Horoskopsko ujemanje Roberta Korošca in Nine Rakovec

5. 4. 2020
Deli
Nina Rakovec (foto: Sašo Radej)
Sašo Radej

Dvojčica Nina in Robert, ki je rojen v znamenju device se privlačita zaradi skupnih interesov in intelektualnih idej. Močno čutita in razumeta stisko drug drugega, kar lahko izkoristita za tolažbo in oporo. Razumevajoč Robert se trudi razumeti spremenljivo Ninino naravo. Obema vlada spremenljivi Merkur, ki prinaša potrebo po komunikaciji in razumu. Njuno razmerje je dinamično, potencialno produktivno in prijetno.

Robertov Mars v znamenju dvojčkov je v konjunkciji z Nininim Soncem v znamenju dvojčkov, kar nakazuje na aktiven in napreden ljubezenski odnos. Robert lahko črpa moč od Nine in to energijo uporabi za izvajanje dodatnih pomembnih korakov v življenju. Med njima se lahko občasno pojavi rivalstvo, vendar se ta energija lahko preoblikuje v skupno zanimanje za kakšen šport ali druge dejavnosti. Ukrepi, dosežki in napredek so pomembni za oba in njuna dva plamena gorita kot eno.

Robertovo Sonce v znamenju device tvori kvadrat z Nininim Soncem. To ni enostaven vpliv, saj si oba prizadevata v smeri za samouresničitev, vendar se zaradi osebnih razlik pogosto nakazujejo manjša nesoglasja. Skupaj se lahko soočita s številnimi razočaranji in ovirami. Vendar pa je njuna ljubezen tako močna, da je te ovire mogoče razumeti kot odskočne korake za krepitev razmerja.

Robert Korošec

Robertovo Sonce v znamenju device tvori kvadrat z Nininim Saturnom v strelcu. Ta tranzit ustvarja karmični odnos, ki pa je lahko na začetku nekoliko težaven. Robert poskuša preseči meje svoje preteklosti, v tem procesu lahko pride do bojev z moralo in krivdo. On podarja odnosu upanje in optimizem, vendar se mora Nina večkrat spoprijeti tudi z močno zemeljsko resničnostjo. Skritih izzivov je med njima veliko, vendar si oba prizadevata podpirati drug drugega.

Robertov Pluton v znamenju škorpijona tvori opozicijo z Ninino Venero v biku, kar ustvarja zelo strasten odnos. Robert podzavestno doživlja Ninine vibracije in skuša odstraniti vse, kar slabo vpliva na njun odnos. Kot rezultat tega vpliva lahko skupaj okusita težke preobrazbe, s tem prihaja v njun odnos novo zavedanje, ki povzroča rast obeh.

Robertova Venera v znamenju device tvori trikotnik z njenim Uranom v strelcu. Ta tranzit v odnos prinaša zanimanje, v smeri, da bi lahko lažje načrtovala stabilno prihodnost. V njunem odnosu ima veliko vlogo usoda. Znata si prisluhniti in se bodriti tudi v težjih trenutkih. Oba spremlja močan značaj, zato se v vseh situacijah podpirata in hkrati motivirata drug drugega v napredni smeri.

Robertov Neptun v znamenju kozoroga, je v trikotniku z Ninino Venero, kar nakazuje, da močno privlačita drug drugega in imata podoben okus o glasbi, umetnosti in vsem, kar mehča in pomirja njuna čutila. Robert spoznava svoje lastne ustvarjalne sposobnosti s pomočjo lepote in harmonije. Nina se počuti v tem odnosu tako udobno, da pokaže vso sočutje, ljubezen in sentimentalnost ki jo premore. To je zagotovo ljubeč in harmoničen odnos, ki ima dolgoročen predznak iskrene ljubezni.

Robertov Merkur v znamenju device je v trikotniku z njeno Venero, kar prinaša v odnos prijetno noto razumevanja. Med njima se ves čas nizajo priložnosti za medsebojno razumevanje in sodelovanje. Prednost njune povezave je, da imata veliko spoštovanje do načina, kako izražata svoje misli in ideje. Komunikacija je topla in brez prekinitev ter agresivnih elementov, ki rušijo.

Robertov Saturn v kozorogu je v trikotniku z Ninino Venero. Zaradi občutka pripadnosti in močne ljubezni ta vpliv pelje v popolno združitev, s katero zagotovo prerasteta svoje vzorce iz otroštva, v smeri da bi razumela skupen osebni razvoj. Nina občuduje moč in zaščitniške lastnosti Roberta, ki odnosu omogoča obrambo in strukturo. Saturn uči Venero, kako naj usmeri svojo ustvarjalno energijo in ljubezenski nagon, tako da pridobi sčasoma večjo vrednost in pomen. Rezultat njunega povezovanja je stabilna in trajna ljubezen.

Robertov Jupiter v znamenju leva je v kvadratu z Nininim Plutonom v znamenju škorpijona. Sicer sta močno povezana, v dobrem in slabem, vendar lahko ekscentričnost in nepremišljeno privedeta njun odnos do krizne točke, kar pa ne pomeni zaključka, saj znata vse napetosti in spore rešiti na umirjen način.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave