Jupiter v kozorogu prinaša prvo ohladitev in začenja prizemljevati

Jupiter v kozorogu prinaša prvo ohladitev in začenja prizemljevati (foto: Profimedia) Profimedia
3. 12. 2019

Po retrogradnem Merkurju se zdi, kot da je posijalo sonce po nevihti. Stvari se odvijajo bolj lahkotno, Jupiter, ki je danes vstopil v kozoroga, pa prinaša tako izboljšave kot povečanje materialne blaginje, ne nazadnje pa prinaša tudi prvo ohladitev in začenja prizemljevati.

Kako da ne, saj je kozorog, ki je zelo povezan s fizičnim in materialnim življenjem, zemeljsko znamenje, tako da mnoge postavi na realna tla, kar konec konec ni tako slabo, saj nas hitreje strezni. Jupiter bo vse do 18. decembra v znamenju kozoroga, v tem času pa se bodo med drugim konkretizirali projekte, na katerem smo delali v zadnjem času, pravi šamanska astrologinja Gaia Asta, ki daje v tem obdobju velik poudarek tudi Veneri, ki je v tem času še kako pomembna.

Ob tem ni odveč, če zapišemo,da je Jupiter planet sreče, izboljšav in priložnosti, zato je to obdobje primerno, da investiramo v nekaj pomembnega za prihodnost. Ne nazadnje pa nam je ob tem naklonjen še kozorog, ki je z astrološkega vidika ambiciozen znak, ki si želi previdno in organizirano priti na vrh.

In glede na to, da sta danes Venera in Mars v sekstilu, je to lep aspekt, za ljubezen, kar skozi video sporoča tudi Gaia Asta, ki tokrat spregovori o Veneri, ki je ob Ščipu ujeta med dva težka planeta, Saturna in Plutona ...

Priporočamo