Iztok Čop ne prenaša solz

26. 7. 2015

S tremi planeti v Dvojčkih je nekdanji veslač zelo privlačen, močnega značaja in prepričljiv v skoraj vseh okoliščinah.

Njegovo Sonce, ki je v tretji dekadi Dvojčka, mu pomaga k zanimivejšemu življenju. Ko so pred vrati spremembe, je vedno pripravljen nanje, vendar le, če so mu pisane na kožo. Redko je utrujen in len, ima zelo bujno domišljijo, ki jo zna tudi spretno izkoristiti v smeri svojega napredka. V zibelko mu je zapisan talent za glasbo, umetnost in arhitekturo, in čeprav dela na drugih področjih, se lahko v poznejših letih usmeri v umetnost, ki ga bo pomirjala. Kvadrat med Luno in Saturnom v Dvojčkih mu prinaša nagnjenost k občutljivosti, ko so teme takšne, da mu niso všeč, večkrat se lahko znajde tudi v konfliktih. Ne prenese neiskrenosti in ljudi, ki ne nastopajo direktno. Z Marsom v Raku v X. hiši je odločen in vztrajen ter pripravljen zadeve peljati do konca, dokler ni z njimi zadovoljen. V veliko pomoč mu je tudi njegov samozavesten pristop, ki pa hitro postane preveč direkten za določene posameznike. Včasih se mu dogaja, da pozabi na druge in se preprosto bori zase in za svoje pravice. Na poslovno- finančnem področju je zelo dobro usmerjen v uspeh in kopičenje ter služenje denarja mu ne delata težav, ampak sta mu v veselje. Tudi v zelo kočljivih okoliščinah ne obupa in ne postane nervozen, ampak vedno poišče kakšno novo, smiselno rešitev, s katero se lahko izpostavi v pozitivnem smislu.

Ne mara ljubosumja

Luna v Devici mu podarja strast in magnetično privlačnost, ki se je dobro zaveda. Težko sprejema kompromise, tudi v ljubezenskih razmerjih. Vse želi imeti pod nadzorom in nežen je samo takrat, ko je resnično zaljubljen in zadovoljen. Zvestoba in urejen dom mu ogromno pomenita, zato v čustvene zadeve vloži veliko energije, kar pričakuje tudi od partnerice. Obožuje otroke, saj ga njihova bližina sprošča. Ko je z njimi, se prelevi v popolnoma drugačno, nežno osebo. Ljubosumje ni njegova tipična lastnost, zato ga nikakor ne prenaša. Prav tako ne prenaša odvečnih solz in nenehnega prigovarjanja. Njegova življenjska izbranka mora biti urejena in samostojna. Zaradi kvadrata med Luno in Saturnom se mu nakazujejo obdobja nihanja razpoloženja, takrat ga je najbolj priporočljivo pustiti pri miru, da sam razčisti svoje zadeve, nato se je sposoben hitro prilagoditi odnosom in čez nekaj časa tudi izpovedati svoje težave.

Poraza ne zna najboljše sprejeti

Tranzit Jupitra, ki je v Kozorogu, ga usmerja k uspehu, tudi če se mora zanj čemu odreči. Sposoben je in vzdržljiv, zato se mu odlični rezultati ves čas vrstijo, kar je zanj nekako samoumevno. Poraz težko sprejme, sploh takrat, ko je prepričan o zmagovalni kombinaciji. Če si želi kakovostnih odnosov, se je pripravljen tudi žrtvovati. Pripravljen je priskočiti na pomoč ne glede na to, koliko blizu mu je ta oseba. Občasno je zelo zadržan, sploh v ljubezenskih odnosih, ko veliko čuti. Za ljubljeno osebo se je pripravljen tudi boriti in se čemu odreči. Neiskrenost prijateljev ga večinoma vodi v resne zamere, ki mu lahko dolgoročno naredijo več škode kot koristi. Na področju športnih dosežkov se mu nakazuje vztrajnost, vendar bo potreboval veliko moči, da bodo rezultati takšni, kot si jih želi.

Priporočamo