Horoskopsko ujemanje: Tadej Pogačar in Urška Žigart

26. 9. 2020
Deli
Horoskopsko ujemanje: Tadej Pogačar in Urška Žigart (foto: Profimedia)
Profimedia

Strelka Urška orje ledino, raziskuje neznano, medtem ko Tadej, ki je rojen v znamenju device bolj analizira in izraža.

Z inteligentno komunikacijo in medsebojnim spoštovanjem je njun odnos prijeten. Njuna zveza je polna izzivov in se z leti ne ohlaja. Za oba sta komunikacija in medsebojno razumevanje še toliko bolj pomembna, saj se ves čas dopolnjujeta. Kot prijatelja in ljubimca delujeta usklajeno.

Tadejeva Venera v devici tvori kvadrat z Urškinim Soncem v strelcu, kar nakazuje na močno spolno privlačnost in iskanje boljše polovice. Oba upata, da bosta skupaj našla tisto, kar iščeta pri ljubljeni osebi. Vendar vpliv ni najbolj enostaven, saj poudarja resne notranje težave, zaradi česar sta lahko nekoliko ranljiva. Za uspešno dolgoročno razmerje in premagovanje večjih težav je potrebna zrelost obeh strani.

Tadejev Mars v levu je v kvadratu z Urškino Venero v škorpijonu. Čeprav ta vpliv ustvarja privlačnost, se morata razumeti tudi na intelektualnem nivoju, če želita dolgoročno stabilno razmerje. Urško lahko spremlja občutek, da razmerju primanjkuje komunikacije na višji ravni. Poleg močne privlačnosti, ju zanimajo vrednote in spodobnost. Med njima je prisotnih dovolj notranjih moralnih standardov, kar jima prinaša usklajenost.

Tadejev Mars v levu je v trikotniku z Uršinim Soncem v strelcu, kar nakazuje na razmerje, ki se skoraj zagotovo nadaljuje s poroko. Tadej dosledno izraža svojo željo po skupnih aktivnostih, Urška pa je njegov navdih, spodbuda, upanje in vera. Za ta odnos je značilna skupna naravnanost k harmoniji. Doseči cilje je zanju zelo enostavno.

Tadejevo Sonce v znamenju device tvori trikotnik z Urškinim Uranom v vodnarju. V tem pogledu je Tadeja očarala večplastna izkušnja Urške, ki se razkrije s prepletanjem njunih čustev. Razmerje zagotavlja navdušenje, ki ga potrebujeta v svojem življenju. Tadejeva energija je vir navdiha za Urškino delovanje. Njun odnos je zanimiv in napreden. V razmerju se lahko spreminjata in rasteta drug ob drugem. Medsebojno razumevanje jima omogoča diplomatske rešitve.

Tadejeva Venera v devici je v trikotniku z Urškinim Jupitrom v kozorogu. Moč ljubezni je prevladujoče žarišče njunega odnosa. Sodelovanje, dopolnjevanje in obsežna rast so ključne note tega odnosa, s katerim lahko okusita srečo. Ta vpliv prinaša veselje, občutek optimizma in blaginje v odnosu. Svoboden um Urške daje luč modrosti, ki ogreje dovzetnost Tadeja, kar krepi njuno sposobnost ljubezni. Znata se postaviti drug za drugega in se braniti, ko je to potrebno.

Tadejev Saturn v biku je v trikotniku z Urškinim Merkurjem v strelcu. Tadej prispeva k zrelosti razmerja, ter deluje kot mirovnik, ščiti in osredotoča Urškino inteligenco ter ji pomaga doseči smiselnost. Saturnova podzavestna projekcija ustvarja gnezdo, v katerem se Merkurjeve ideje rodijo, nahranijo in okrepijo, dokler se ne uresničijo. To je odličen vpliv za dolgo karmično partnerstvo ali poroko. Zaradi prepletanja pomembnih idej skupaj oživljata duhovno evolucijo.

Tadejevo Sonce v devici tvori trikotnik z Urškinim Neptunom v kozorogu, kar nakazuje na obilo topline, umetniške ustvarjalnosti in odlično razumevanje. Sonce je zaljubljeno v sanje, Urška pa sebe dojema kot del teh sanj. Svetloba, ki prihaja s strani Tadeja, osvetli Urškino domišljijo in krepi njen ego. Odnos vključuje tiho sodelovanje, ki je bistvo harmonije.

Tadejev Merkur v devici tvori trikotnik z njenim Neptunom v kozorogu. S tem vplivom je Tadejeva miselna sposobnost povezana z intuicijo in navdihom Urške. Njene sanje dopolnjujejo njegovo konkretno resničnost. Združljiva harmonija odnosa vključuje dobro razumevanje glasbe in umetnosti. Skupaj se znata zabavati, si priskočiti na pomoč, ter se vzpodbujati.

Tadejev Neptun v kozorogu tvori sekstil z njenim Saturnom v ovnu. S tem vplivom odlično skrbita drug za drugega in drug drugega učita točno tisto, kar potrebujeta v določenem trenutku. Saturn ima zdrav občutek za resničnost tam, kjer ga Neptun pogreša, medtem ko se Neptun zaveda druge dimenzije resničnosti, ki lahko pomaga Saturnu. Neptun pomaga Saturnu, da se zave svoje psihološke sposobnosti in morda celo bolje in na več načinov izpolni svoje dolžnosti. Saturn je resnična podlaga za Neptunove vizije in ideje, zato je njuna barka polna sreče in iskrene ljubezni.

Pripravil: Horoskop.si