Jano Šušteršič čaka mednarodni uspeh, pravi astrologinja

Jano Šušteršič čaka mednarodni uspeh, pravi astrologinja (foto: Revija Lea) Revija Lea
Vir: Lea
14. 1. 2015

Zmagovalka resničnostnega šova Slovenija ima talent Jana Šušteršič ima vse, kar potrebuje odlična in uspešna pevka: izjemen talent in glas, stas in karizmo, samozavest ter voljo do dela, učenja in napredovanja. Nič čudnega torej, da je s svojo nadarjenostjo prepričala tudi slovensko občinstvo. Medtem ko ji zvezde v prihodnje na glasbenem področju napovedujejo uspeh, pa znajo biti zanjo bolj usodni ljubezenski izzivi.

Vladar njenega horoskopa je Venera, ki je sicer še za las ujela ozvezdje Leva (če bi se rodila nekaj ur pozneje, bi bila že v Devici), kar zagotovo ni naključje. Venera v Levu je namreč izredno močna in karizmatična, saj čuti veliko željo po ugajanju, nastopanju, uživanju in zabavanju drugih. Prav po zaslugi močne Venere ima Jana izrazito zvezdniško kakovost, ki jo bo zagotovo znala izkoristiti pri svojih nadaljnjih podvigih in uspehih.

Komuniciranje z občinstvom je njeno poslanstvo

Glede na to, da ima v 5. hiši ustvarjalnosti poleg Venere še Marsa v Devici, lahko rečemo, da je Jana pripravljena vložiti zelo veliko truda in energije v to, da razvija in izpopolnjuje svoje talente. Njena duša je lačna ustvarjalnosti, nastopov in glasbenih presežkov, zato je za svojo glasbo pripravljena veliko narediti in marsikaj žrtvovati. Pri njenem napredovanju ji pomaga tudi močna konjunkcija med Soncem in Merkurjem, ki v njenem primeru še stopnjuje potrebo po izobraževanju, prejemanju (in podajanju) znanja, nastopanju ter druženju in komuniciranju z občinstvom, to pa je, sodeč po položaju njenega Sonca, tudi njeno življenjsko poslanstvo.

Dejstvo, da je ta konjunkcija v znamenju Device, kaže na to, da v njenem primeru ne gre le za sanjavo željo po uspehu in nečem, kar se številnim zdi nemogoče doseči, temveč da je pripravljena trdo delati za to, da bi svoje sanje nekoč tudi uresničila. Za nameček ima Jana podznak v biku, kar pomeni, da je glede stvari in oseb, ki ji veliko pomenijo, lahko zelo trmasta, vztrajna in nepopustljiva.

Usodni partnerski odnosi

Janina izrazita nadarjenost za glasbo se kaže tudi v konjunkciji čustvene Lune in umetniško navdahnjenega Neptuna v Kozorogu, ki še poudarja omenjeno potrebo po uresničenju svojih sanj in idealov. Ker je omenjena konjunkcija v njeni 9. hiši, hiši tujine, je povsem razumljivo, da se je Jana, ki je že tako in tako otrok dveh držav, Slovenije in Srbije, odločila svojo kariero nadaljevati na glasbenem kolidžu v tujini. Vsekakor bo tudi njena nadaljnja kariera povezana s sodelovanji v tujini, zaradi česar ima še toliko več možnosti za mednarodni uspeh.

Pri tem ji pomaga še izredno dobro postavljen planet blagostanja in uspeha Jupiter, ki ji v njeni hiši kariere in uspeha zagotavlja srečo pri pomembnih odločitvah in izbirah, povezanih z njeno kariero in delom nasploh. Edino, na kar bi bilo Jano na njeni življenjski poti treba opozoriti, so usodni partnerski odnosi, ki se jim lahko toliko preda, da pozabi nase in se preveč žrtvuje za osebo, ki jo ljubi, oziroma za osebe, za katere meni, da so vredne njene pozornosti, časa, energije in ljubezni. Vedno naj se zaveda, kam vodi njena pot (navzgor), in naj kljub skušnjavam in možnim osebnim dramam nikomur ne dovoli, da jo pahne s smeri, ki si jo je zadala.

Zaveda naj se, da so pomembne osebe, ki jih spoznava na svoji poti, tam zato, da ji pomagajo prehoditi delček njene poti, in ne nujno celotno pot. Ljudje pridejo in grejo, njena nadarjenost in želja pa ostajata. Zato naj ostane zvesta sami sebi in svojim željam, tudi če ji bo kdo kdaj očital, da je v svojih ciljih sebična in da misli samo nase. Umetnik, ki pozna svojo vrednost in čigar nadarjenost izhaja iz njega samega, naj vedno zre v svoje ideale in v uresničevanje zastavljenih ciljev, saj bo le tako dobil in ustvaril tisto, kar mu je usojeno, da ustvari.

Čakata jo naporni dve leti

In kaj Jano čaka v prihodnje? Vse kaže, da se je v zadnjih dveh letih izredno veliko naučila o sebi in o soljudeh, ali prek spoznavanja novih ljudi in sodelovanja z drugimi ali pa prek izzivov, ki si jih je zadala v tem obdobju. Zmaga v resničnostnem šovu je zagotovo veliko poplačilo za njen trud pa tudi za njeno nadarjenost, ki jo že zdaj prepoznavata ne le Slovenija in Srbija, ampak tudi druga tuja glasbena srenja. Prihodnji dve leti bosta za Jano precej naporni, saj se bo, kot kaže, srečala z novimi okoliščinami in morebitnimi osebnimi izzivi, ki jih do zdaj še ni imela priložnosti izkusiti.

Glede na to, da se dobro pozna in da je prava borka, ki je v življenju vajena trdo delati za svoje uspehe, bo zahteven Saturnov tranzit veliko lažje prestala, kot bi ga prenesel marsikdo drug. Ob strani ji bo obenem stal tudi tranzitni Jupiter, ki se bo pomikal po njeni peti hiši ustvarjalnosti ter šesti hiši dela in vsakdanjih obveznosti, kar pomeni, da lahko pričakuje nove priložnosti v smislu umetniškega izražanja, ki bodo od nje zahtevale veliko vsakodnevnih vaj, priprav, časa in energije.

Večje uspehe v tujini oziroma na svetovni glasbeni sceni lahko pričakuje predvsem po letu 2016, ko bo povpraševanje po njenem glasbenem ustvarjanju čedalje večje, potreba po bivanju v tujini pa vse večja. Zelo možno je tudi, da si bo Jana v tem času našla življenjskega partnerja, ki bo najverjetneje prav tako tujec in s katerim si bo ustvarila dom zunaj meja naše Slovenije. Srečno!

Priporočamo