Iryna Osypenko Nemec: Očarljiva, vendar nikakor vsiljiva

13. 9. 2015

S tremi planeti v Tehtnici je manekenka ukrajinskih korenin premišljena in oddaja nežno energijo.

Njeno Sonce je ob njenem rojstvu bilo v tretji dekadi Leva, kar pomeni, da je močnega značaja, vendar se v družbi ne izpostavlja preveč. K človeku vedno pristopi izvirno, vsako vnovično srečanje pa je zanjo nov izziv, tako kot vse življenjske okoliščine.

Njenemu zanosu in optimizmu se pridružuje še ljubezen do življenja in dogodivščin. Ima očarljiv smisel za humor in njene simpatične potegavščine najprej presenetijo, vendar zabavajo vso družbo, zato ima ogromno prijateljev. Rada sledi modi, predvsem zato, ker ne bi rada eksperimentirala in pri tem zgrešila, pa tudi zato, ker ji ugaja, če je v središču pozornosti. Denar zanjo ni ravno ključnega pomena. Obenem do njega nima posebnega odnosa, ali bolje rečeno, njen odnos do denarja je zelo poseben. V denarju vidi predvsem sredstvo osvoboditve. Zdravje in osebno počutje večkrat nihata. Varovati se mora stresa, povezanega z delom, saj se hitro izčrpa, sploh če je njeno delo psihične narave. Z Marsom v Raku v IX. hiši je nekoliko občutljiva in podvržena vplivom okolice. Je precej zadržana in premišljena, ljudje mislijo, da je sramežljiva. Njena čustva so vidna tudi na zunaj, saj jih zelo težko skrije. Pri delovnih nalogah je premišljena in natančna. Ne prenese zanemarjenosti, netočnosti in nereda. Uživa v spremembah, ki ji prinašajo dinamičnost in svežino. Sposobna se je vživeti v zgodbe drugih in jim svetovati. Zna biti varčna, kritična, nezaupljiva in samovoljna, zlasti ko ne doseže tistega, kar si je zamislila. Govoricam ne verjame, dokler jih sama ne preveri. Ko je v zagonu, je vztrajna in delavna ter ima dobro koncentracijsko sposobnost. V poznejših življenjskih obdobjih ima lahko težave pri komunikaciji na čustvenem področju. Največ sreče v ljubezni bo našla, če je njena ljubljena oseba nekoliko šibkejša od nje, saj jo lahko vodi. Manjše izgube so vezane na poslovno življenje v starejših letih.

Profesionalna in ambiciozna

Njena Luna v VI. hiši Kozoroga je ključ do njene uspešnosti in profesionalnosti. Njene odlične miselne sposobnosti spremlja tudi kanček genialnosti. Da pozitivno izrazi svoj potencial, potrebuje veliko svobode. V utesnjenih okoliščinah postane nepredvidljiva in zelo neprijetna, saj ne prenese ničesar, kar bi jo lahko omejevalo. Nagnjena je k stresu, zato je zelo priporočljivo, da se nauči tehnik sproščanja. Veliko vlogo v njenem življenju igra njena mati, s katero je močno povezana. Na ljubezenskem področju želi, da druga stran vloži nemalo truda, da jo osvoji, in partnerja neredko postavlja pred različne preizkušnje. Uživa v erotiki in strastnih podvigih, vendar ne mara pretiravati, je celo malce zadržana. Strah imeti družino in prevzeti odgovornost je lahko velik. Obdarjena je z bogato domišljijo, ki jo lahko vpleta v svoje ustvarjalne navdihe, zato je lahko zelo uspešna na področju umetnosti. Zelo rada ima otroke in zanje zna zelo dobro poskrbeti.

Romantična oseba s pridihom strasti

Jupiter v Tehtnici v XII. hiši ji podarja nežnost, eleganco in srečo. Je zelo prijazna poslušalka in govornica. Daje občutek zaupnosti. Sposobna je začutiti, kaj ji drugi želijo povedati, zato lahko deluje v njihovo dobro. Odlično se razume z ženskami in zna prisluhniti njihovim težavam. Pri sporazumevanju jo vodi njena izjemna intuicija. Rada se pogovarja tudi o dogodkih iz preteklosti. V življenju jo vodi nagon. Dovolj je, da jo drugi le malo razdražijo in že se začne premikati naprej. Je zelo podjetna in uspešna. Kadar je dobro razpoložena, je pravi magnet za ljudi, ki jo obkrožajo. Ker se boji, da bi jo drugi prizadeli, skrbno skriva vse svoje prave globoke občutke. Kljub navidezni zaprtosti je sposobna skrita čustva gojiti zelo dolgo časa. Čeprav tega ne pokaže vedno, je po duši velik romantik in občutljiva. Želi si živeti v svetu umetnosti in bujne domišljije. Kar čuti, z besedami težko opiše. Odločitev ne sprejema na razumski ravni, ampak pogosteje na podlagi občutkov in intuicije.

Značke: Iryna Osypenko

Priporočamo