Horoskopsko ujemanje Tare Zupančič in Matevža Šaleharja

TARA ZUPANČIČ (foto: Alpe) Alpe
26. 7. 2020

Škorpijon Matevž je strasten, skrivnosten in iznajdljiv. Z levinjo Taro, ki je samozavestna in pogumna se odlično ujame. Njuno razmerje je polno zanimivih dogodivščin in iskrene ljubezni.

Matevžev Mars v škorpijonu je v kvadratu s Tarinim Soncem v znamenju leva. Ta vpliv povzroča močne razlike, ki jih znata premagati  pomočjo prilagajanja in negovanja note strasti. Možna je prisotnost močne spolne energije, zelo dobro tudi razumeta, kako uravnotežiti to energijo. Paziti morata, da si dovolita tudi nežnosti.

Matevževo Sonce v škorpijonu tvori kvadrat s Tarinim Soncem v levu. Ta vpliv je malenkost zakompliciran, saj v določenih trenutkih preveč poudarja njuno individualno naravo. Oba si prizadevata doseči samouresničitev, vendar se zaradi osebnih razlik pogosto znajdeta v konfliktu. Skupaj se lahko soočata s številnimi razočaranji in ovirami, vendar znata vedno poiskati skupno umirjeno pot. Ovire znata uporabljati kot odskočno desko za krepitev osebne rasti in zavedanja.

Matevževa Venera v strelcu je v trikotniku s Tarinim Soncem v levu, kar je odličen vpliv, saj sta drug ob drugem zadovoljna in predvsem srečna. Odnos jima v dolgoročnem smislu nudi materialno in duhovno bogastvo, saj daje poudarek harmoniji in skupnemu sodelovanju. Brez prijetnih izzivov in dogodivščin se lahko njun odnos znajde v težavah.

Matevževa Venera v znamenju strelca je v trikotniku s Tarinim Merkurjem v levu. Vpliv jima podarja toplino in odlične možnosti za medsebojno razumevanje. Komunikacija je topla in poglobljena. Ko se znajdeta v kočljivih trenutkih znata drug drugega pobožati s pravimi besedami ter nuditi varnost.

Matevžev Jupiter v biku tvori konjunkcijo s Tarinim Jupitrom v dvojčkih, kar nakazuje, da so njune filozofije in kulturne vrednote zelo podobne. Kot par izžarevata prijaznost, kar je še posebej pomembno, ko se znajdeta v večji družbi. Podobno mnenje imata tudi o tem, kaj je prav in kaj narobe, zlasti ko gre za resna vprašanja ali vzgojo. Prepletajo se vibracije, ki ju vodijo hkrati k pretiravanju in popuščanju.

Matevžev Saturn v levu je v konjunkciji z njenim Soncem v levu. Tarino energijo dopolnjujeta Matevževa zrelost in modrost, kar omogoča planet Saturn. Kot rezultat njunega druženja, odnos simbolizira veliko več kot dve osebi, ki sta v njem vpleteni. Odnos je karmičen, Matevž zagotavlja moč, da Tara lažje uresniči svoje potenciale. To je močna povezava za poroko, z leti se še dodatno krepi.

Matevžev Saturn v levu je v konjunkciji z njenim Merkurjem v levu. Matevž vodi Taro do potrebnih lekcij, pomaga ji glede odgovornosti, obremenjenosti in pri dosegu modrosti. Tara postavlja vprašanja in večkrat dobi resne odgovore v obliki pregovorov, naukov in citatov. Te reakcije ji pomagajo razviti samozavest.

Matevžev Neptun v strelcu je v trikotniku s Tarinim Soncem v levu. Njuna ljubezen se meša v mehko estetsko kombinacijo, udobno in pomirjujočo za oba. Odnos vsebuje obilo topline, umetniške ustvarjalnosti in celo tiho razumevanje. Svetloba, ki prihaja od Sonca, osvetli domišljijo Neptuna in krepi njegov ego. To partnerstvo vključuje tiho sodelovanje, kar je bistvo njune harmonije.

Matevžev Pluton v tehtnici je v sekstilu s Tarinim Soncem v levu. S tem vplivom se sile svetlobe in teme mešajo skupaj, da razvijejo občutek združene moči, kar obema pomaga, da izkusita najboljše. Tara razkriva svetlo energijo, ki Matevžu pomaga spoznati skrito moč. Vzpodbujanje naravnih talentov in razvijanje moči dvigne oba do največjih višin. Ta vpliv vključuje veliko preobrazb, ki so za njun odnos še kako koristne.

Matevžev Neptun v strelcu je v trikotniku z njenim Marsom v ovnu, kar v njun odnos prinaša močno privlačnost, ki ostane prisotna tudi dolgoročno. Znata drug z drugim in tudi če se nekaj časa ne vidita, še vedno delujeta kot eno in si popolnoma zaupata.

Pripravil: Horoskop.si