogliča in Lore Klinc (foto: Profimedia)
Profimedia

Primoževa Venera v strelcu je v kvadratu z Lorinim Soncem v znamenju device. Ta vpliv prinaša povečano spolno privlačnost in oba sta po tihem prepričana, da bosta v drugi osebi našla tisto, kar iščeta.

Primož ima lahko manjše notranje dvome, zaradi česar je bolj ranljiv, kar Lora včasih težko razume. Za premagovanje njunih težav je potrebna zrelost na obeh straneh.

Primoževo Sonce v znamenju škorpijona je v kvadratu z njenim Jupitrom v znamenju leva, kar povzroča velike razlike v ideologiji, kar je še posebej pomembno za razvoj odnosa. Lahko pride do neusklajenosti vrednot zaradi razlik v prepričanjih, časti, dostojanstvu, vendar sta sposobna vse to tudi premostiti. Ta vpliv jima prinaša zabavo in vznemirjenje v odnosu, vendar morata paziti, da ostajata skladna.

Primoževo Sonce v znamenju škorpijona je v sekstilu z Lorinim Uranom v znamenju kozoroga. On je v tem pogledu očaran nad njenimi večplastnimi izkušnjami, ki se razkrivajo v odnosu. Vpliv v njunem razmerju zagotavlja vznemirjenje, ki ga Primož še kako potrebuje v svojem življenju. Njun odnos je zanimiv in napreden, saj se oba lahko spreminjata in rasteta drug ob drugem.

Primožev Jupiter v znamenju raka tvori trikotnik z Lorinim Merkurjem v znamenju device. V tej točki se Lorin um poveže s Primoževim višjim umom, v smeri, da doprinese več ravni harmoničnega razumevanja. Primož skozi razmerje velikodušno neguje Loro z idejami, ki jih lahko ona zlahka absorbira, s čimer se počuti zadovoljivo. Primož Loro uvaja v nove načine razmišljanja, obenem pa ona povečuje njegovo zmožnost za samo izražanje. Če sta oba praktična in razumna, lahko ta vpliv vodi do duhovne rasti.

Primožev Saturn v znamenju kozoroga tvori trikotnik z Lorinim Merkurjem v znamenju device. Primož prispeva k zrelosti, saj deluje kot amortizer, ščiti in bogati Lorino delovanje ter ji pomaga doseči smiselno izražanje. To je odličen vpliv za dolgo karmično partnerstvo ali poroko, saj Primož prispeva k občutku zadovoljstva in Lori pomaga oblikovati svoj pogled na življenje in imeti bolj zrele ideje.

Primožev Neptun v znamenju kozoroga tvori trikotnik z Lorinim Merkurjem. V tem vplivu je mentalna sposobnost Merkurja povezana z intuicijo in navdihom Neptuna, katerega sanje dopolnjujejo konkretno resničnost Merkurja. Primož lahko navdihuje in podpira Loro v smeri prepričanj in vizije, kar lahko nauči Loro dojemati intelektualne sposobnosti. Združljiva harmonija tega vpliva vključuje dobro razumevanje glasbe in umetnosti.

Primožev Jupiter v raku je v trikotniku z njenim Plutonom v škorpijonu, kar prinaša obema možnost pokazati partnerju, da s tem, ko se znebi tistega, kar ne potrebuje, dobi tisto, kar potrebuje. Jupiter ve, kako to doseči, Pluton ima moč udejanjiti, zato so njuni temelji trdni in njuna energija optimistično naravnana.

Primožev Saturn v kozorogu je v konjunkciji z njenim Uranom v kozorogu. Saturn in Uran sta zelo različna planeta. Uran je bolj aktiven in pomagal bo Saturnu, da se povzpne iz lupine in odstrani ovire. Včasih se Lora lahko zdi hladna in zadržana. Toda Primož to razume in se lahko pozitivno odzove. Če se ne strinjata, se radikalni Uran in konservativni Saturn preprosto ne moreta upreti drug drugemu.

Primožev Saturn v kozorogu je v konjunkciji z njenim Neptunom v kozorogu, kar je pokazatelj velike duhovne in ustvarjalne pustolovščine na eni strani in večne borbe na drugi strani. Če so njune ideje in sposobnosti povezane, bo odnos poln harmonije, razumevanja in sodelovanja.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec