Jasna Kuljaj: Varnost ji je pomembnejša od ljubezni!

20. 12. 2015

S štirimi planeti v Strelcu je simpatična voditeljica Jasna Kuljaj svobodomiselna in pozitivno naravnana.

Njeno Sonce je v Strelcu v 9. hiši. Svojo avtoriteto izkazuje z dajanjem splošnega pomena vsemu, kar se za resno opazovanje postavlja pred njo. Njen razum hitro, včasih prehitro, prehaja s posameznosti na splošno. V poslu preleti širšo perspektivo, drobni detajli so ji verjetno dolgočasni. V prijateljstvih je, razen če najde nekoga, čigar mentalni vpliv ponuja občutek ekspanzije, ki ga toliko potrebuje, nagnjena bolj k prijateljstvu z vsemi, kot da bi razvila enega ali dva pristna in resnična odnosa. V ljubezni bo bolj verjetno dobra prijateljica kot strastna Julija. Poskrbeti mora, da očisti svoje duševne leče in odstrani sebičnost, nemir in zmedenost, ki jih v njej izziva ego. Ima izjemen dar navduševanja. Poslovno uživa v nenehnem gibanju in spremembah v življenju. Puščica njenih nagnjenj lahko doseže zvezde le, če ni priklenjena s težkimi verigami sebičnih interesov. Ljubezen in pomen spolnosti sta močno poudarjena. Več kot strasten odnos s partnerjem ji pomeni harmonija v družini.

Uspešna in previdna

Jasna KuljajMars je bil ob njenem rojstvu v Devici v 7. hiši. V poznejšem življenjskem obdobju bo zelo uspešna in samozavestna. Ima dovolj energije, da doseže svoj cilj oziroma vidno vlogo ali prepoznaven položaj v življenju. Je izjemno samozavestna in podjetna. Zelo rada tekmuje, pri čemer si ne želi samo sodelovati, ampak tudi zmagati. Njen cilj je biti najboljša. Vendar jo določene zadeve blokirajo, predvsem njena zavest in predstave, ki jih ima o sebi. Brez truda privablja uspeh in koristi v svoje življenje. Ima velika pričakovanja za prihodnost. Ustavi jo lahko le kruta realnost ali pa njeno finančno stanje, ki je zanjo zelo pomembno. Ideje, besede in vse informacije, ki jih izmenjuje z drugimi, lahko prenese na višjo raven razumevanja. Iz posameznih koščkov sestavlja celotno sliko, primanjkuje ji le nekaj vztrajnosti. Je rojena filozofinja, drugim je sposobna predstaviti zamisli, ki se zdijo težko dojemljive. Znajde se tudi v vlogi svetovalca ali mentorja. Ima zelo dobre miselne sposobnosti in zelo hitro opravi tudi bolj zahtevne miselne naloge. Potrebuje veliko svobode, ki ji omogoča, da počne stvari, ki jih ima rada, in to v trenutku, ko to začuti. Pri starih in obrabljenih stvareh se začne hitro dolgočasiti.

Nervozna, vendar odločna

Luna je v Levu v 6. hiši in ji daje samozavest in odločnost. Uživa v vsakem delovanju, ki ji razširi razumevanje in njene meje. Na svojih potovanjih želi začutiti tuje dežele, tuje kulture, tuje ljudi in njihove navade. Veliko bolj jo privlači vse, kar lahko občuti, kot tisto, kar lahko dojame z razumom. Sposobna je vsiljevati svoje mnenje. Včasih meni, da je dober napad najboljša obramba. Naučiti se mora strpnosti pri delu in drugih zadevah. Deluje kot pečina, h kateri je pristop težaven in pogosto spolzek, vendar pa je njena notranjost topla, ko se enkrat odloči za partnerja. Označili bi jo lahko s pridevniki: oprezna, vestna, potrpežljiva, stanovitna, občutek dolžnosti pa je pri njej na prvem mestu. V odnosu so zanjo najprej varnost, spoštovanje in položaj, ljubezen pa takoj za temi. Je resno vzgojena in olikana. Tudi če je resna v neprimernem okolju, njena pojava ne bo izgubila uglajenosti, zrelosti in miline. V resnici je v svoji neprebujeni globini zelo strastna. Notranje jo vodita nagon in neustavljiva želja. Do partnerja ni preveč romantična, po drugi strani pa od njega pričakuje romantična dejanja.

Elegantna in strastna

Jupiter je v Škorpijonu, in sicer v 7. hiši. Izraža močno naklonjenost k drugemu spolu, smisel za ljubezen in lepotne oblike, živ temperament, družabnost, veliko poudarka na obleke. Eleganca ji veliko pomeni, vendar niha. Ima obdobja, ko da ogromno, morda celo preveč nase, potem pa včasih preide v obdobja, ko je povsem preprosta, morda celo neurejena. Je zelo direktna in včasih celo ostra z besedami, zlasti ko je obremenjena s svojimi zadevami. Ima zelo zaposlene misli, vendar včasih prav to slabo vpliva na njeno funkcioniranje, saj se ne zna popolnoma sprostiti. Če svojo jezo preveč zadržuje, je nevarnost, da nenadno eksplodira in poruši zid pred sabo. Težave se ji nakazujejo tudi v odnosu s širšim krogom družine.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri