Tako bo popolni lunin mrk vplival na vaše horoskopsko znamenje in odplaknil, kar ne potrebujete več!

Tako bo popolni lunin mrk vplival na vaše horoskopsko znamenje in odplaknil, kar ne potrebujete več! (foto: profimedia) profimedia
26. 7. 2018

Še en dan, še en mrk. Saj že veste, kako gre, mar ne? Toda, to ni redni mrk, je najdaljši v tem stoletju. Noro, a ne? Naj vas nič ne skrbi, horoskop kaže, da so na obzorju novi začetki.

Jutrišnji popolni lunin mrk se bo pri nas začel nekaj pred pol deseto zvečer in se končal trinajst minut čez enajsto, vedo o letošnjem mrku povedati astronomi. Astrologi pa na drugi strani dodajajo, da se bo mrk tokrat zgodil na osi lev-vodnar (v vednost: lev in vodnar sta si polarno nasprotna, tako kot vsi drugi pari, saj ležijo eden nasproti drugemu). Ali bolj natančno: lunin mrk se bo zgodil na 4. stopinji vodnarja, sončni mrk 11. avgusta pa na 18. stopinji v znamenju leva.

Petkov mrk se bo tokrat aktiviral tudi blizu južnega sečišča (karma, ki jo prinašamo iz prejšnjih življenj) in retrogradnega Marsa. Ker je znano, da se energija retrogradnih planetov ponotranji, bo v zraku nekaj nemira, nespokojnosti ali celo nespečnosti. Nastal bo tudi kvadrat z naelektrenim Uranom, planetom kaosa in nepričakovanih sprememb. To bo povečalo našo potrebo po svobodi in res se bomo skušali osvoboditi.

Vendar pa, dragi zvezdogledi, nikar glede vsega povedanega preveč ne napenjajte možganov. Sporočilo je namreč naslednje:

  • Vesolje želi, da izpustimo vse iz rok.

Pa si poglejmo natančneje, kako bo lunin mrk vplival na posamezna astrološka znamenja.

Oven: prijateljska druščina

Mrk bo razsvetlil tisti del vaše astrološke karte, ki je povezan s širšo skupnostjo, prijateljskim krogom in timskim delom. Če je kaj nesoglasij med vami in prijateljem ali sodelavcem, bo ta energija vse poravnala. Ta del vaše karte je povezan tudi z družbenimi omrežji, zato naj vas ne preseneti, ko se boste premaknili naprej in se otresli kakega neprijetnega sledilca.

Bik: kariera

Morda čutite nekaj tesnobe zaradi razmer na delovnem mestu, a bo to minilo. Za to bo poskrbel lunin mrk, ki bo okrepil vaš poslovni predel. V začetku lahko pričakujete nekaj težav, a se ne predajte. Naredite, kar je najbolje za vas, ta trenutek pa to pomeni, da prepustite volan vašega avtomobila mrku.

Dvojčka: modrost

Drži, lunin mrk predstavlja konce, a v njem so tudi vaši novi začetki. Lunacija bo osvetlila vašo deveto hišo, torej potovanja in napredek, prinesla vam bo srečo in priložnosti. Kaj pogrešate v življenju? Kaj boste naredili, da boste prišli do tega? Nenehno se razvijajte in sproti sprejemajte nova prepričanja.

Rak: sprememba miselnosti

Lunin mrk bo osvetlil vašo seksualno, osmo hišo in vam prinesel nov čustven odnos. Ste samski? Energija bi lahko zanetila zapeljivo novo romantično zvezo, ki bi se lahko razcvetela v karmično razmerje. Ste pripravljeni, da spustite roke in se ne branite?

Lev: ljubezensko razmerje

Ena beseda: karma. Mrk bo vplival na vaše partnerske, prijateljske in sorodstvene odnose. To pomeni kar veliko razčiščevanja, ste pripravljeni? Dobro veste, da to nima zveze s trenutnim položajem. Nasprotno, bivši in bivše prihajajo in odhajajo, čeprav za sabo puščajo zamero. Pustite naj gre svojo pot.

Devica: dnevna rutina

Te dni je vaša glavna skrbi zdravje. Mrk bo okrepil vašo karto v predelu, ki vpliva na vaše počutje in dnevno rutino. Znotraj vas nekaj vre in bo spremenilo vaše zdajšnje navade. Čas je, da iz življenja potegnete najbolje, kar morete!

Tehtnica: boljše izražanje

Ste govorili iz srca? Lunin mrk se bo dotaknil vaše pete hiše pristne ljubezni, strasti in kreativnega izražanja. Dvignite vašo muhasto zastavo, naj svobodno zaplapola, in sicer na najboljši možen način. Zaslužite si srečo.

Škorpijon: osebna varnost

Mrk bo vplival na vašo domačo, četrto hišo ter na vaša čustva, dom in družino. Se nameravate seliti? Energija, ki prihaja k vam, bi lahko sprožila nepričakovane poteze ali važne odločitve, povezane s pomembno osebo v vaši družini.

Strelec: vaš um in stališče

Energija se bo osredotočila na vašo tretjo hišo, torej na vaše brate in sestre ter bližnjo skupnost. Ste se odločili, da boste izboljšali odnose z bližnjimi sorodniki ali sodelavci? Bodite pozorni na nemir in skrite frustracije. Poskusite posredovati svoje sporočilo brez sovražnega pridiha.

Kozorog: vaši denarni viri

Mrk je posebej znan po zaključkih in seveda začetkih. Ta mrk se bo usmeril na vaše prihodke, finančne vire in lastno vrednotenje. Ste pripravljeni na tak preskok? Pa saj dobro veste, da si zaslužite več.

Vodnar: vaša osebnost

Na obzorju se riše vaša nova podoba. Mars je na vaši strani, vi pa bodite pozorni na retrogradno obdobje, saj bi lahko zanetilo nekaj notranjega nemira in razočaranj. Pred vami je trenutek, ko se lahko znebite tistega, kar vam ne koristi več.

Ribi: duhovnost

Jutrišnji mrk bo okrepil vašo dvanajsto hišo, hišo končnih sklepov, zdravljenja in duhovnosti. Zanimivo, dvanajsta hiša je v astrološkem krogu vaš dom in opomnik, da niste odgovorni za bolečine drugih. Ste nesebična in sočutna oseba, a boste občasno morali pomisliti tudi nase. To je konec karmičnega obdobja in začetek novega duhovnega potovanja.

Vir: Elite Daily