Horoskopsko ujemanje Severine in Igorja Kojića

27. 4. 2019
Deli
Horoskopsko ujemanje Severine in Igorja Kojića (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Igor, ki je rojen v znamenju leva in bikica Severina sta polna življenja in ljubezni. Igor simbolizira moč, oblast, samozavest, aktivnost, strast, težko ostaja neopazen. Severina pa je pogumna oseba z mogočnimi in intenzivnimi čustvi, nežna, vljudna in zaščitniška.

Igorjeva Venera v znamenju leva je v konjunkciji s Severinino Luno v levu, kar jima dodaja posebno privlačnost, saj znata biti usklajena z občutki in čustvi drug drugega. Umetniški interesi, okusi v glasbi in razvoj osebnih talentov so pomembna področja v tem odnosu. Igor večkrat predstavlja mehkejšo stran in omogoča Severini, da na lažji način izrazi svoje najgloblje občutke. Enostavno razkrivanje notranjosti obeh ustvarja instinktivno harmonijo v odnosu. Skupaj zmoreta priplezati do kopičenja premoženja ter do izpolnitve sanj in želja.

Igorjeva Venera v znamenju leva tvori kvadrat s Severininim Soncem v znamenju bika, kar v astrologiji sicer povzroča eksplozijo, vendar prinaša tudi močno spolno privlačnost in oba lahko poiščeta drug v drugem tisto nekaj, kar po tihem iščeta. Igorja lahko spremljajo določene notranje, potlačene težave, zaradi česar je lahko ranljiv. Za premagovanje skupnih težav je potrebna zrelost na obeh straneh. Oba lahko ohranita svojo edinstveno neodvisnost, medtem ko medsebojno odlično sodelujeta. Odnos ima močno usmerjenost, saj simbolizira napredek in dosežke. Izpolnjevanje želja je njuna spodbuda za delovanje, zahvaljujoč kateri lahko pomagata drug drugemu rasti.

Igorjevo Sonce v znamenju leva je v kvadratu s Severininim Soncem v biku, kar nakazuje, da si oba prizadevata doseči samouresničitev, vendar se lahko zaradi različnih načinov življenja pogosto prepirata. Njuno vsakdanje življenje lahko vsebuje ovire, ki pa so jedro poti za krepitev moči. Težave lahko nadomestita z uravnoteženim optimizmom, ki vodi do nove zavesti in povečanja samozavesti obeh. Njun odnos navdihujeta ustvarjalnost in globoka čustva, dve osnovni komponenti za izpolnitev skupnih želja.

Igorjev Mars v znamenju leva tvori sekstil s Severinino Venero v dvojčkih. S tem vplivom sta zelo združljiva, ker izražata svoje naravne vloge. Njuna spolna privlačnost je s tem vplivom zmerna, vendar je odnos poln občutka za sodelovanje in harmonijo, saj znata biti sama s sabo. To je odličen vpliv za dolgo in trajno prijateljstvo ter srečno poroko.

Igorjevo Sonce v znamenju leva tvori trikotnik s Severininim Merkurjem v znamenju ovna, kar v odnos prinaša veliko razumevanja in prijetne energije. Igor lahko deli in izraža svoje zamisli, Severina pa mu zna priskočiti na pomoč pri realizaciji. Prepletajo se odlične možnosti za medsebojno sodelovanje, saj imata oba povečane sposobnosti razumevanja in poslušanja.

Igorjev Neptun v znamenju kozoroga je v trikotniku s Severininim Soncem v biku, kar nakazuje, da Igor uresničuje Severinine sanje. Njegov čar jo lahko popolnoma zamegli, njegove lastnosti jo ujamejo in izzovejo njeno Sonce, da zasije v polnem sijaju. Zaradi stabilnega in osredotočenega delovanja je njuno razmerje trdno in obetajoče. Ta vpliv dodaja noto romantike in nežnosti.

Igorjev Merkur v raku je v kvadratu s Severininim Uranom v tehtnici, kar povečuje delovanje na duševni ravni. Močno razburjenje, ki ga spremlja težnja k nepričakovanim, spornim ali nemirnim občutkom, prinašajo težke energije, ki pa ji znata premagati s skupnimi močmi. Najslabše bi bilo, da spreminjata drug drugega, saj se s tem oddaljujeta.

Igorjev Neptun v kozorogu je v konjunkciji z njenim Jupitrom v kozorogu. Nežen vpliv, ki jima poudarja občutek pripadnosti. Oba se zanimata za mistične in duhovne sfere in si lahko delita izkušnje na teh področjih. To lahko daje odnosu pomen in boljšo smer. V veliki meri je njuno razumevanje odvisno od tega, kako trdno stojita s svojimi nogami na tleh kot posameznika.

Igorjev Saturn v strelcu je v sekstilu s Severininim Uranom v tehtnici. Saturn ima sposobnost, da podpre tisto, kar je edinstveno za Urana, ali mu vsaj posredno pokaže, kako se lahko bolje ujame s svojim notranjim jazom. Po drugi strani lahko Uran ponudi Saturnu nov pogled na življenje, ki bo razjasnil težka vprašanja in deloma tudi pokazal, na katerih področjih življenja je največji sovražnik samemu sebi. Ta vpliv vsebuje koristen element obojestranskega reševanja problemov. Nakazuje zdravo in odkrito prijateljstvo ali sodelovanje.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave