Joga je šport številka 1 v Hollywoodu

Joga je šport številka 1 v Hollywoodu (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
18. 7. 2016

Najbolj priljubljen šport v Hollywoodu je zagotovo joga, saj ga ni zvezdnika, ki je ne bi izvajal. Ne verjamete? Poglejte si, katere navdušene jogistke smo ujeli med vadbo.

Miley Cyrus

Tudi pevka Miley Cyrus meni, da je joga odličen način za krepitev telesa in uma, zato jo po navadi izvaja že takoj zjutraj, ko vstane iz postelje. Svoje vaje in položaje pa rada deli tudi z oboževalci na družbenem omrežju Instagram.

Nicole Scherzinger

Raven trebušček in napete mišice na nogah ljubke Nicole Scherzinger niso od narave dani. Pevka namreč veliko telovadi, posveča se tudi jogi, s katero krepi telo in obenem z njo tudi sprošča napetost.

Freida Pinto

Igralka Freida Pinto za svoje lepo oblikovano telo skrbi z različnimi športi. Rada pleše, igra tenis in košarko ter vadi z utežmi. Z jogo, ki jo izvaja vsak dan, pa preganja stres in slabo voljo.

Drew Barrymore

Igralka Drew Barrymore je nagnjena k hitremu nabiranju kilogramov, zato mora za svojo postavo trdo garati. Da bi ostala fit, teče, plava in pleše, za čvrstost telesa pa poskrbi z jogo, ki jo izvaja kar doma v družbi starejše hčerke Olive in prijateljic.

Eva Longoria

Igralka Eva Longoria se z jogo ukvarja že dlje časa, saj ji pomaga ohranjati telo čvrsto. Sicer pa joga očitno nanjo deluje zelo pomirjujoče, saj jo je zvezdnica izvajala tudi v dnevih pred poroko.

Elsa Pataky

Vitko in čvrsto telo igralke Else Pataky ni naključje, saj se zdravo prehranjuje, pa tudi šport ji ni tuj. Od vseh aktivnosti, ki jih izvaja, ima najraje jogo, ki ji, kot sama pravi, pomaga pri obvladovanju telesa in uma.

Hilaria Thomas Baldwin

Hilaria Baldwin je inštruktorica joge, ki seveda brez joge preprosto ne more, zato jo izvaja vedno in povsod. Z njo pa ohranja svojo postavo čvrsto tudi med tretjo nosečnostjo, saj z možem, igralcem Alecom Baldwinom, namreč pričakujeta že tretjega otroka.

Candice Swanaepol

Joga je najljubši način vadbe manekenke in modela Candice Swanaepol. A v primerjavi z drugimi jogistkami Candice obožuje tiste bolj odštekane načine joge, kot sta aerial joga in joga na jadralni deski, ki je še posebej primerna za te vroče poletne dni.

Gisele Bündchen

Še ena od zvezdnic, ki se jogi preprosto ne more upreti, je tudi model Gisele Bünchen. Čeprav po modnih pistah ne stopa več, je še vedno videti čudovito, saj veliko vadi, najpogosteje jogo, pri izvajanju pa se ji pogosto pridruži hčerka Vivian.

Tekst: Tina Ambrožič
Foto: Profimedia