Izdelajte si svojo osebno astrološko natalno karto - brezplačno!

28. 1. 2015
Deli

Dnevno prebirate horoskope vse vrst. Pa ne le letne, mesečne in tedenske, ampak tudi vseh vrst dnevnih prognoz in za povrhu še razno razne ezoterične variacije numero in astro napovedi. Se vam rado zgodi, da kupite srečko in izpolnite kombinacijo jack-pota, če vam horoskop napove nenadni dobitek? No, naš tokratni prispevek je bil očitno napisan prav nalašč za vas.

Čas je, da malce bolj poglobite v svojo priljubljeno razvado, za katero upamo, da jo ne jemljete preresno (in torej celo svoje življenje, ljubezen in posel krojite po boljših ali slabših napovedih, s katerimi vas zasipavajo z vseh koncev in krajev). In ker vemo, da že malo boljši astrolog za uro svoje interpretacije računa več deset evrov, ker pa bi potrebovali več takšnih ur, da bi svojo astrološko osebno karto sploh približno spoznali, smo se potrudili in za vas poiskali brezplačno astrološko orodje, s katerim boste ne le veliko prihranili, ampak končno malce bolje spoznali resnično naravo astrologije.

Medtem ko vsi horoskopi, ki jih tako radi prebirate, upoštevajo le en - t.j. sončev - vidik vaše astrološke osebne karte, ki ji astrologi učeni pravijo natalna karta, se prava astrologija ukvarja z veliko bolj celostno in kompleksno sliko, ki jo slikajo položaji in razmerja med planeti, luno in zvezdami.

Kaj vse vam lahko pove vaša natalna karta oz. osebni horoskop?

  • kje imate vaš ascendent in kako podznak definira vašo osebnost,
  • v katerem znamenju so bili ob uri vašega rojstva Sonce, Luna, Merkur, Venera, Mars, Saturn, Uran, Neptun, Pluton in lunini vozli,
  • kakšni aspekti so se med njimi tvorili in kako so ti vplivi obarvali vašo osebnost, čustva, način razmišljanja in delovanja,
  • pred kakšne izzive in katere priložnosti vas v življenju postavlja vaša osebna karta (ki je lahko hkrati vaše vodilo v življenju, a tudi svojstven karmični zemljevid).

Da pa bi vse to izvedeli, si morate dati izdelati svojo osebno astrološko natalno karto.

V času interneta in računalniških programov za komplicirane astrološke izračune in končni izris osebne astrološke karte pa vam ni potrebno več zapravljati ure in ure med težko razumljivimi astrološkimi knjigami, s šestilom in računalnikom v roki. Danes je vse skupaj zelo zelo enostavno.

Brezplačno na www.astro.com!

Ena boljših tovrstnih spletnih strani, ki ponuja veliko brezplačnih astroloških napovedi in interpretacij v angleščini in še kar nekaj tujih jezikih, med njimi pa žal še ni slovenščine, je gotovo www.astro.com. Ta spletna stran še posebno slovi po svojih odličnih napovedih za bližnjo prihodnost, pa tudi odličen astrološki portret glede na že izdelano osebno karto.

Sledite skratka našim navodilom v fotogaleriji, ki pa jih morda niti ne boste zares rabili, saj je spletna stran uporabnikom načeloma prijazna.

Bistveno, kar smo z našim foto-vodnikom povedati je, da je prva stvar, ki jo morate na tej spletni strani narediti to, da si izdelate izris osebne karte (t.j. Chart Drawing, Ascendent), šele nato pa boste lahko preklikali prav vse, kar vam spletna stran še brezplačnega ponuja. In ponuja zares neizmerno veliko!

Astro kotički v slovenščini!

Še dve cenovno ugodni možnosti za astro navdušence!

Osebni horoskop si lahko izdelate tudi na spletni strani Astrocaffe.

Na Astrocaffe si lahko osebni horoskop izračunate brezplačno, za natančnejši psihološki profil pa je na voljo tudi moderna in popolnoma avtorska razlaga osebnega horoskopa.

Vabimo pa vas tudi, da se včlanite v Sensa Astro klub.

Vsebina je sicer na voljo samo članom Sensa astro kluba, ki jo prejmejo enkrat tedensko v ponedeljek na svoj e-naslov.

Prijava v Sensa astro klub pa je brezplačna.