Horoskopsko ujemanje: Vesna Pernarčič in Andrej Murenc

15. 8. 2020
Deli
Horoskopsko ujemanje: Vesna Pernarčič in Andrej Murenc (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Pustolovski strelec Andrej in optimistična levinja Vesna sta lahko najboljša prijatelja, prav tako pa tudi izvrstna romantična kombinacija.

Med njima se vname plamen strasti in začuti se medsebojno razumevanje najglobljih potreb. Andrej v njun odnos prinaša duhovne kakovosti, za uspešno zvezo se jima ni potrebno kaj preveč truditi, saj znata v pravem trenutku poskrbeti za nadgradnjo njunega odnosa. Njuno ujemanje je razberljivo iz mnogo potenciala in delujeta kot odlična sopotnika.

Andrejevo Sonce v znamenju strelca je v trikotniku z Vesninim Soncem v znamenju leva. S tem vplivom jima duh sodelovanja in harmonije omogoča, da oba doživita občutek, da sta drug ob drugem zadovoljna in optimistična. Prepleta se materialno in duhovno bogastvo in sreča, ker jima življenjski slog nudi dodatne priložnosti za razvoj njunega odnosa. Oba predstavljata vir svetlobe, ter spontano osvetljujeta cesto prihodnosti drug za drugega.

Andrejev Merkur v strelcu je v trikotniku z Vesninim Soncem v ognjenim znamenju, kar vpliva na to, da v odnosu vlada vzdušje razumevanja in obojestranskega zanimanja. Vesna lahko neobremenjeno deli in izrazi svoje ideje, Andrej pa jih zna pretvoriti v dejanja. V pozitivnem smislu je podarjeno njuno medsebojno sodelovanje, zaradi sposobnosti razumevanja in poslušanja. Ta vpliv daje poudarek duševni ostrini Merkurja, kar je dragocena prednost, saj lahko pomaga Vesni lažje razumeti lastno energijo.

Andrejev Merkur v strelcu je v kvadratu z Vesninim Marsom v devici, kar lahko ob njunem nestrinjanju povzroči draženje, nestrinjanje in konflikte. Načini, s katerimi se soočata s težavami postanejo stabilni v kasnejšem obdobju. Naučiti se morata spoštovati drug drugega, tudi takrat, ko si gresta morda na živce.

Andrejev Mars v devici je v sekstilu z njenim Merkurjem v raku, kar nakazuje, da Andrej spodbuja Vesnin um in ji daje energijo. Prav tako ji pomaga razviti ideje in zaupanje v svoja prepričanja. Vesna lahko nauči Andreja, da je bolj razumen in da ima nadzor nad svojo neustavljivo strastjo. Njun odnos je živahen in aktiven, omogoča jima, da lahko delata skupaj. To je odličen vpliv za skupne dosežke in globljo povezavo. Če Vesna dvomi vase, je Andrej tukaj, da jo spodbudi. Andrej s svojim optimizmom zlahka premaga ovire, Vesna pa lahko na občutljiv in analitičen način pomaga najti najustreznejšo rešitev problema.

Andrejev Jupiter v znamenju škorpijona je v sekstilu z njenim Marsom v znamenju device. Vpliv vzbuja njuno zanimanje za šport, skupaj preživeti prosti čas in potovanja. Njun odnos ima intenzivno kakovost. Andrej lahko Vesno nauči doseči, da premaga svoje frustracije in ji pomaga razvijati višjo zavest. Z lahkoto spodbudi njene miselne procese, ki ustvarjajo več idej, v smeri napredka v odnosu. Pomagata si razširiti svojo zavest in braniti občutek individualnosti.

Andrejev Saturn v tehtnici je v kvadratu z Vesnino Venero v raku. Karmična povezava številnih izkušenj prinaša rast obeh partnerjev. Vesna z njim izkuša občutek prave in iskrene ljubezni. Kljub morebitnim težavam se znata obrniti drug na drugega in skupaj prebroditi težke energije, ter si nato skupaj oddahniti, po uspeli bitki.

Andrejevo Sonce v strelcu tvori sekstil z njenim Plutonom v tehtnici, kar nakazuje na občutek združene moči, kar obema pomaga, da izkusita najboljše. Andrej razkriva neizraženo energijo Vesne, ki mu pomaga spoznati njegovo skrito moč. Poudarjanje naravnih talentov in razvijanje veščin ju dvigne do največjih višin.

Pripravil: Horoskop.si