Jasnovidka Vesna napovedala: "Severina se bo ločila, Igor ni pravi moški za njo!"

Jasnovidka Vesna napovedala: "Severina se bo ločila, Igor ni pravi moški za njo!" (foto: Goran Antley, osebni arhiv) Goran Antley, osebni arhiv
28. 11. 2018

Hrvaško pevko Severino leta 2019 čakajo velike spremembe, vse pa kaže, da Igor Kojić ne bo več dolgo v njenem življenju.

Numerologinja Vesna Virgo je za 24sata razkrila, da Severina ni prav srečna v zakon z Igorjem Kojićem.

"Zdaj je prišlo kritično tretje leto v njunem zakonu in vidi se, da ne živi tako kot bi si želela. A ne skrbi me za njo. Sledi ji zelo močno leto in leto zelo velikih življenjskih sprememb. Zdaj ima samo dve možnosti ali se bo ločila ali pa bo življenje obrnila tako kot njej najbolje ustreza. Trenutno ji gre vse narobe, leta 2019 pa se bo zbudila iz zimskega spanca," je razkrila numerologinja. 

"Severina je velik hedonist, rada sebi privošči dobre stvari in uživa v lepem življenju. Ona ne potrebuje partnerja, da bi ji kupoval stvari, vse kar si želi, si lahko tudi sama privošči. Ves čas jo čuva angel varuh, zato nikoli ne pade. Tudi, ko ji v življenju ni najlažje, se vedno dvigne in po vsaki takšni bitki je le še boljša in močnejša," je bila zgovorna Vesna.

Podobnega mnenja pa je tudi jasnovidka Vesna Versače, ki meni, da Severine prav nič ne more ustaviti, koga drugega bi nedavno objavljene gole fotografije pokopale, Severina pa je po objavi postala le še bolj popularna in še večja zvezda.

"Ne bo ostala z Igorjem, kljub temu, da je dober človek in jo zelo ljubi. Vidim, da z njene strani čustva niso tako zelo močna. Z Igorjem ni zaradi kakršnihkoli koristi, a Severini je usojen ločen moški, ki je malo starejši od nje," je razkrila Versače.

Že prav kmalu bo čas pokazala ali sta imeli prav in ali se bo kaj od napovedanega zares uresničilo.

Priporočamo