Horoskopsko ujemanje Tjaše Hrovat in Uroša Steklasa

Horoskopsko ujemanje Tjaše Hrovat in Uroša Steklasa (foto: Goran Antley) Goran Antley
28. 12. 2019

Tjaša in Uroš, pripadnika vode, varovanca Lune, zelo čustvena in občutljiva, vendar tudi močno povezana. Sicer ju odlikuje praktičnost pri domačih opravilih, enako tudi pri vzgoji otrok. Nihanje Lune se odraža s čemernostjo njune narave.

Imata veliko skupnega, prav v tem je njuna največja prednost. Rak potrebuje valove, čaščenje, podporo, nikakor pa ne napornih klešč, zato se morata varovati posesivnosti. V odnosu ljubeče uživata in se sproti dopolnjujeta na vseh področjih.

Urošev Mars v znamenju bika je v konjunkciji s Tjašinim Marsom v biku, kar nakazuje gibanje njunega ega v isto smer. Konkurenca morda obstaja, vendar je skoraj vedno usmerjena k skupnemu cilju. Med seboj se spodbujata v smeri, da ustvarita največ kar lahko. Spolno izražanje je povezano z globoko komunikacijo, ki jima omogoča še močnejšo povezanost. Ta vpliv lahko spodbudi njune pomembne dosežke.

Uroševo Sonce v raku je v konjunkciji s Tjašinim Soncem v raku, kar ustvarja toplino in privlačnost v njunem odnosu. Ker sta si tako podobna, drug v drugem vidita stvari, ki so jima všeč, in tudi stvari, ki jima morda niso všeč. Bolj kot sprejemata drug drugega z vsemi plusi in minusi, bolj bo odnos napredoval in jima podarjal možnosti za skupno rast.

Uroševa Venera v levu je v konjunkciji s Tjašino Venero v levu. To je eden najlepših vplivov v smeri dolgoročnega odnosa. Oba imata enaka pričakovanja in ideje, kar ju vodi tudi kasneje do ljubečega odnosa. Posledično je v tem odnosu venomer prisotna harmonija. S polno mero prijaznosti in nežnega razumevanja, lahko oba neobremenjeno delita svoje občutke in ideje.

Uroševo Sonce v raku tvori konjunkcijo s Tjašinim Merkurjem v raku. Vpliv krepi njuno mentalno zavest in ustvarja odnos, ki temelji na dobri komunikaciji. V tem razmerju lahko Tjaša vedno svobodno in učinkovito izrazi svoje ideje, ki so s strani Uroša spodbujene zaradi odprtosti in optimizma, ki se širi med njima.

Uroševo Sonce v raku je v trikotniku s Tjašinim Jupitrom v znamenju škorpijona, kar v odnos prinaša predvidevanje in modrost. Nakazuje tudi zanimanje za skupna potovanja in širitve. Tjaša lahko vodi Uroša, razrešuje resnico in zagotavlja vodstvo, ki ustvarja medsebojno spoštovanje in zaupanje. Tveganje in nepredvidljivost delujeta v njunem odnosu pozitivno kot dejavnika, ki ustvarjata širok in odprt odnos.

Urošev Merkur v raku je v konjunkciji s Tjašinim Merkurjem, zato večkrat razmišljata enako. Vendar se morata oba izraziti v svoji veličini in to lahko sčasoma ustvari odnos, ki je poln razumevanja. S svojimi idejami in dojemanjem drug drugega lahko računata tudi v kasnejših letih na razumevanje, modrost in logiko.

Urošev Saturn v ribah je v konjunkciji s Tjašinim Saturnom v ribah. Ta vpliv nakazuje, da imata podobna mnenja o dolžnostih, politiki, materialni stabilnosti in svetu na splošno. Tudi če je eno od mnenj neutemeljeno, bosta drug drugemu zagotovila, da je pravilno. Zaradi tega se večkrat o pomembnih stvareh odločata skupaj.

Urošev Uran v kozorogu je v trikotniku s Tjašinim Marsom v biku, kar prinaša v odnos občasne napetosti. Tjaša v kočljivih situacijah deluje skozi ego, da doseže Uroševo razumevanje. Uran zagotavlja objektivnost, kar uravnava subjektivni pogled. Zaradi dopolnitve občutka za napredek si zelo prizadevata doživeti  svetlo prihodnost.

Pripravil: Horoskop.si