Horoskopsko ujemanje: Rok Žlindra in Barbara Ogrinc

Horoskopsko ujemanje: Rok Žlindra in Barbara Ogrinc (foto: Osebni album) Osebni album
27. 10. 2019

Rokov Mars v znamenju tehtnice je v kvadratu z Barbarinim Marsom v kozorogu. Čeprav se s tem vplivom potrebe dveh različnih egov med seboj spopadata, sta kompatibilna. Oba se borita za svojo individualno osebnost. Strast med njima izžareva splošen občutek razdražljivosti, kar pa je lahko posledica dejstva, da se nobeden od njiju ne želi spreminjati.

Rokovo Sonce v tehtnici je v kvadratu z Barbarinim Marsom v kozorogu. Ta ognjena kombinacija Sonca in planeta Mars je zahtevna, hkrati pa zelo strastna. Veliko je navdušenja, prisotna je intenzivna seksualna energija. Morda bosta včasih morala poiskati nasvet, kako razrešiti konflikt, saj vidita različno sliko, še posebej takrat, ko so v igri pomembne zadeve, o katerih se je treba odločiti.

Rokova Venera v škorpijonu je v sekstilu z Barbarino Venero v kozorogu. To je dober vpliv za odnos, saj pomaga ustvariti enostavno in svobodno komunikacijo. Rok in Barbara imata podobne občutke in podobne okuse. S skupnimi interesi lahko razvijeta močan dolgoročen odnos ali poroko, ki temelji na njunih skupnih občutkih spodobnosti in morale.

Rokovo Sonce je v kvadratu z njenim Jupitrom. Sonce in ugoden planet Jupiter se združujeta, kar kaže na to, da je ta odnos blagoslovljen s srečo, vendar je dolgoročno razmerje lahko napolnjeno z negotovostjo. Znotraj razmerja se počutita bolj živahno. Postopoma razburjenje izgine in kmalu prideta do tega, da imata o življenju zelo podobne filozofije. Ta kombinacija prinaša koristi tako paru kot tudi obema posamezno, vendar ne smeta pozabiti intenzivno vzdrževati odnosa.

Rokovo Sonce tvori kvadrat z Barbarinim Uranom. To je razmerje, polno toplih energij in romantike, zlasti v prvih trenutkih. Drug drugega privlačita od trenutka, ko sta se prvič srečala in tudi dolgoročno doživljata navdušenje in veselje v družbi drug drugega. Kljub povečanemu občutku za pustolovščino imata odlične možnosti za ohranjanje dolgoročne zveze. Če želita stvari narediti po svoje in postaneta uporniška, lahko drug drugemu predstavljata ovire. To še posebej velja za Barbaro, ki poudarja njegovo individualnost in se včasih ne želi prilagajati zahtevam resne zveze. Pozitivna točka je, da ta zveza v njuni življenji prinaša nekaj novega in izvirnega, zato se počutita razigrano.

Rokov Saturn je v opoziciji z Barbarinim Jupitrom. Med njima je prisotna močna vez, ki je nastala kot rezultat kombinacije Jupitra in Saturna. S to pozicijo včasih težko najdeta pravo ravnovesje med drznostjo in previdnostjo. Barbara je navdušena nad številnimi možnostmi, ki jih ponuja odnos z Romom. Rok je tisti, ki je prepričan, da je počasen, a ima zanesljiv pristop do uspeha. Mogoče sta se srečala, da bi se drug od drugega nekaj naučila, da bi postala močnejša in modrejša.

Rokov Uran je v opoziciji z njenim Jupitrom. Ta kombinacija dveh planetov Jupiter in Uran kaže na srečanje dveh posameznikov, ki sta zelo modra. Gre za nasprotje oseb, ki se medsebojno močno privlačita. Ljubezensko razmerje jima mora zagotoviti veliko možnosti za samostojno izražanje.

Rokov Neptun je v konjunkciji z Barbarinim Marsom. Vez, ki ju združuje, je osredotočenost na skupni umetniški, duhovni ali človekoljubni namen, skupna idila, kako narediti svet boljši. Skupaj si delita številne sanje o tem, kako izboljšati svoje življenje, svoje okolje in svet na splošno. Sta kot ustvarjalni duet, nikoli premalo idej in s sposobnostjo navdiha. Rok je oseba kreativnih idej, ki navdihuje Barbaro.

Rokov Merkur v znamenju device je v trikotniku z njeno Venero v kozorogu, kar vnaša v odnos harmonijo. Oba imata koristi zaradi priložnosti, ki prihajajo in medsebojnega  razumevanja. Imata veliko spoštovanje do načina, kako drugi izražata svoje misli in ideje. Komunikacija je v tem odnosu topla in popolnoma ne konfliktna.

Pripravil: Horoskop.si

Priporočamo